Sam Taylor-Johnson tuo Humanity Magazine -lehden henkilökohtaisen käänteen

PELAA UUDELLEEN, SAM: Sam Taylor-Johnson on sukeltanut pullottavaan valokuva-arkistoonsa – ja painostanut neljä lastaan ​​toimintaan – vierailevana toimittajana Humanityn, joka on Citizens of Humanityn denimbrändin vuotuinen talon sisäinen aikakauslehti, uusimman painoksen uusin versio.

Numero 14 esittelee joitain Taylor-Johnsonin kuuluisimpia töitä, mukaan lukien kuvia hänen tuolisarjastaan ​​ja muotokuvia hänestä, joka näyttää leijuvan. Siellä on myös kuvia David Hockneysta, Miuccia Pradasta, Kate Mossista ja monista muista julkkiksista.

Lisää WWD:ltä

Valokuvaaja, taiteilija ja elokuvantekijä, joka oli yksi YBA:sta eli Young British Artistsista, on tehnyt myös denimkuvauksen, jossa on mukana nuoremmat tyttärensä. Hän napautti vanhintaan Angelica Joplingia tehdäkseen kysymyksiä ja vastauksia ystävien kanssa, kuten Stella ja Mary McCartney, Bella Freud, Michael Stipe ja Baillie Walsh.

Sam Taylor-Johnson miehensä Aaron Taylor-Johnsonin kanssa.  - Luotto: Kuva James D. Kellyn luvalla

Sam Taylor-Johnson miehensä Aaron Taylor-Johnsonin kanssa. – Luotto: Kuva James D. Kellyn luvalla

Kuva James D. Kellyn luvalla

Haastattelussa Taylor-Johnson sanoi, että Citizens of Humanityn brändijohtaja Jared Freedman otti alun perin yhteyttä häneen koskien projektia ja hän oli vapaa tekemään mitä halusi.

“Katsoimme tuhansia kuvia, jotka olen ottanut vuosien varrella, tulostimme niistä 2 000 tai 3 000 paperille ja asetimme ne sitten lattialle”, hän sanoi. Lopullisella valinnalla, hän lisäsi, on “biitti, sisäinen rytmi ja kieli”.

“Se näyttää varsin spontaanilta, mutta se oli liian harkittua”, Taylor-Johnson sanoi ja lisäsi, että hän kokosi kirjan lukituksen ollessa huipussaan, kun tiimi oli pukeutunut hazmat-pukuihin ja suojalaseihin. “On niin paljon henkilökohtaisia ​​kuvia… Se oli pohdiskelun hetki, mutta en halunnut, että se koskee vain minua, joten heitin mukaan myös lapseni.”

Taylor-Johnson pyysi vanhimman Angelicansa haastattelemaan perheen ystäviä ja pyysi kolmea muuta tytärtään mallintamaan ylisuuria denimkappaleita, jotka ympäröivät heidät.

“Et näe heidän kasvojaan, ja rakastan “yhdistettyjen hiusten” kuvia”, hän sanoi viitaten profiilikuvaan kahdesta sisaresta, jotka poseeraavat otsat yhdessä muodostaen yhden pitkän hiusverhon. Taylor-Johnson on selvästi ylpeä neljästä tyttärestään ja kutsuu heitä “pieniksi naisiksi”.

Taylor-Johnson myönsi rakastavansa kaupallista projektia silloin tällöin, hän sanoi: “Minua voi inspiroida mikä tahansa, olipa se sitten luovaa tai kaupallista. Jos minulla on idea ja voin nähdä sen, niin miksi en heittäisi sitä sinne?”

Humanity-lehden viimeisin numero, jonka on vieraileva toimittanut Sam Taylor-Johnson.

Humanity-lehden viimeisin numero, jonka on vieraileva toimittanut Sam Taylor-Johnson.

Los Angelesissa toimiva Taylor-Johnson merkitsi Humanity-ongelman käynnistämistä juhlilla Chiltern Firehousessa aiemmin tällä viikolla ja sanoi olevansa onnellinen – ja helpottunut – palattuaan Lontooseen niin pitkän ajan jälkeen, vaikka oli outoa nähdä niin monia. hänen ystävistään henkilökohtaisesti.

”Olin poissa kaksi vakaata vuotta, enkä ollut käytännössä seurustelussa. Yhtäkkiä he olivat kaikki kunnossa”, hän vitsaili. Vieraina olivat Kristin Scott Thomas, David Walliams, Mary McCartney ja Minnie Driver.

Taylor-Johnson, jonka elokuviin kuuluvat “Nowhere Boy” ja “Fifty Shades of Grey”, sanoi, että hänellä on sarja elokuvaprojekteja käynnissä, vaikka hän kieltäytyi antamasta yksityiskohtia. Hän esiintyy myös tulevassa tv-sarjan jaksossa kesäkuussa, ja hänen tähdistönä on niin hämmästyttävä, hän sanoi, ettei voinut sanoa ei mahdollisuudelle.

Tilaa WWD:n uutiskirje. Saat viimeisimmät uutiset seuraamalla meitä Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa.

Napsauta tästä lukeaksesi koko artikkelin.

Leave a Comment