Habitat for Humanity North Central Georgia nimesi uudet hallituksen jäsenet

Habitat for Humanity – North Central Georgia (HH-NCG) on nimennyt kolme uutta hallituksen jäsentä, mukaan lukien Betsy McGriff Dawsonvillestä.

Järjestön lehdistötiedotteen mukaan jokainen kolmesta uudesta hallituksen jäsenestä tuo oman taustansa ja osaamisensa uusiin tehtäviinsä.

Atlantalainen Anne Maher on hiljattain nimetty yhdeksi kolmesta uusimmasta Habitat for Humanity – North Central Georgian hallituksen jäsenestä. (kuva: HH-NCG)

Eva “Betsy” McGriff on Cooper & Cooper Company General Contractorsin liiketoiminnan kehitysjohtaja ja kokenut yhteisö- ja talouskehityksen ammattilainen, tiedotteessa kerrotaan. Hän liittyy hallitukseen, jolla on kokemusta strategisesta suunnittelusta, yhteisöllisyydestä ja paikallishallinnosta.

McGriffin ohella HH-NCG:n johtajat ovat nimittäneet hallitukseen Atlantan Anne Maherin ja Mariettan Mike Penningtonin.

Maher on dosentti Georgia State Universityn J. Mack Robinson College of Businessissa, jota ennen hän työskenteli 30 vuotta johtotehtävissä Coca-Cola Companyssa ja General Motors Corporationissa, tiedotteessa kerrotaan. Hän liittyy hallitukseen laajalla vero- ja rahoitusosaamisella.

Pennington on Path & Post Real Estaten kaupallinen johtaja ja hänellä on laaja kokemus liikekiinteistökonsulttina, tiedotteessa kerrotaan. Hän liittyy hallitukseen, jolla on kokemusta kiinteistö-, neuvottelu- ja markkinointitehtävistä.

Mike Pennington

Mariettan Mike Pennington on hiljattain nimetty yhdeksi kolmesta uusimmasta Habitat for Humanity -North Central Georgian hallituksen jäsenestä. (kuva: HH-NCG)

“Habitat for Humanity – Pohjois-Keski-Georgialla on pitkä kokemus menestyksestä kiitos omistautuneiden hallituksen jäsenten, kuten Anne Maherin, Betsy McGriffin ja Mike Penningtonin”, HH-NCG:n pääjohtaja Steve Napier sanoi tiedotteessa. “Arvostamme heidän sitoutumistaan ​​ja odotamme innolla, kuinka paljon nämä henkilöt antavat organisaatiolle tulevina vuosina.”

HH-NCG on ollut toiminnassa vuodesta 1994 ja palvelee Cherokeen, Dawsonin, Forsythin ja North Fultonin maakuntia. Organisaatio tarjoaa uuden kodin rakentamisen ja kuntoutusohjelmia, jotka keskittyvät auttamaan perheitä tulemaan ensiasunnon ostajiksi; kodin korjausohjelma, joka palvelee nykyisten ei-Habitat-eläkeläisten, veteraanien ja vammaisten asunnonomistajien tarpeita; yritysten tiiminrakennusaktiviteetit ja opiskelijoiden sitouttamisohjelmat, joihin osallistuu paikallisten lukioiden lukiolaisia.

Organisaation tehtävänkuvauksen mukaan sen tavoitteena on “saattaa ihmiset yhteen rakentamaan koteja, yhteisöjä ja toivoa”, mikä mahdollistaa yksilöiden “rakentamisen voiman, vakauden ja omavaraisuuden suojan kautta”. Lisätietoja HH-NCG:stä on osoitteessa https://habitat-ncg.org/.

Leave a Comment