David Y.Ige | DOH:n uutistiedote: Havaijin terveysministeriö tarkistaa lääkekannabiksen lääkehoidon lupaohjelman väliaikaisia ​​hallinnollisia sääntöjä

DOH:n uutistiedote: Havaijin terveysministeriö tarkistaa lääkekannabiksen lääkehoidon lupaohjelman väliaikaisia ​​hallinnollisia sääntöjä

Julkaistu 2. maaliskuuta 2022 Uutishuoneessa

HONOLULU – Havaijin osavaltion terveysministeriön (DOH) tarkistetut väliaikaiset hallinnolliset säännöt lääkekannabiksen lupaohjelmaa varten astuivat voimaan helmikuussa. 24. Säännöt ovat voimassa koko osavaltiossa, ja ne löytyvät DOH:n lääketieteellisen kannabisohjelman verkkosivustolta health.hawaii.gov/medicalcannabis/.

Alkuperäiset väliaikaiset säännöt keskittyivät kannabiksen lääkehoitolain täytäntöönpanoon ja lääkehoitojärjestelmän saamiseen käyttöön. Tarkistetut väliaikaiset säännöt keskittyvät kuuteen erityisalueeseen:

 1. Lainsäädännölliset muutokset HRS:n lukuun 329D;
 2. Syötävien kannabistuotteiden valmistusvaatimukset;
 3. Kaikkia kannabistuotteita koskevat lisäturvatoimenpiteet;
 4. Selvennys näytteiden keräämisestä testausta varten;
 5. Laboratoriotestit; ja
 6. Hampun tuotanto ja käsittely liittyvät kannabiksen lääkehoitojärjestelmään.

DOH on julkaissut linkkejä tarkistettuihin väliaikaisiin sääntöihin lääkekannabiksen verkkosivustolla, mukaan lukien yhteenveto ja usein kysytyt kysymykset. Sääntöjä koskevat kysymykset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Usein kysytyt kysymykset päivitetään sitä mukaa, kun uusia kysymyksiä tulee.

Havaijilla on tällä hetkellä 18 lisensoitua vähittäiskauppakeskusta:

Havaijin saari

 • Big Islandin kasvupaikat osoitteessa:
  • 750 Kanoelehua Ave., Suite 104, Hilo
  • 64-1040 Mamalahoa Highway Kamuelassa
  • 74-5617 Pawai Place, Kailua Kona
 • Hawaiian Ethos -toimipaikat osoitteessa:
  • 73-5613 Olowalu St., Suite 7, Kailua-Kona
  • 64-1035 Mamalahoa Highway Kamuelassa
  • 578 Kanoelehua Ave., Hilo, 96720

Kaua’i

 • Green Aloha sijaitsee osoitteessa:
  • 4-1565 Kuhio Highway Kapa’assa

maui

 • Maui Grown Therapiesin toimipisteet:
 • 44 Pa’a St. Kahuluissa
 • 1087 Limahana Pl, yksikkö 4B Lahainassa
 • Pono Life Sciences sijaitsee osoitteessa:
 • 415 Dairy Road Kahuluissa

O’ahu

 • Aloha Green Apothecaryn toimipisteet:
  • 1314 South King St. (Interstate Building) Honolulussa
  • 2113 Kalakaua Ave., Waikikissa
  • 3131 North Nimitz Highway, Honolulu
 • Cure Oahu sijaitsee osoitteessa:
  • 727 Kapahulu Ave. Honolulussa
  • 4850 Kapolei Parkway, Kapoleissa
 • Noa Botanicalsin toimipisteet:
  • 1308 Young St. Honolulussa
  • 46-028 Kawa St. Kaneohessa
  • 98-302 Kamehameha Hwy, Aiaea, HI 96701

Tammikuun 31. päivänä 2022 osavaltion alueella oli rekisteröity yhteensä 33 951 osavaltiossa olevaa potilasta ja 2 748 hoitajaa. Rekisteröityjen aikuisten potilaiden ensisijainen raportoitu tila on voimakas kipu. Alle 18-vuotiaiden lasten ensisijaiset raportoidut sairaudet ovat kouristukset ja voimakas kipu.

Rekisteröityneet potilaat ja heidän omaishoitajansa voivat ostaa enintään neljä unssia lääkekannabista 15 peräkkäisen päivän aikana ja enintään kahdeksan unssia 30 peräkkäisen päivän aikana lisensoiduista lääkekeskuksista. Kun lääkekannabista tuodaan kotiin ambulanssista ostettuaan, lääkekannabiksen tulee olla suljetussa astiassa, eikä se ole yleisön näkyvissä.

Kaiken lääkekannabiksen käytön tulee tapahtua yksityisellä kiinteistöllä, eikä sitä saa käyttää siellä minkä tahansa liikkuvassa ajoneuvossa, töissä, rannalla, vaellusreiteillä tai muissa julkisissa tiloissa. Lääketieteellisen kannabiksen käyttö tai hallussapito on laitonta missä tahansa liittovaltion omistamassa kiinteistössä, kuten sotilaslaitoksissa ja kansallispuistoissa.

Uudistetut väliaikaiset säännöt tulivat voimaan 24.2.2022 ja ovat voimassa 1.7.2025 asti tai kunnes säännöt on hyväksytty Hawaii Revised Statute -lain (HRS) luvun 91 mukaisesti. Lisätietoja Medical Cannabis Dispensary Program -ohjelmasta on saatavilla osoitteessa http://health.hawaii.gov/medicalcannabis/.

# # #

Median yhteystiedot:

Jackson Wong

Viestintätoimisto

[email protected]

(808) 586-4407

Leave a Comment