Halo Infiniten pilottilisäys lisää huumoria ja inhimillisyyttä

Sillä aikaa Halo 5: Vartijat on saatettu kehua pelattavuudestaan, suunnittelustaan ​​ja hauskasta moninpelistä, pelin tarina kärsi epätasaisista hahmotelmista, paisuneesta narratiivista ja heikosta lopusta. 343 Industriesia painostettiin toimittamaan seuraavan erän kanssa, Halo Infinite, koska pitkään jatkuneen sarjan fanit halusivat nähdä sen ottavan takaisin aikaisempien pelien taikuuden. Vaikka ei suinkaan täydellinen peli, Halo Infinite on ylistetty franchising-muodon paluuna, ja se on saanut kiitosta sekä faneilta että kriitikoilta siitä, että se on tuplannut tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät Halo loistavia pelejä sekä uusia elementtejä.

PÄIVÄN PELAAJAVIDEO

Aiemmin uusien päähenkilöiden esittely on saanut fanien (etenkin uusien spartalaisten, kuten Locken ja hänen tiiminsä) ristiriitaista palautetta. Mutta kanssa Halo InfiniteEdeltäjäänsä verrattuna paljon suppeampi lähestymistapa tarinankerrontaan, keskittyminen uusiin hahmoihin, kuten Pilot ja Cortanan kaltaiseen tekoälyyn, auttaa todella lisäämään tarinaa sekä Master Chiefin luonnehdintaa. Paljon yksinkertaisemmalla tarinalla ja oletuksella, Halo Infinite keskittyy hahmojen välisiin suhteisiin ja tuo peliin erittäin tervetullutta inhimillisyyttä ja huumoria.


MUUT: Miksi Halo Infiniten suosio näyttää laskevan

Tuore näkökulma


E3 2019 -elokuvatrailerin näkyvänä osana salaperäisen Pilotin tarkoitus Halo Infinite oli monien spekulaatioiden lähde ennen pelin julkaisua. Master Chiefin suhde kumppaniinsa AI Cortana katkesi vuoden tapahtumien jälkeen Halo 5, pelaajat ihmettelivät, voisiko Pilot tarjota sitä tunnepitoisuutta, jonka hän toi aikaisempiin peleihin. Kehittäjät kuvailevat sitä normaaliksi, keskimääräiseksi kaveriksi, ja se tarjoaa kipeästi kaivatun inhimillisen elementin Halo Infinite yksinpelikampanjan aikana. Hän on täydellinen folio Master Chiefille ja painaa sydäntään hyvin paljon hihassaan verrattuna spartalaisen stoaseen lähestymistapaan.


Aikana Halo InfiniteTarinakampanjassa Pilot toimii usein pelaajille paljon läheisempänä hahmona, joka reagoi yhä vaarallisempiin tilanteisiin odotetulla ja realistisella tavalla. Tämä on usein ristiriidassa Master Chiefin viileän, rauhallisen ja kerätyn käytöksen kanssa, jopa ylitsepääsemättömien kertoimien edessä. Kontrasti Spartanin säälimättömän päättäväisyyden ja Pilotin toistuvien (ja täysin ymmärrettävien) hullujen välillä tarjoaa pelin parasta huumoria, ja suhde tuo uuden näkökulman tapahtumiin, joita pelaajat kokevat koko tarinan ajan.


Näytetään Master Chiefin pehmeämpi puoli


lentäjä-mestari-päällikkö-halo-ääretön-ystävyys

Pelaajat eivät usein näe Master Chiefin esittävän minkäänlaisia ​​tunteita, varsinkin kun he eivät koskaan näe hänen kasvojaan tai saa välähdystä todellisesta miehestä kypärän takana. On vaikea välittää hänen emotionaalista reaktiota – jos hänellä olisi sellainen – ilman kasvojen ilmeitä, joten pelaajat saavat vihjeen hänen todellisesta persoonallisuudestaan ​​hänen suhteissaan ja vuorovaikutuksessaan muiden kanssa. Pilotti on avain tämän tarjoamiseen, ja Master Chiefin sitoutuminen uuden ystävänsä suojelemiseen ja hänen lohdutukseen erittäin haavoittuvaisessa kohtauksessa, jossa he molemmat kertovat virheistään, osoittaa täydellisesti hänen empatiansa syvyyden.


Yksi parhaista kohtauksista, joka vangitsee täysin tämän omituisen parin sydäntä lämmittävän luonteen, on se, kun pilotti halaa päällikköpäällikköä, hämmästyneenä helpotuksesta palattuaan useiden päivien katoamisen jälkeen. Siinä on hankaluus, joka melkein kilpailee Voldemortin/Dracon syleilyn kanssa, sillä päällikkö ei tiedä, pitääkö kätensä Lentäjän ympärille ja päätyy vain seisomaan paikallaan kuin liikkumaton esine. Vaikka päällikkö ei selvästikään ole tottunut sellaiseen avoimeen kiintymykseen, se on koskettava kohtaus, joka auttaa lujittamaan heidän sidetään, vaikka päällikkö ei useimmiten edes tiedä lentäjän nimeä. Halo Infiniten kertomus.

Master Chief on yleensä melko hiljainen päähenkilö, ja suurin osa kommenteista ja tehtävän dialogista tulee Cortanan kaltaisista hahmoista aiemmissa peleissä. Master Chiefin, Pilotin ja uuden tekoälyn, Weaponin, karkotetun perää potkivan trion ansiosta dialogi sujuu ja tarjoaa vakaan taustan tarinatehtäville. Vaikka Ase on vielä selvittämässä rooliaan ja luomassa suhdetta Master Chiefin kanssa, Pilot on erinomainen kolmas pyörä lisäämään toinen ulottuvuus, joka tarjoaa osan Master Chief/Cortanan suhteesta olemassa olevasta sydämestä.

Master Chief ei muodosta mielekkäitä siteitä muihin hahmoihin usein, ja Cortanan ja Avery Johnsonin menettämisen jälkeen emotionaalinen tyhjiö odotti täyttymistä. Halo pelejä. Pilot on tehokas jokamiehenhahmo, joka tuo emotionaalista painoarvoa, komedian kommentteja ja mahdollisuuksia inhimillistää kömpelö spartalainen kaikkialla. Halo Infinite.

Halo Infinite on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

LISÄÄ: Halo Infiniten rooli Forerunner Sagassa selitetty


elden ring kulta skarabeus talisman opas
Elden Ring: Kuinka saada kultainen Scarab Talisman (ja mitä se tekee)

Gold Scarab Talisman on uskomattoman hyödyllinen esine Elden Ringissä, mutta fanit löytävät sen vain yhdestä paikasta kovan taistelun jälkeen.

Lue Seuraava


Kirjailijasta

Leave a Comment