Sutter Healthin digitaalisen terveyden johtaja jakaa näkemyksiä digitaalisen terveyden integroinnista

Tämä haastattelu on osa HLTH:n ja CHIME:n tuottamaa sarjaa, joka korostaa ViVE:ssä puhuvien johtavien johtajien keskeisiä oivalluksia ja näkökulmia.

Pandemia on kannustanut monia sairaaloita ja terveydenhuoltojärjestelmiä skaalaamaan nopeasti virtuaalista terveyttä viimeisen kahden vuoden aikana, nopeuttaa digitaalisten terveystyökalujen suunniteltua käyttöönottoa. ViVE-konferenssissa Miami Beachissä 6.-9. maaliskuuta Sutter Healthin digitaalisen terveydenhuollon johtaja tohtori Albert Chan osallistuu paneelikeskusteluun terveydenhuollon automaation ja potilaskokemuksen risteyksestä nimeltä Kuorruta potilaskokemuskakku automaatiolla.

Häneen liittyy paneeliin:

  • Jonathan Machado, vanhempi sijoitusjohtaja, Samsung NEXT (moderaattori)
  • Aditya Bansod, yksi perustajista ja teknologiajohtaja, Luma Health
  • Heather Fernandez, Solv Healthin perustaja ja toimitusjohtaja
  • Julia Hu, toimitusjohtaja ja toinen perustaja, Lark

Nähdäksesi koko esityslistan, Klikkaa tästä.

Rekisteröidy ViVEen, Klikkaa tästä.

Chan tarjosi sähköpostilla lähetettyihin kysymyksiin ikkunan kokemukseensa työskentelystä digitaalisen terveyden parissa Sutterilla käyttäytymisterveydestä potilasportaaleihin ja tekoälyyn.

Huomautus: Tätä haastattelua on muokattu kevyesti

Pitit esitelmän viime vuonna, jossa pohdit skaalautuvan telelääketieteen muutosta Sutter Healthissa pandemian alkamisen jälkeen. Mitä edistystä Sutter on saavuttanut virtuaaliterveyden käyttöönotossa sen jälkeen?

Osa edistymisestä tulee laajentamalla tämän hoitomallin määritelmää ja osoittamalla kaikki tavat, joilla se voi tukea potilaita ja palveluntarjoajia. Digitaalinen terveys on vallankumouksellinen tavassa, jolla se virtaviivaistaa palveluita, lyhentää odotusaikoja, edistää hoidon tasapuolisuutta ja korjaa lääkäripulaa ja työuupumusta – ratkaisee tämän päivän ongelmat tulevaisuuden visiolla ja innovaatiolla.

Tri Albert Chan

Edistyimme lukuisilla digitaalisen terveyden rintamilla vuonna 2021. Scout by Sutter Health™ on viime vuonna lanseerattu digitaalinen työkalu, joka rakentaa arjen kestävyyttä 12–26-vuotiaille nuorille, jotka kokevat ahdistusta tai masennusta. Tehostimme vuonna 2021 digitaalisia jonotuslistaominaisuuksiamme verkkopotilasportaalimme kautta, jolloin perusterveydenhuollossa pääsi lääkäriin keskimäärin 14 päivää ja erikoishoitoon 22 päivää aikaisemmin. Integroimme jopa HealthKitin, jotta potilaat voivat jakaa terveystietonsa helposti ja turvallisesti Apple Health -sovelluksesta. Se todella hallitsee kirjon ja siinä on potentiaalia paljon muuhun.

Näetkö mitään eroa saapumatta jättämisten määrässä sen jälkeen, kun nostit virtuaalikäyntejä?

Mielenterveystiimimme ovat todella edistyneet hyvin, kun on kyse no-show-määristä. Uusien potilaiden videolähetteiden vuoksi Sutter Health havaitsi, että sekä vakiintuneiden että uusien potilaiden poissaoloprosentti laski 5–10 prosenttiin (15–25 prosentista).

