Naamarit pois monilta rokotetuilta kalifornialaisilta, mutta ei terveydenhuollon tiloissa

Maskivaatimukset ovat muuttuneet nopeasti, kun uudet COVID-19-infektiot ja sairaalahoidot vähenevät suuressa osassa Kaliforniaa ja kansakuntaa. Kalifornian kansanterveysministeriö päivitti maanantaina jälleen kasvonaamarien käyttöä koskevia ohjeitaan – tällä kertaa noudattaakseen tiiviisti tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen viime perjantaina julkaistuja ohjeita. 1. maaliskuuta alkaen CDPH suosittelee nyt vahvasti, ei vaadi, että rokottamattomat henkilöt käyttävät hyvin istuvia kasvonaamioita julkisissa sisätiloissa.

Päivitetyssä CDPH-ohjeessa todetaan kuitenkin erittäin selkeästi, että kasvonaamarit vaaditaan edelleen kaikille, rokotustilasta riippumatta, tietyissä korkean riskin tiloissa, joihin kuuluvat hammaslääkäritoimistot ja kaikki muut CDPH:n määrittelemät terveydenhuollon tilat. Tämä vaatimus on myös CDC:n ohjeiden mukainen.

Hammashoitolan henkilökunnan ja potilaiden on edelleen käytettävä kasvosuojaimia, hammaslääkäreiden on jatkettava potilaiden seulontaa COVID-19:n varalta ennen vastaanottoa, ja aerosolia tuottaviin toimenpiteisiin osallistuvan henkilöstön on edelleen käytettävä N95- tai N95-vastaavaa hengityssuojainta, kun ne ovat mukana. aerosolia tuottavissa toimenpiteissä Cal/OSHA COVID-19 Emergency Temporary Standards -standardien mukaisesti.

Lisäksi terveydenhuollon työntekijöiden COVID-19-rokotus- ja testausvaatimukset ovat pysyneet muuttumattomina heinäkuun 2020 kansanterveysmääräyksen jälkeen paitsi Los Angelesin, San Franciscon ja Santa Claran kreivikunnissa.

Muita sisätiloja, joissa naamarit ovat pakollisia kaikille, ovat joukkoliikenne, pitkäaikaishoidon tilat ja kodittomien turvakodit. Sisätilojen naamiomandaatti peruskouluissa ja lastenhoitopaikoissa päättyy 11. maaliskuuta, vaikka CDPH edelleen “suosittelee vahvasti” henkilöitä jatkamaan maskien käyttöä näissä ympäristöissä “tärkeänä suojakerroksena”.

Naamiovapautukset eivät ole muuttuneet tiettyjen henkilöiden, kuten kuulovammaisten, alle 2-vuotiaiden tai tiettyjen lääketieteellisten tai mielenterveysongelmien osalta.

CDA Practice Supportilla on ladattavia malleja, julisteita ja muita resursseja, joiden avulla jäsenet voivat viestiä potilaille kasvojen peittämisestä ja muista vaatimuksista.

COVID-19-seulonta vaaditaan, lämpötilatarkistukset valinnaiset

CDA kuulee edelleen hammaslääkäreiltä, ​​​​jotka haluavat tietää, onko heidän edelleen tehtävä potilaiden seulonta COVID-19:n varalta. Lämpötilatarkastuksia ei enää vaadita, mutta hammaslääkärien on jatkettava potilaiden ja vierailijoiden seulontaa COVID-19:n varalta Cal/OSHA COVID-19 ETS:n mukaisesti.

Teresa Pichay, CDA:n käytännön tuen säännösten noudattamisen analyytikko, sanoi, että nyt ei ole aika luopua toimistokylteistä.

“Pidä ilmoitukset seulonta- ja maskivaatimuksista toimistosi ovelle tai sisäänkäynnin lähelle”, hän neuvoo käytännön omistajia. “Näin tekeminen voi auttaa sinua välttämään sekaannuksia ja vastakkainasetteluja ja keskittymään optimaaliseen potilaan hoitoon.”

Lyhyesti sanottuna asianmukainen potilasseulonta tarkoittaa (1) ihmisiltä kysymistä, miltä he voivat tuntea ja ovatko he kokeneet sairautta, (2) henkilöiltä kysymistä, ovatko he olleet lähipäivinä läheisessä yhteydessä kenenkään kanssa, jolla on COVID-19 tai oireita. COVID-19 ja (3) tarkkailemalla yksilöitä sairauden merkkien varalta.

CDA Practice Supportin potilasseulontaresurssi selittää tarkalleen, mitä COVID-19-seulonta hammaslääkärin vastaanotolla sisältää, sisältää määritelmän läheisestä kontaktista ja selittää vaiheet, joita on noudatettava potilaiden reagoinnin perusteella.

Leave a Comment