Redox ja Spire Health ovat kumppaneita, jotka yhdistävät hengitysteiden RPM:n Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmiin

MADISON, Wis., 2. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Tänään Redox, terveydenhuollon yhteentoimivuutta ajava yritys, on ilmoittanut yhteistyöstä Spire Healthin kanssa, joka on johtava hengityksen etäpotilasvalvonnan (RPM) digitaalinen terveydenhuoltoyritys. Yhdessä Spire Health ja Redox integroivat RPM-tiedot terveydenhuoltojärjestelmän sähköisiin potilastietoihin (EMR) parantaakseen sekä laskutusta että kliinistä tehokkuutta. Tämän seurauksena palveluntarjoajat voivat nyt visualisoida Spire-potilastiedot suoraan EMR:ään, jolloin hengityskierrosluku voi toimia organisaationsa saumattomana laajennuksena.

American Lung Associationin (ALA) mukaan yli 24 miljoonalla amerikkalaisella aikuisella on krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus (COPD) ja muita hengitystoimintaan liittyviä terveysongelmia. Keuhkoahtaumatautiin ei ole hoitoa, ja tämä etenevä sairaus voi johtaa toistuviin sairaalahoitoihin yleisten pahenemisvaiheiden vuoksi. Spire Healthin alusta tarjoaa palveluntarjoajille tavan nähdä potilaan tilan muutokset varhaisessa vaiheessa, jotta he voivat toimia ennakoivasti estääkseen sairaalahoidon.

“Kun Spire laajentaa edelleen asiakaskuntaamme ja potilasmääriämme kaikkialla Yhdysvalloissa, antureidemme keräämä korvaamaton data ohjaa yhä enemmän päätöksentekoa keuhkojen hoidossa”, sanoi Phil Goldz, kaupallisen toiminnan johtaja, Spire Health. “On tärkeää, että tämä rikas kliininen tieto on helposti terveydenhuollon tarjoajien saatavilla, jotta he voivat ymmärtää paremmin potilaiden terveyttä ja tehdä oikea-aikaisia ​​päätöksiä tulosten parantamiseksi. Yhteistyö Redoxin kanssa tarkoittaa, että voimme tarjota Spire-datan lähes kaikille keuhkosairauksille lääkärin kautta. potilaskaavio, joka on valtava askel eteenpäin ja virstanpylväs yrityksemme historiassa.”

“Koska hengityssairaudet ovat nousseet etualalle parin viime vuoden aikana, on tullut entistä tärkeämmäksi, että potilailla on pääsy parhaisiin hallitun hengityshoidon ratkaisuihin”, selittää Redox-tuotejohtaja. Brandon Gardner. “Spire Health ja Redox virtaviivaistavat keskeisten kliinisten, taloudellisten ja hallinnollisten tietojen kulkua potilaiden, teknologian ja palveluntarjoajien välillä. Tämä integraatio varmistaa, että keuhkolääkärit voivat tarjota RPM:itä lisäämättä ylimääräistä taakkaa tai aikaa kiireiselle henkilöstölleen.”

Tietoja ORP:stä
Redox nopeuttaa terveydenhuollon ohjelmistoratkaisujen kehitystä ja jakelua täyden palvelun integrointialustan avulla terveydenhuollon tietojen turvalliseen ja tehokkaaseen vaihtoon. Yhdellä yhteydellä tietoja voidaan siirtää kasvavassa 1 800 terveydenhuollon jakeluorganisaation ja 300 itsenäisen ohjelmistotoimittajan verkostossa. Redox-verkoston jäsenet vaihtavat yli 20 miljoonaa potilastietuetta päivässä hyödyntäen yhtä tietostandardia, joka on yhteensopiva yli 85 sähköisen sairauskertomusjärjestelmän kanssa. Redox on tarkoitus tehdä terveydenhuollon tiedoista hyödyllisiä ja parantaakseen jokaisen potilaan kokemusta. Opi kuinka voit hyödyntää Redox-alustaa osoitteessa www.redoxengine.com. Vieraile meillä Viserrys ja LinkedIn.

Median yhteystiedot:
Miona shortsit
[email protected]

Tietoja Spire Healthista
Spire Health on johtava digitaalisen terveydenhuollon yritys jatkuvassa hengitysseurannassa ja toimivassa palautteessa. Spire Health Tag mahdollistaa potilaan etävalvonnan verrattoman tarttuvuudella ja kliinisen tason tarkkuudella. Spire Healthin potilaiden etäseurantamenetelmällä voidaan tunnistaa ja ennustaa terveystapahtumia, mahdollistaa varhaiset interventiot ja ehkäistä sairaalahoitoa. Spirea tukevat johtavat lääketieteen terveydenhuollon sijoittajat, ja se on saanut apurahan Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriöltä. Lisätietoja on osoitteessa www.spirehealth.com

LÄHDE Redox Inc.

.

Leave a Comment