Kumppanuus- ja tapahtumakoordinaattori – Axios Charlotte

Yleiskatsaus:
Charlotten alueiden elinympäristö Partnerships and Event Coordinator tarjoaa kattavaa hallinnollista apua Partnerships-tiimille keskittyen toimisto- ja varainhankintatukeen, tehokkaaseen tietokantojen hallintaan ja raportointiin sekä lahjoittajien hallintaan. Tehtävässä suunnitellaan ja koordinoidaan myös kaikki kehitysosaston varainhankintatilaisuudet sekä tarvittaessa muut erityistapahtumat. Tärkeää tässä tehtävässä on kyky työskennellä erittäin itsenäisesti ja jongleerata eri projekteja kerralla, samalla kun säilytät selkeän kuvan siitä, kuinka kukin projekti tukee organisaation tehtävää..

Charlotten alueen Habitat for Humanity rakentaa koteja, yhteisöjä ja toivoa Charlottessa ja sen ympäristössä on tehnyt yhteistyötä yli 3 000 perheen kanssa vuodesta 1983 lähtien. Tänä vuonna autamme yli 300 perhettä uusien talojen rakentamisessa, kierrättämällä olemassa olevia koteja, kriittiset kodin korjausprojektit ja talouslukutaidon koulutus. Tämä on jännittävä tilaisuus olla osa johtavaa voittoa tavoittelematonta organisaatiota kohtuuhintaisten asuntojen alalla.

Charlotten alueen Habitat for Humanity tarjoaa kilpailukykyiset palkat ja erinomaisen edullisen etupaketin. Maksa vain 28 dollaria kuukaudessa sairausvakuutuksesta! Ilmainen näkö, lyhyt- ja pitkäaikainen vamma ja elämä/AD&D. Saatavilla myös hammaslääkäri- ja FSA-tilit. Eläkesuunnitelma jopa 3 %:lla. PTO koko- ja osa-aikaisiin töihin. Jopa kymmenen palkallista lomaa kokopäiväisille tiimin jäsenille.

Charlotten alueen Habitat for Humanity on huumeeton työpaikka. Vaaditaan ennen työllistymistä huumetarkastus ja puhdas taustatarkastus.

Vastuut:
• Tarjoa yleistä toimistotukea kumppanuustiimille useilla tavoilla, kuten ehdotusten laatimisessa, oikolukemisessa, kokousten ja puheluiden ajoittamisessa, esityslistan valmistelussa sekä ohjelmien ja aikataulujen seurannassa.
• Tutkia uusia varainhankintamahdollisuuksia ja -näkymiä, laatia lahjoittaja- ja rahoitusprofiileja
• Kerää tietoa konseptimuistiinpanojen ja -ehdotusten kehittämistä varten
• Luo laadukkaita, räätälöityjä esityksiä ja muita asiakirjoja pyynnöstäsi
• Auttaa varainkeräjiä taloudenhoitotoimintojen suunnittelussa, strategiassa ja toteutuksessa sekä jatkuvassa viestinnässä organisaatiokumppaneiden kanssa
• Tee yhteistyötä markkinoinnin ja viestinnän kanssa kehittääksesi vaikuttavaa sisältöä ja dataa kumppanuustiimin tarpeisiin
• Ylläpidä tarkkoja ja ajan tasalla olevia luovuttajatietokannan tietueita, luo raportteja ja luetteloita kumppanuusryhmien prioriteettien tukemiseksi
• Johda tärkeimpien sisaryritysten lahjoittajatapahtumien suunnittelua ja toteuttamista ympäri vuoden. Vastuutehtäviin voi kuulua projektinhallinta ja tapahtumabudjetointi, yhteydenpito erityistapahtumakomiteoihin, koordinointi markkinointi- ja viestintäosaston kanssa kattavan viestintästrategian kehittämiseksi ja toteuttamiseksi sekä kaiken tarvittavan tapahtumalogistiikan valvonta.
• Tukea muita yhteistyökumppanien tapahtumia tarpeen mukaan

Taidot ja kokemus:
• Tiimipelaaja, joka on yksityiskohtiin suuntautunut, aloitteellinen ja jolla on vahvat ongelmanratkaisuvaistot sekä halu oppia
• 2-3 vuoden työkokemus hallinnosta tai tapahtumajohtamisesta
• Korkeakoulututkinto tai vastaava työkokemus
• Kyky tehdä yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa organisaation kaikilla tasoilla
• Vahvat organisointi- ja ajanhallintataidot
• Keskitason taito Microsoft Office Suitesta
• Erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
• Johdonmukainen ja luotettava läsnäolo ja kyky työskennellä paikan päällä tarpeen mukaan
• Sitoutuminen Habitats-missioon ja halu noudattaa Habitats Code of Conduct -käytäntöjä ja muita käytäntöjä
• Osoita positiivista ja kunnioittavaa asennetta ollessasi vuorovaikutuksessa kollegoiden, Habitat-kumppaniperheiden, yhteisökumppaneiden, vapaaehtoisten ja muiden kanssa, joihin olet tekemisissä, varmistaen ryhmätyön, muiden sitoutumisen ja motivaation
• Kokemusta relaatiotietokannoista (mielellään Salesforce tai Raisers Edge)

Fyysiset vaatimukset:
• Kyky työskennellä toimistoympäristössä tarpeen mukaan, mikä edellyttää kykyä puhua, kuulla, visuaalista ja käden taitoa hallita papereita, raportteja ja konekirjoitusta/kymmennäppäintä
• On sisällettävä kyky ylläpitää useita tunteja kerrallaan: henkilökohtaisen tietokoneen tai vastaavan tekniikan käyttö, puhelin, istuminen tarpeen mukaan
• Kyky lukea asiakirjoja ja kirjeenvaihtoa
• Kyky kommunikoida henkilökohtaisesti, puhelimitse ja/tai tietokoneen kautta
• Nosta, siirrä ja asenna koulutusmateriaaleja tai muita erityisiä työntekijöiden tapahtumiin tarkoitettuja materiaaleja, joihin kuuluu muun muassa jopa 20 paunaan nostaminen ilman apua, kumartuminen, polvistuminen, taipuminen visuaalisella ja käsin taivutuksella johtojen, liitäntöjen ja muiden laitteiden hallintaan.
• Matkustaa tytäryhtiöiden palvelualueen toimipisteiden välillä tarpeen mukaan

Lisäajan sitoumus:
Tämän tehtävän tulee olla joustava työskennelläkseen iltaisin ja viikonloppuisin – tarvittaessa ja asianmukaisella varoitusajalla – tukeakseen kehitys- ja sidosryhmien laajuisia aloitteita.

Leave a Comment