Pariskunnan elinympäristö ihmiskunnalle: “Paikka kutsua omaksi”

RIVERSIDE, NY – Uusi luku avautuu pariskunnalle, joka näkee unelmansa kodin omistamisesta toteutuvan, kun Habitat for Humanity Suffolk yhdessä Southampton Housing Authorityn kanssa nostaa seinät uudelle talolle Riversidessa lauantaina.

Koti on seuraava rivissä viisi luodaan Riverside; muurin korotus tapahtuu Old Quogue Roadilla klo 9

Southamptonin kaupunginhallituksen jäsenet pukeutuvat suojahattuihin ja heiluttavat vasaraa, kun taas Hampton Bays United Methodist Churchin vuokraama Boy Scout Troop 483 valmistaa aamiaisen vapaaehtoisille, rakennushenkilöstölle ja muille tapahtumassa.

Mukana on useita vaaleilla valittuja virkamiehiä, mukaan lukien Southampton Townin valvoja Jay Schneiderman.

“Kun tämä koti on valmis, Christopher ja Amanda toteuttavat unelmansa kodin omistamisesta”, Habitat for Humanity Suffolk sanoi.

Christopher ja Amanda, joiden sukunimiä ei annettu, molemmat kasvoivat “haastavissa olosuhteissa”, Habitat for Humanity Suffolk sanoi.

Christopher sanoi, että hänen perheensä muutti usein ennen kuin hänen vanhempansa asettuivat Long Islandille.

“Vanhempieni talous vaihteli, joten vakaus oli vaikeaa”, hän sanoi. “Vaimoni Amanda oli eronneiden vanhempien kasvattama; hänen äitinsä hoiti kaksi lasta parhaan kykynsä mukaan.”

Mahdollisuus juurtua merkitsee kaikkea, Christopher sanoi.

“Oman kodin omistaminen tarkoittaa, että voimme perustaa perheen, saada vihdoin turvallisuuden tunteen ja paikan kutsua omaksi”, hän sanoi. “Tärkeämpää on, että se on perusta rakentaa koti niille lapsille, joita suunnittelemme lähitulevaisuudessa.”

Pariskunta kiitti kaikkia asianosaisia: “Olemme siunattuja, että meillä on ihmisiä, jotka aidosti välittävät muiden auttamisesta”, hän sanoi.

Christopher ja Amanda kuulivat ohjelmasta perheenjäsenen kautta ja myös pariskunnalta, joka omistaa Habitat for Humanity -kodin.

Pariskunnan on suoritettava 300 tuntia “hikipääomaa” auttaakseen rakentamaan tulevaa kotiaan ja talojaan muille ohjelmaan osallistuville. Lisäksi he käyvät läpi talousvalmennuskursseja ja tekevät vapaaehtoistyötä yhdyskuntapalvelussa. Jokainen ohjelmaan osallistuva asunnonomistaja allekirjoittaa 30 vuoden asuntolainan 2 prosentin korolla, ja Habitat for Humanity of Suffolk omistaa koteihinsa toisen kiinnityksen.

“Auttaa rakentamaan kotiamme, seurata prosessin kehittymistä ja kokea jokainen hetki yhdessä on upea tilaisuus”, Christopher sanoi. “Odotamme innolla päivää, jolloin voimme ylpeänä kertoa lapsillemme, että rakensimme tämän kodin yhteisön ja Habitat Suffolkin avulla, ja toivomme, että tämä inspiroi heitä työskentelemään yhtä lujasti kuin me teimme tarjotaksemme heille turvallisen paikan asua.”

Leave a Comment