COVID-19 on vaatinut raskaan verotuksen terveydenhuoltoalan työntekijöille ja järjestelmille, Brown lääkäri-tieteilijä kertoo kongressille

PROVIDENCE, RI [Brown University] — Terveydenhuollon henkilöstö- ja toimitusketjun puute, epäluotettava tieto ja rehottava väärä tieto ovat esteitä, joita maan terveydenhuoltojärjestelmät kohtaavat edelleen, kun palveluntarjoajat työskentelevät torjuakseen tehokkaasti COVID-19:ää ja muita mahdollisia tulevia pandemioita.

Näin tohtori Megan Ranney – ruskea hätälääketieteen ja kansanterveyden professori ja yliopiston kansanterveyslaitoksen akateeminen dekaani – kertoi kongressin jäsenille keskiviikkona 2. maaliskuuta järjestetyssä kuulemisessa.

“Kaikki tämä voidaan korjata”, Ranney testasi. “Amerikkalaisina meillä on pitkä historia kansanterveyskriisin muuttamisesta mahdollisuudeksi.”

Ranney kuului asiantuntijapaneeliin, jota lainsäätäjät hyödynsivät saadakseen näkemyksiä terveydenhuollon työntekijöiden ja terveydenhuoltojärjestelmien kamppailuista sen jälkeen, kun COVID-19 levisi eri puolille kansakuntaa vuonna 2020. Hyväksynyt Yhdysvaltain edustajainhuoneen energia- ja kauppakomitean alikomitea Valvontaa ja tutkimuksia käsittelevän kuulemistilaisuuden otsikkona oli “Oppitunnit etulinjasta: COVID-19:n vaikutus Yhdysvaltain terveydenhuoltoon”.

Aloituspuheenvuorossaan Ranney, joka on päivystyslääkäri, kuvasi yksityiskohtaisesti terveydenhuollon tarjoajien henkisiä ja fyysisiä vaikutuksia työskenneltyään kuumeisella tahdilla potilaiden hoidossa nyt kolmatta vuotta alkavan pandemian aikana. Nämä terveydenhuollon työntekijöiden joukot kärsivät raskaan veron, hän sanoi.

“Tärkein syy henkilöstöpulaan: toistuvien COVID-19-huippujen henkinen ja emotionaalinen vaikutus terveydenhuollon tarjoajiimme, jotka ilmestyvät jatkuvasti, mutta työmme kovenee, eikä vahvistusta ole näköpiirissä”, hän kertoi lainsäätäjille.

COVID paljasti myös heikkoudet terveydenhuollon tiedoissa ja tietojärjestelmissä sekä toimitusketjuissa, joihin palveluntarjoajat luottavat, Ranney sanoi.

“Tarvitsemme hyviä tietoja – oikea-aikaisia, tarkkoja, läpinäkyviä, täydellisiä – tehdäksemme hyviä päätöksiä siitä, mitä tarvitaan milloin, missä ja kenelle”, hän sanoi. “Vaikka henkilösuojainten varhaiset puutteet ovat ratkaistu, kohtaamme uusia ja pahenevia ongelmia keskeisten testien, terapioiden ja laitteiden kanssa sekä COVID- että ei-COVID-hoitoon.”

Pandemian aiheuttamien kiivaiden poliittisten taisteluiden jälkeen on tehtävä enemmän, jotta yleisön luottamus tieteeseen ja lääketieteeseen saadaan palautettua viimeisen kahden vuoden jälkeen, Ranney sanoi.

“COVIDiin liittyvällä lisääntyvällä politisoitumisella, väärällä tiedolla ja julkisella epäluottamuksella on ollut syvä vaikutus terveydenhuoltoalan työntekijöihin, kansanterveyteen ja tarjotun hoidon laatuun”, hän sanoi. “Kolme neljäsosaa terveydenhuollon työntekijöistä sanoo, että väärä tieto on vaikuttanut negatiivisesti sekä potilaiden päätöksiin saada rokotukset että potilaiden hoitoon.”

Ranney hahmotteli lainsäätäjille lukuisia ratkaisuja, mukaan lukien terveydenhuollon työntekijöiden tuen lisääminen, lääketieteellisen toimitusketjun pitäminen “kansallisen turvallisuuden ja terveyden huolenaiheena” ja ponnistelut, joita tarvitaan yleisön luottamuksen palauttamiseksi.

“Jokainen amerikkalainen haluaa päästä päivystykseen ja saada oikea-aikaista ja asianmukaista hoitoa hätätilanteessa”, hän sanoi. “Juuri nyt he eivät voi. Koko pandemian ajan olemme luottaneet liian voimakkaasti pysäyttäviin ratkaisuihin sen sijaan, että olisimme käsitelleet taustalla olevia ongelmia. Minä kehotan sinua. Ole kiltti. Ajattele isommin ja tee enemmän.”

Ranneyn täydellinen kirjallinen todistus ja video käsittelystä ovat saatavilla House Committee on Energy and Commerce -verkkosivustolla.

Leave a Comment