Kuvernööri Newsom käynnistää uuden suunnitelman auttaakseen kalifornialaisia, jotka kamppailevat mielenterveyshaasteiden ja kodittomuuden kanssa

CARE (Community Assistance, Recovery, and Empowerment) tuomioistuin on uusi poliittinen kehys, joka auttaa ihmisiä, joilla on hoitamattomia mielenterveys- ja päihdehaasteita.

Antaa kriisissä oleville kalifornialaisille mahdollisuuden saada asuntoa, hoitoa ja hoitoa Vastuu yksityishenkilöille ja kunnille tuomioistuimen palveluista määräämällä

SAN JOSE – San Josen mielenterveyskeskuksessa kuvernööri Gavin Newsom julkisti tänään CARE Courtin, uuden kehyksen, jolla tarjotaan mielenterveys- ja päihdehäiriöistä kärsiville henkilöille hoitoa ja palveluita, joita he tarvitsevat terveydelle. Lainsäätäjän on hyväksyttävä ehdotus, joka edellyttäisi, että maakunnat tarjoavat kattavaa hoitoa vakavimmin vammaisille ja hoitamattomille kalifornialaisille ja velvoittavat potilaat vastuuseen hoitosuunnitelmastaan. “CARE Courtissa on kyse ihmisten tapaamisesta siellä, missä he ovat ja myötätuntoisesti tukeakseen kaduillamme asuvia tuhansia kalifornialaisia, joilla on vakavia mielenterveys- ja päihdehäiriöitä”, sanoi kuvernööri Newsom. “Ryhdymme toimiin murtaaksemme kuvion, joka jättää ihmiset ilman toivoa ja pyöräilee toistuvasti kodittomuuden ja vangitsemisen kautta. Tämä on uusi lähestymistapa vakauttaa ihmisiä, joilla on vaikeimmin hoidettavissa olevia käyttäytymissairauksia.” CARE Tuomioistuin ei odota, kunnes joku joutuu sairaalaan tai pidätetään, ennen kuin hän antaa hoitoa. CARE Court tarjoaa monille ihmisille, mukaan lukien perheenjäsenet, ensiaputyöntekijät, interventioryhmät ja mielenterveyspalvelujen tarjoajat, mahdollisuuden ohjata henkilöitä, jotka kärsivät luettelosta tietyistä sairauksista, joista monet ovat kodin ulkopuolella, ja saada ne. yhteisöpohjaisiin palveluihin. “On aika kohdata tuskallinen, mutta ilmeinen totuus: käyttäytymisterveysjärjestelmämme Kaliforniassa on rikki. Me kaikki näkemme sen joka päivä kaduillamme – ja on pitkä aika korjata se”, sanoi San Diegon pormestari Todd Gloria. “Kuvernööri Newsomin CARE Courtin ehdotus on suuri askel eteenpäin. Se tarjoaa käyttäytymisterveysongelmien kanssa kamppaileville henkilöille polun tarvitsemaansa asumiseen ja terveydenhuoltopalveluihin ja antaa näille henkilöille todellisen tavan saada tarvitsemaansa apua. Odotan innolla työskentelyä kuvernöörin ja kuntakollegoideni kanssa työohjelman toteuttamiseksi paikallistasolla.” “Kuvernööri Newsomin uraauurtava CARE Courtin ehdotus murtautuu kodittomien haasteen keskeiseen puuttuvaan osaan”, sanoi Sacramenton pormestari Darrell Steinberg. “Katujemme sairaimpien ja haavoittuvimpien ihmisten osalta heidän auttamisestaan ​​vastaavien hallitusten on oltava lain mukaan velvollisia toimimaan.” CARE Court tarjoaa tuomioistuimen määräämiä yksilöllisiä interventioita ja palveluita, stabiloivaa lääkitystä, edistyneitä mielenterveysohjeita ja asumisapua – kaikki samalla kun ne ovat yhteisöpohjaisia. Suunnitelmat voivat olla jopa 12-24 kuukautta. Asiakaslähtöiseen lähestymistapaan kuuluu täyden kliinisen tiimin lisäksi myös julkinen puolustaja ja tukija, jotka auttavat yksilöitä tekemään itseohjautuvia hoitopäätöksiä. “Meidän on lopetettava epäonnistuneen järjestelmän korjaaminen”, sanoi Santa Claran piirikunnan korkeimman oikeuden tuomari Stephen V. Manley. ”Olemme nopeasti siirtymässä takaisin siihen, missä olimme 100 vuotta sitten, kun käytämme vankeutta ainoana vaihtoehtona vakavasti mielisairaille henkilöille. Tarvitsemme uusia ideoita ja uutta lähestymistapaa, ja kuvernööri Newsom tarjoaa meille sellaisen.” NAMI“Santa Clara County arvostaa kuvernööri Newsomin aloitetta CARE Court -ohjelman kautta”, sanoi Rovina Nimbalkar, johtaja NAMI-Santa Claran piirikunta. “Kun CARE Court on käytössä, meillä on paremmat mahdollisuudet auttaa vaikeuksissa olevia yksilöitä aloittamaan toipumisen tie täyteläisempään elämään.” CARE Courtin kehys luotiin käyttämällä todisteita siitä, että monet ihmiset voivat vakiinnuttaa, aloittaa paranemisen ja poistua kodittomuudesta vähemmän rajoittavissa, yhteisöllisissä hoitoympäristöissä. Suunnitelma keskittyy ihmisiin, joilla on skitsofreniaspektri ja muut psykoottiset häiriöt, joilla voi myös olla päihteiden käytön haasteita ja joilla ei ole lääketieteellistä päätöksentekokykyä. Suunnitelmassa edistetään varhaisvaiheen siirtymistä tiukemmista konservatorioista tai vankeudesta.

