Montgomeryn piirikunta etsii edelleen terveysviranomaista kahden hylätyn tarjouksen jälkeen

Kun kaksi finalistia hylkäsi tarjouksen, läänin viranomaiset etsivät edelleen uutta terveysvirkailijaa täyttämään tohtori Travis Gaylesin lähtiessä syntyneen avoimen viran. syyskuussa 2021.

James Bridgers, joka oli Gaylesin apulaisterveydenhoitaja, on toiminut näyttelijänä siitä lähtien.

Läänin viranomaiset sanoivat keskiviikkona, että molemmat finalistit mainitsivat kansanterveyttä ympäröivän nykyisen poliittisen ympäristön yhtenä syynä, etteivät he hyväksyneet terveysvirkailijan virkaa.

Assistant Chief Administrative Officer Earl Stoddard sanoi, että se sisältää sekä paikallisen ympäristön että kansallisen poliittisen ilmapiirin, joka ympäröi terveysviranomaisia ​​ja vastaavia virkamiehiä.

“DR. Gayles kohtasi vihapuheen suoraan… ja siksi emme ole immuuneja sille paikallisesti”, Stoddard sanoi. “Mutta luulen, että osa kansallisesta toiminnasta on vaikuttanut siihen, koska… suuri osa julkisen terveydenhuollon infrastruktuurin menoista rahoitetaan liittovaltion dollareilla. Ja niin saatat nähdä tulevaisuuden politiikan liittyvän siihen, mitä rahoitetaan ja miten se rahoitetaan, tai rajoituksia, joita asetetaan kansanterveydelle liittovaltion tasolla.”

Gaylesia ei heti tavoitettu kommentoimaan kahdella puhelulla tai tekstiviestillä keskiviikkona.

Hän on äskettäin testannut Annapolisissa osavaltion lainsäätäjien kuulemissa kokemaansa pahoinpitelyä terveysvirkailijana ja puhunut tukenaan näissä töissä olevien ihmisten lisäsuojaa.

County Executive Marc Elrich kertoi toimittajille keskiviikkona, että terveysvirkailijan avoin paikka ei ole ainutlaatuinen Montgomeryn piirikunnassa. Hän oli samaa mieltä Gaylesin kanssa siitä, että niille, jotka saattavat kohdata poliittista oppositiota, pitäisi olla suojelua.

“Ellei tuo henkilö ole varauksen ulkopuolella ja ehdota ihmisiä juomaan Cloroxia tappaakseen viruksen… Mielestäni terveydenhuoltohenkilöstöä pitäisi suojella paremmin”, Elrich sanoi.

Hän ja Stoddard lisäsivät, että on tärkeää palkata terveysviranomainen, joka ei käsittele vain koronaviruspandemiaa, vaan myös koko kansanterveysjärjestelmää sairaaloista paikallisiin terveyskumppaneihin. He sanoivat, että on autettava ihmisiä, joilla on jo olemassa olevia sairauksia ja muita terveysongelmia.

Stoddard sanoi, että lääni haluaa löytää oikean henkilön, ja Montgomeryn piirikunnassa palvelee nyt monia päteviä terveysviranomaisia.

“Mielestäni on tärkeää saada terveysvirkailija johtajuuden näkökulmasta … ja koordinoida näitä toimia tehokkaammin”, Stoddard sanoi. “Mutta loppujen lopuksi… Montgomeryn piirikunnassa on paljon kansanterveysalan asiantuntemusta, jota on luultavasti testattu taisteluissa enemmän kuin uskomme niiden olevan viimeisen kahden vuoden aikana.”

Steve Bohnel on tavoitettavissa osoitteessa steve.bohnel@bethesdamagazine.com

Leave a Comment