Pentagonin varaus siirtyy terveydensuojeluehtoon Bravo > Yhdysvaltain puolustusministeriö > Vapautus

Pentagon Reservation siirtyy Health Protection Condition Bravo -tilaan välittömästi, koska COVID-19-tapaukset ja positiiviset testitapaukset ovat vähentyneet merkittävästi pääkaupunkiseudulla viimeisen kahden viikon aikana. Molemmat Armed Forces Retirement Home kampukset Washington DC:ssä ja Gulfport Mississippissä siirtävät HPCON Bravo Plusin.

Lisäksi Center for Disease Control and Prevention (CDC) ja nykyisten CDC:n COVID-19-yhteisötasojen uusien ohjeiden mukaisesti Arlingtonin piirikunnassa ja Alexandrian kaupungissa Virginiassa, jotka on nimetty “matalaksi”, maskeja ei vaadita sisätiloissa Pentagonin varaus täysin rokotetuille tai rokottamattomille armeijan, siviilityöntekijöille, paikan päällä toimiville urakoitsijoille tai vierailijoille.

Pentagonin varauskeskukset, jotka eivät sijaitse Arlingtonin piirikunnassa tai Alexandrian kaupungissa, Virginiassa, noudattavat CDC COVID-I9 -yhteisön tasoa tietyssä piirikunnassa, jossa DoD-laitos sijaitsee. Yksilöt voivat käyttää maskia haluamallaan tavalla riippumatta COVID-19-yhteisön tasosta. Kaiken henkilöstön, riippumatta rokotustilanteesta, on käytettävä maskia sisätiloissa, jos COVID-19-yhteisötaso nousee “korkealle”.

Puolustusministerin ykkösprioriteetti COVID-19-pandemian aikana on edelleen työntekijöidemme suojeleminen kansallisen turvallisuustehtävän suorittamisen aikana. Esimiehet tarjoavat jatkossakin maksimaaliset etätyömahdollisuudet ja joustavat aikataulut työvoiman optimoimiseksi samalla kun puolustamme kansaamme, huolehtivat ihmisistämme ja varmistavat menestymisen tiimityöllä.

Kun paikalliset yhteisöt, joissa Pentagonin varaustiloja sijaitsevat, ovat joko “keskikokoisella” tai “korkealla” COVID-I9-yhteisötasolla, paikan päällä oleva DoD-urakoitsijan henkilökunta, viralliset vierailijat ja henkilöstö, jolla on Pentagonin laitoksen vaihtoehtoiset valtuustiedot, täyttävät DD-lomakkeen 3150, “urakoitsija”. ja vierailijan rokotustodistus”, säilytä ajantasainen kopio ja näytä se valtuutetulle DoD-henkilökunnalle pyynnöstä. Vierailijoiden, jotka eivät ole täysin rokotettuja COVID-19-rokotusta vastaan ​​tai jotka kieltäytyvät ottamasta vapaaehtoisesti COVID-19-rokotteen asemaa, on esitettävä sähköinen tai paperikopio negatiivisista tuloksista Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymästä tai hyväksytystä COVID-19-testistä, joka on annettu aikaisintaan 72 tuntia ennen heidän vierailuaan.

Kun muutos HPCON Bravoon tulee, joitain toimenpiteitä, jotka tulevat voimaan:

 • Organisaatioiden on säilytettävä käyttöasteet alle 50 %:ssa työtilojen normaalista käyttöasteesta, ellei hallinto- ja johtamisjohtaja ole hyväksynyt poikkeuksia;
 • Komentajat ja esimiehet tarjoavat jatkossakin mahdollisimman suuret etätyömahdollisuudet kaikille nykyisille etätyöhön kelpaaville työntekijöille;
 • Komentajat ja valvojat varmistavat, että sovellettavia joukkojen terveydensuojeluohjeita testaamisesta ja eristämisestä tai karanteenimenettelyistä ymmärretään ja noudatetaan;
 • Pentagon Reservation pysyy suljettuna yleisöltä sisäkierroksilta; 9/11 Memorial on avoinna;
 • Lääketieteellisesti haavoittuva henkilöstö saa jatkossakin ilmoittaa itse tilastaan ​​ja tehdä etätyötä mahdollisuuksien mukaan, ja esimiesten on ryhdyttävä varotoimiin rajoittaakseen heidän altistumistaan ​​työpaikalla.
 • Pentagon Reservationin kokoontumiset on rajoitettu alle 50 henkilöön, ellei DA&M ole hyväksynyt poikkeuksia;
 • Pentagon Athletic Center on avoinna kaikille jäsenille vain varauksesta, ja sen enimmäismäärä (käyttäjät ja henkilökunnan jäsenet) kasvaa 255:een per 2-1/2 tunnin harjoitus. Mark Center Gym -kuntosalin maksimihenkilömäärä on 21 ja 15 Taylor/Polk Building Gym -kuntosalilla 2-1/2 tunnin istuntoa kohti;
 • Pentagonin ja Mark Centerin konferenssitilat sekä muut seremoniaaliset alueet (Hall of Heroes, käytävien huiput) ovat avoinna ja käytettävissä aikataulujen mukaan, mutta niihin liittyy kokoontumisrajoituksia;
 • Fyysinen etäisyys on kuusi jalkaa;
 • Ruokakenttä ja toimilupavaihtoehtoja ovat saatavilla istuimilla sisätiloissa; Pentagonin sotilasosaston johtajien ruokailutilat voivat avautua sponsoreidensa harkinnan mukaan;
 • Nykyiset COVID-19 avoimet pysäköintiluvat jatketaan 29.4.2022 asti;

COVID-19-rokotukset, mukaan lukien tehosterokotteet, ovat edelleen saatavilla DiLorenzo Pentagon Health Clinicin kautta. Oireellinen testaus työpaikalla sairastuville on edelleen saatavilla DiLorenzo Pentagon Health Clinicin kautta; Työntekijöiden, jotka tuntevat olonsa sairaaksi ennen työpaikalle tuloaan, tulee pysyä kotona ja käydä lääkärin tai paikallisen apteekin testeissä.

DOD on edelleen sitoutunut suojelemaan ihmisiämme, ylläpitämään tehtävävalmiutta ja tukemaan koko hallituksen ponnisteluja COVID-19:ää vastaan. Korostamme jatkuvasti ihmisillemme täyden rokotuksen vaatimusta COVID-19:tä vastaan ​​ja rohkaisemme kaikkia, jotka ovat oikeutettuja saamaan tehosterokotteen ja ryhtymään toimiin suojellakseen itseään ja lähimmäistään suojatoimenpitein, mukaan lukien hyvä käsienpesu, sosiaalinen etäisyys. , käyttää tiukasti istuvia kasvonsuojaimia ja ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin, jos tunnet olosi huonoksi. Nämä voivat vähentää merkittävästi tartuntariskiä ja hidastaa COVID-19:n leviämistä.

Hallinto- ja hallintojohtajan ohjemuistion voit katsoa täältä.

Lisätietoja Pentagon Reservationin vastauksesta COVID-19:ään on osoitteessa https://www.whs.mil/Coronavirus/.

Kannustamme kaikkia DOD:n henkilökuntaa käymään osoitteessa https://www.defense.gov/Explore/Spotlight/Coronavirus saadaksesi tietoa terveenä pysymisestä pandemian aikana.

CDC COVID-19 -yhteisötasot on julkaistu täällä: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/your-health/covid-by-county.html.

Leave a Comment