Viitekehys tarjoaa yksilöille kliinisesti tarkoituksenmukaisen, yhteisöpohjaisen ja tuomioistuimen määräämän hoitosuunnitelman, joka koostuu kulttuurisesti ja kielellisesti toimivaltaisista läänin mielenterveys- ja päihdehäiriöiden hoitopalveluista. Näitä ovat lyhytaikaiset stabilointilääkkeet, hyvinvointi- ja toipumistuet sekä yhteys sosiaalipalveluihin, mukaan lukien asumissuunnitelma. Palveluja tarjotaan yksilölle avohoitomallin kautta hänen asuessaan yhteisössä.

“Kuvernööri Newsomin CARE Court Plan on tervetullut ohjelma LA Countylle”, sanoi Los Angelesin piirikunnan hallintoneuvoston puheenjohtaja Holly J. Mitchell. “Piirelleni Redondo Beachin kaupunki on onnistuneesti toteuttanut samanlaisen ohjelman kodittomuuden tuomioistuimen kanssa. Kuvernöörin CARE Court -ohjelman puitteissa LA County voi laajentaa tätä ihmiskeskeistä ehkäisy- ja tukimallia haavoittuvimmille kodittomille naapureillemme. Tämä on yhteisöllinen lähestymistapa oikeuden osallistumisen estämiseen yhdistämällä ihmiset palveluihin jopa 24 kuukauden ajan.”

“Olen työskennellyt 30 vuotta haavoittuvassa asemassa olevia henkilöitä palvellessani ja kokenut vaikeuksia saada näille henkilöille asianmukaista hoitotasoa, joten suhtaudun myönteisesti keskusteluun lopullisesta arviointiprosessista ja odotan innolla osallistuvani keskusteluihin löytääksemme ratkaisuja, jotka palvelevat tätä väestöä paremmin.” sanoi Kalifornian ammattipalomiesten presidentti Brian K Rice. Mikäli osallistuja ei pysty suorittamaan hoitosuunnitelmaa onnistuneesti, henkilö voidaan ohjata nykyisen lain mukaisesti konservatorioon olettaen, että hoitotyölle ei ole saatavilla sopivia vaihtoehtoja. Kaikki osavaltion maakunnat osallistuvat ehdotuksen mukaisesti CARE-tuomioistuimeen. Jos paikallisviranomaiset eivät täytä tuomioistuimen määräämien hoitosuunnitelmien mukaisia ​​velvollisuuksiaan, tuomioistuimella on mahdollisuus määrätä seuraamuksia ja äärimmäisissä tapauksissa nimittää asiamies huolehtimaan palvelujen tarjoamisesta. CARE Court perustuu kuvernööri Newsomin 14 miljardin dollarin monivuotiseen investointiin tarjotakseen 55 000 uutta asuntoa ja hoitopaikkaa sekä lähes 10 miljardia dollaria vuosittain yhteisön käyttäytymisterveyspalveluihin. Kuvernöörin lähestymistapa keskittyy suojaamattomien henkilöiden nopeaan uudelleensijoittamiseen, joilla on käyttäytymisterveysongelmia, samalla kun uudet yksiköt tulevat verkkoon, ja samalla muutetaan Medi-Calia tarjoamaan enemmän käyttäytymiseen liittyviä terveyspalveluita ihmisille, jotka kamppailevat eniten.

###

Leave a Comment