St. Louisin kaupungin terveysministeriö ei pyydä City Mask -tilauksen uusimista

Hiljattain päivitettyjen Centers for Disease Control and Prevention (CDC) ohjeiden sekä uusien vahvistettujen tapausten, uusien COVID-19-sairaalahoitojen ja St. Louisin alueen positiivisten prosentuaalisen osuuden perusteella terveysministeriö ottaa huomioon ei pyydä liittovaltion hallitukselta lupaa kaupungin naamiomandaatin uusimiseen, mikä edellyttää henkilöiden käyttävän maskeja sisätiloissa COVID-19:n leviämisen hidastamiseksi. Nykyinen määräys päättyy 5. maaliskuuta klo 23.59 Osasto suosittelee edelleen St. Louisansia, erityisesti korkean riskin ryhmille, kuten vanhuksille, immuunipuutteisille ja muille, käyttämään maskeja julkisissa tiloissa suojellakseen itseään ja yhteisöjään COVID- 19.

Terveysministeriö on koko pandemian ajan käyttänyt datalähtöistä lähestymistapaa tehdäkseen poliittisia päätöksiä, jotka liittyvät COVID-19:n lieventämisstrategioihin. Tiedot osoittavat, että 22.3.2022 uusien vahvistettujen COVID-19-tapausten seitsemän päivän keskiarvo oli 18 päivässä – huipusta 517, jolloin tavoite on 35 tai vähemmän. Uusien päivittäisten sairaalahoitojen määrä oli 38 – vähemmän kuin huippu, joka oli 227 sairaalahoitoa päivässä, ja tavoitteeksi asetettiin 40 tai vähemmän. Positiivisuusprosentti oli 4,6 %, kun huippu oli 35,7 %, ja tavoite oli 5 % tai pienempi. Terveysministeriö jatkaa näiden keskeisten mittareiden seuraamista eteenpäin ja mukauttaa käytäntöjä pitääkseen alueemme edelleen suojattuna COVID-19:ltä.

“Ymmärrän, että siirtymät ovat haastavia, varsinkin pandemiassa, jossa ne ovat usein äkillisiä”, sanoi tohtori Mati Hlatshwayo Davis, St. Louisin kaupungin terveysjohtaja. “Etusijalla on edelleen oltava yhteisön haittojen vähentämistä koskeva lähestymistapa, koska emme ole vieläkään poissa metsästä.”

“Omamme käytännöt – maskista rokotteisiin ja testausvaatimuksiin kaupungin työntekijöille – ovat auttaneet pelastamaan ihmishenkiä kaupungissamme”, sanoi pormestari Tishaura O. Jones. “St. Louisanit työskentelivät yhdessä siirtääkseen tärkeitä mittareita, kuten sairaalahoitomääriä ja uusien tapausten määrää, oikeaan suuntaan, mutta meidän on suojeltava toisiamme jatkuvasti. testaus, käsien pesu, kotona pysyminen sairaana sekä rokotukset ja tehostaminen ovat edelleen tärkeitä välineitä perheidemme ja yhteisöidemme suojelemiseksi. Kannustan st. louisialaisia ​​kunnioittamaan niiden henkilökohtaista valintaa, jotka jatkavat maskien käyttöä julkisissa tiloissa, ja jos et ole vielä saanut rokotusta tai tehostetta, tee se mahdollisimman pian.”
Laitos suosittelee, että väestön jäsenet jatkavat maskien käyttöä sisätiloissa, varsinkin jos riskiryhmissä on suuri riski, kuten vanhukset, asumistilat, henkilöt, joilla on jokin sairaus, immuunipuutos, alle 5-vuotiaat lapset. eivät ole oikeutettuja rokotuksiin, ja lapset, jotka eivät ole oikeutettuja tehosterokotuksiin. Terveysministeriö työskentelee koulujen kanssa laatiakseen turvallisuussuunnitelmia, jotka saattavat edellyttää maskien käyttöä tietyissä tilanteissa. Kaupungintalo ja kaupungin virastot vaativat jatkossakin näiden paikkojen työntekijöiltä ja vierailijoilta maskeja yleisissä sisätiloissa ja tiloissa.

CDC:n äskettäin päivitetty COVID-19-ohje sisältää yhteisön tason järjestelmän (CLS), jolla mitataan COVID-19-taudin vaikutuksia terveyteen ja terveydenhuoltojärjestelmiin. CLS määrittää matalan, keskitason ja korkean yhteisön tasot, ja CDC:n määrittämien indikaattoreiden perusteella St. Louisin kaupunki kuuluu tällä hetkellä matalalle tasolle. Terveysministeriö työskentelee yhteisön kanssa CDC:n suosittelemien ehkäisystrategioiden toteuttamiseksi, mukaan lukien:

  • Ihmisten suojeleminen, joilla on suuri riski sairastua vakavaan sairauteen tai kuolemaan varmistamalla tasapuolinen pääsy rokotuksiin, testeihin, hoitoon, tukipalveluihin ja tietoon
  • Seulontatestien tai muiden testausstrategioiden toteuttaminen ihmisille, jotka ovat altistuneet COVID-19:lle työpaikoilla, kouluissa tai muissa yhteisön tiloissa tarpeen mukaan
  • Tehostettujen ehkäisytoimenpiteiden toteuttaminen suuren riskin kokoontumisympäristöissä (katso rangaistuslaitosten ja kodittomien turvakotien ohjeet)
  • Rokotteiden jakelu ja antaminen korkean yhteisön rokotuskattavuuden saavuttamiseksi ja terveyden tasapuolisuuden varmistamiseksi
  • Parannetun ilmanvaihdon ylläpitäminen julkisissa sisätiloissa
  • Testauksen saatavuuden varmistaminen, mukaan lukien hoitopiste- ja kotitestaus kaikille ihmisille
    • Kommunikointi organisaatioiden ja paikkojen kanssa, jotka palvelevat ihmisiä, joilla on immuunivajaus tai joilla on suuri riski saada vakava sairaus varmistaakseen, että he tietävät kuinka saada pikatestit
  • Rokotusten, testauksen, hoidon, yhteisön tukipalvelujen ja tukipalvelujen saatavuuden ja tasapuolisuuden varmistaminen suhteettomasti kärsiville väestöryhmille
  • Jatka kunnollista käsien pesua ja pysy sosiaalisesti etäisyydellä mahdollisuuksien mukaan

Leave a Comment