Rich nimetty urheilulääketieteen henkilökunnalle

Jalkapallo

Boise, IdahoDonald Rich on lisätty Boise State Sports Performance, Health and Wellness -henkilökuntaan apulaisurheilujohtajana, Bronco Athletics ilmoitti tiistaina.

“Olen erittäin innoissani voidessani tuoda Donaldin, entisen Broncon, joka on tehnyt todella suuria asioita alallamme, takaisin Boiseen”, urheilusuorituksen, terveyden ja hyvinvoinnin apulaisurheilujohtaja Mark Paul sanoi. “Tiedän, että hänellä on välitön vaikutus jalkapallo-ohjelmaamme ja opiskelijaurheilijoihin.”


Boise State Head -jalkapallovalmentaja Andy Avalos lisäsi: “Donald on eliittipalkka. Hän tulee olemaan tärkeässä roolissa opiskelijoiden urheilijoidemme hyvinvoinnissa. Hän on entinen Bronco, joka tietää, mistä meillä on kyse ja ymmärtää, mitä yritämme rakentaa ohjelmassamme.”


Rich vietti 15 kautta (2004–2018) Seattle Seahawksissa, mukaan lukien seitsemän viimeistä kautta pääurheiluvalmentajana, joiden aikana organisaatio voitti kolme NFC West Divisional -titteliä ja esiintyi peräkkäisissä Super Bowlsissa.


Seahawksin pääurheiluvalmentajana Rich vastasi kaikista pelaajien terveydenhuollon näkökohdista, mukaan lukien vammojen ehkäisystä, arvioinnista ja hoidosta sekä kuntoutusprotokollien kehittämisestä ja toteuttamisesta. Hän jättää huomioimatta myös kaikki organisaation lääketieteellisen tiimin osa-alueet.


Rich aloitti toimikautensa Seahawksissa kesäharjoittelijana vuonna 2003 ja palasi kauden mittaisena harjoittelijana vuonna 2004. Hän toimi apulaisurheiluvalmentajana vuosina 2005–2012, ennen kuin hänet ylennettiin yleisurheilun päävalmentajaksi vuonna 2012.


“Olen innoissani palattuani Boiseen”, Rich sanoi. “Olen aina nähnyt Boisen paikkana, jossa haluaisin kasvattaa perhettäni. Olen innoissani siitä suunnasta, jonka valmentaja Avalos ottaa jalkapallo-ohjelmaan, ja innoissani olla mukana siinä. Uskon, että Boise State on loistavissa käsissä. Jeramiah Dickeyjohtajuutta.”


Rich vietti XFL-kauden 2019 Seattle Dragonsin kanssa joukkueen pääurheiluvalmentajana ja urheilukoulutuspalvelujen johtajana. Siellä hän vastasi koko lääkintähenkilöstön kokoamisesta, mukaan lukien avustavien ATC:iden ja harjoittelijoiden palkkaamisesta ja kouluttamisesta sekä lääketieteellisten kumppanuuksien varmistamisesta tiimin kattavuutta varten. Rich auttoi myös liigan käytäntöjen ja menettelytapojen kirjoittamisessa ja kehittämisessä.


Tänä vuonna Rich toimi liiketoiminnan kehityspäällikkönä proteesi- ja ortoosiklinikalla Seattlessa, Washissa. Hän kehitti vuosittaisia ​​liiketoimintasuunnitelmia useille alueen klinikoille ja koulutti kliinikoille, terapeuteille ja potilaille uutta lääketieteellistä teknologiaa ja hoitovaihtoehtoja.


Bronco-aluna, Rich suoritti maisterin tutkinnon liikuntatieteissä Boise Statesta valmistuttuaan Floridasta urheiluharjoitteluun ja viettäen kaksi vuotta urheiluvalmentajana Northwesternissä työskennellen pääasiassa jalkapallon, painin ja baseballin parissa.


Hän työskenteli myös yhden kauden NFL Europessa Köln Centurionsissa keväällä 2004.

Leave a Comment