Ryerson keskittyi kertomaan tarinoita naisista urheilussa | Nebraska tänään

Toimittajan huomautus – Tämä on osa viikoittaista opiskelijoiden keskustelusarjaa, joka on korostettu osana Naisten historiakuukautta Nebraskan yliopiston – Lincolnin Medium-sivulla. Sarjassa nähdään opiskelijoita, jotka vaikuttavat kampuksella ja haluavat säilyttää tämän vauhdin tulevilla urallaan.

Hailey Ryerson on nuorempi urheilumedian ja viestinnän asiantuntija, joka lähettää kaksinkertaisen pääaineen Woodbinesta, Iowasta. Sivussa Hailey kehittää taitojaan, tutkii intohimoja ja auttaa kertomaan tarinoita urheilualan naisista.

Koko kampuksellaoloaikansa hän on suorittanut harjoittelun Nebraska Athletic Department -tapahtuman hallinnassa, toimii varapuheenjohtajana College of Journalism and Mass Communications’ Student Advisory Boardissa, on ankkuri ja päätoimittaja Nebraska Nightlyssa ja työskennellyt. joukkueelle Fox Sports in the FS1 studionäytökset ja tuotanto/lahjakkuuksien kehittäminen. Hän on tällä hetkellä lähetystoiminnan harjoittaja 90.3 KRNU ja Big Ten Network+.

Mikä sinua alun perin kiinnosti urheilumediassa ja viestinnässä?

alunperin tulin YKSI tehdä enemmän urheilun hallintaa, mutta Fox Sportsin harjoittelijan jälkeen FS1 Studio-ohjelmat ja lähetyskurssini, halusin työskennellä enemmän alan lähetyspuolella. Lukiossa olin mukana kuvataiteessa ja urheilijana, ja tämä oli tapa yhdistää molemmat intohimoni.

Puhu vähän urheilun parissa työskentelevästä naisesta.

Urheilujournalismi on yksi naisten vaikeimmista aloista, mutta jännittävä asia on, että alalle on tulossa niin paljon naisia. Meillä on nyt roolimalleja, joita etsiä naisille, jotka ovat tasoittaneet tietä alalle. On suuri etuoikeus päästä työskentelemään urheilun parissa ja käydä Nebraskan kaltaisessa koulussa, jossa on yksi maan parhaista ilmapiireistä ja urheilullisista osastoista. Olen kiitollinen miehistä ja naisista, jotka ovat ottaneet minut riskiin.

Olet mukana isännöimässä podcastia, jossa kerrot kokemuksistasi urheilualalla. Mitä toivot saavuttavasi tällä podcastilla?

Ystäväni Megan Cook ja minä aloitimme tämän podcastin, kun covid-19 osumaa, ja kaikki urheilut suljettiin. Oli vaikea löytää tilaisuuksia ja saada kokemusta, mutta podcasting oli helppo tapa muodostaa yhteys ja jatkaa työtä. Löysin niin paljon iloa työskentelystä Meganin kanssa ja yhteistyöstä, jonka saimme tehdä toistemme kanssa. Halusimme korostaa naisia ​​urheilualalla, ja se oli loistava tapa olla yhteydessä ja saada neuvoja. Monet haastattelemistamme vieraista kävivät Nebraskassa, mukaan lukien Allie Snow ja Erin Sorensen.

Viime vuonna olit mukana yliopiston ensimmäisessä naisurheilulähetyksessä (yhdessä muiden Huskerien Caroline Franken ja Molly Robinsonin kanssa). Mitä tuo kokemus merkitsi sinulle?

John Shrader, urheilumedian ja viestintäohjelman koordinaattori, oli syy, miksi saimme tämän kokemuksen. Hän on aina ollut naisten puolestapuhuja ja antanut meille mahdollisuuksia. Hän on ollut mentori meille kaikille kolmelle, ja olen todella kiitollinen siitä, että hän on College of Journalismissa. Oli erikoista päästä tekemään lähetystä paitsi luokkatovereiden myös ystäviesi kanssa. Olen tuntenut Mollyn ja Carolinen fuksivuodesta lähtien, ja haluan tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka tekevät sinusta paremman ja työntävät sinut pois mukavuusalueeltasi. Kunnioitan suuresti sitä, kuinka kovaa he työskentelevät, ja heidän kykynsä loistaa todella Nebraskassa.

Mitä toivot saavuttavasi elämäsi aikana?

Haha siihen on vaikea vastata, koska tavoitteita on monia, ja haluan tehdä urallani mahdollisimman monia asioita. Urheilussa tavoitteeni olisi päätyä Fox Sportsiin, joka etsii kykyjä sivuraportoinnissa tai studiossa. Haluan myös päästä elokuva- ja televisioalalle ja pystyä ohjaamaan tai johtamaan tuotantoyhtiötä. Toivon voivani avata ovia muille naisille ja vaikuttaa myönteisesti.

Mikä inspiroi sinua?

Kunnianhimo ja ajattelu “mitä seuraavaksi” ovat aina inspiroineet minua. Kun näen tai luen ihmisistä, jotka ovat täynnä kunnianhimoa, se saa minut innostumaan. Haluan jatkossakin olla huoneissa ihmisten kanssa, jotka johtavat keskusteluja ja tekevät päätöksiä. Minun on tehtävä se seuraavan sukupolven johtajien kanssa KETTU Harjoitteluohjelma, joka laajensi näkemystäni opiskelijoiden eri puolilla maata tekemästä työstä.

Keitä ovat roolimallasi?

Elämääni on tullut niin monia ihmisiä, jotka ovat vaikuttaneet minuun niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisesti. Kasvoin pienessä kaupungissa, minulla oli niin monia uskomattomia naisroolimalleja, jotka johtivat ensin myötätunnolla ja ystävällisyydellä. Äitini on aina ollut ykkösvaikuttajani, kun hän esittelee itsensä laadukkaasti ja armollisesti. Olen yrittänyt jäljitellä sitä ja haluan myös näyttää esimerkkiä.

Ammatillisesti minulla on ollut etuoikeus työskennellä, varjostaa tai haastatella Jenny Taftia, Annelle Despaignesia, Laura Okminia, Lisa Byingtonia ja Holly Rowea. Kolme heistä työskentelee Fox Sportsilla, ja kaikki ovat alan huipulla.

Mitä neuvoja annat muille opiskelijoille, jotka haluavat vaikuttaa?

Oppilaat voivat vaikuttaa monin tavoin luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Aloita tunnistamalla kiinnostuksesi ja intohimosi. Jos olet intohimoinen johonkin, on helppo motivoitua. Kokeile erilaisia ​​organisaatioita tai luokkia löytääksesi uusia kiinnostuksen kohteita, äläkä pelkää epäonnistua, koska opiskelet yliopistossa syystä.

Leave a Comment