Tohtori Halsey näkee päällikön ihmiskunnan viimeisenä toivona

|

Avaintaiteen seurantaa tarkastellaan Pablo Schreiber‘s (Amerikkalaiset jumalat) päällikkö, Kate kennedy‘s (Katastrofi) KAI-125, Bentley Kalu‘s (Avengers: Age of Ultron) VANNAK 134, Natasha Culzac‘s (Witcher) RIZ-028 ja muut, Paramount+ & 343 Industries tarjoavat faneille uuden katsauksen live-action-sarjoihinsa HALO videopeli franchising. Tällä kertaa Spartan supersotilasohjelman luoja Dr. Halsey (Natascha McElhone) selittää, että ero sukupuuttoon ja toivoon on Master Chiefillä ja hänen tiimillään ja kuinka hyvin he voivat suojella ihmiskuntaa.

Halo-kausi 1, suoratoistona Paramount+ 2022 -palvelussa. Kuva: Paramount+

“HALO on laaja, maailmaa rakentava tilaisuus Paramount+:lle, ja olemme innoissamme voidessamme antaa faneille toisen kauden, jota odottaa ennen kuin julkaisemme sarjan ensi kuussa”, sanoi Tanya Giles, ohjelmointijohtaja, Paramount+. “HALO tarjoaa jännitysmatkan pelin ystäville ja ei-pelaajille, sillä se yhdistää upeat visuaalit ja syvemmän katsauksen näiden ikonisten hahmojen taustalla oleviin henkilökohtaisiin tarinoihin, jotka kaikki sijoittuvat eeppiseen taisteluun ihmiskunnan tulevaisuudesta. ” David Nevins, Paramount+:n alkuperäisten käsikirjoitusten sisältövastaava sekä Showtime Networks Inc.:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, lisäsivät: “HALO vie meidät häikäisevään maailmaan, jonka uskomme kiehtovan yleisön yhtä paljon sähköistävällä visuaalisella sisällöllään kuin rohkealla, luonteeltaan. ohjattua tarinankerrontaa. Tämä toisen kauden kokoelma heijastaa luottamusta, joka meillä on tämän eeppisen sarjan voimaan houkutella katsojia ja sitouttaa katsojia. HALO on ollut loistava yhteistyö Amblinin ja 343 Industriesin kanssa, ja olemme kaikki kiitollisia mahdollisuudesta jatkaa sitä. ” Tässä on katsaus uusimpaan teaseriin, joka julkaistiin aiemmin tänään:

Nyt tässä on katsaus viralliseen traileriin, jossa Paramount+:n HALO saapuu suoratoistonäytöille torstaina 24. maaliskuuta:

Halo tähdet Pablo Schreiber (Amerikkalaiset jumalat) päällikkönä, Spartan-117; Natascha McElhone (Kaliforniassa) tohtori Halseyna, loistavana, ristiriitaisena ja käsittämättömänä spartalaisten supersotilaiden luojana; ja Jen Taylor (“Halo”-pelisarja, RWBY) Cortana, ihmiskunnan historian edistynein tekoäly ja mahdollisesti avain ihmiskunnan selviytymiseen. Muita tähtiä ovat mm Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Antaa potkut), Natasha Culzac (Witcher), Oliivinharmaa (Half Moon -tutkimukset), Yerin Ha (riutta tauko), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate kennedy (Katastrofi), Charlie Murphy (Peaky Blinders), ja Danny Sapani (Penny Dreadful). Liittyy myös näyttelijöihin alkuperäisinä hahmoina Ryan McParland (6 astetta), Polta Gorman (Laajuus), ja Fiona O’Shaughnessy (Nina Ikuisesti).

halo
Halo-kausi 1, suoratoistona Paramount+ 2022 -palvelussa. Kuva: Paramount+

Paramount+ on tuottanut yhteistyössä 343 Industriesin kanssa Steven SpielbergAmblin-televisio, Halo on Executive-tuottaja Steven KaneSpielbergin rinnalla Darryl Frankja justin falvey Amblin Televisionille yhteistyössä 343 Industriesin kanssa, johtaja Otto Bathurst ja Toby Leslie One Big Pictureille ja Kyle Killen ja Scott Pennington luvulle yksitoista. Kiki Wolfkill, Frank O’Connor, ja Bonnie Ross toimivat 343 Industriesin johtavina tuottajina. Sarjaa jakelee kansainvälisesti ViacomCBS Global Distribution Group.

Lähetetty: Esikatselu, Suoratoisto, Traileri, TV | Tagged: halo, Master Chief, paramount, esikatselu, traileri

Nautitko tästä? Ole hyvä ja jaa sosiaalisessa mediassa!

Leave a Comment