Mitä näkemyksiä olet saanut tästä kokemuksesta potilailta sekä lääkäreiltä ja sairaanhoitajilta?

Kuluttajat ovat nyt tottuneet ja odottavat digitaalisen terveyden mukavuutta – erityisesti erikoispalveluissa, kuten käyttäytymisterveys tai kroonisten sairauksien hallinta, jotka ovat osoittaneet suurta menestystä ja lupaavuutta. Tunnistamme tämän halun ja kunnioitamme sitä.

Digitaaliset terveysominaisuudet voivat myös virtaviivaistaa ja optimoida kliinisten tiimiemme työtä. Olemme kuulleet heiltä, ​​että tällä lisätuella voi todella olla vaikutusta, kun otetaan huomioon kaikki, mitä he ovat kohdanneet pandemian aikana. Tutkimme erilaisia ​​tapoja auttaa heitä selvittämään tietä. Pyrkimyksiimme kuuluu online-aikataulujen uudelleensuunnittelu, henkilökohtaisemmat asetukset EHR:ssä sekä turvallisemmat vaihtoehdot kliiniseen keskusteluun ja kuvien jakamiseen.

Pidätkö virtuaalikäyntejä perusterveydenhuollon pysyvänä vaihtoehtona? Näetkö erikoishoidon jatkossakin tekevän videovierailuista vaihtoehdon?

Sutterille terveydenhuollon tulevaisuus on digitaalinen hybridi – jossa henkilökohtainen ja digitaalisesti mahdollistava hoito on integroitu saumattomasti parantamaan entisestään hoidon laatua, mukavuutta ja potilaiden saatavuutta.

Yksi Covid-19-pandemian hopeavuorista oli virtuaalihoidon potilaiden voimaannuttaminen. Tämän mahdollisti lainsäädännöllisten esteiden tilapäinen lieventäminen, hallintopolitiikan modernisointi ja virtuaalihoidon vakuutusturvan laaja laajentaminen, mikä mahdollistaa erityisesti potilaan jatkuvuushoitotiimin tarjoamisen. Uskon, että potilaamme hyötyvät eniten integroidusta hoidon toimituksesta, jossa potilaat voivat saada hoitoa virtuaalisesti tai henkilökohtaisesti, niin kuin se parhaiten vastaa heidän kaikkia hoitotarpeitaan. Jotta voimme jatkaa Covid-19-pandemian aikana kokemaamme virtuaalihoidon potilasvoiman vahvistamista, meidän on laadittava pysyvä lainsäädäntö, joka mahdollisti kliinikoille virtuaalihoidon. Tarvitsemme myös horjumatonta tukea vakuutuskumppaneiltamme tarjotaksemme hybridihoitoa silloin, kun potilaat tarvitsevat sitä, missä he sitä tarvitsevat, ja potilaan tarpeisiin parhaiten sopivalla hoitomuodolla heidät parhaiten tuntevilta kliinikoilta.

Onko virtuaalisilla vierailuilla merkitystä käyttäytymisterveyden toimittamisessa Sutter Healthissa?

Mielenterveystiimimme ovat pystyneet luomaan lisää pääsyä virtuaalikäynneillä. Vuodesta 2021 lähtien yli 80 % avohoitokäynneistä on siirtynyt virtuaalihoitoon.

Mitä esimerkkejä olet tehnyt Sutter Healthissa digitaalisten terveystyökalujen avulla parantaaksesi potilaskokemusta ja parantaaksesi potilaiden tuloksia?

Digitaalisilla terveystyökaluilla voi olla rooli hoitotilojen sisällä ja ulkopuolella, mikä on osa kauneutta ja arvoa. Otetaan esimerkiksi Bedside Mobile. Sairaalapotilaat näkevät “My Hospital Stay” -sovelluksen Sutterin online-potilasportaalin kautta henkilökohtaisesta älylaitteestaan. Bedside Mobile tarjoaa yleiskatsauksen potilaan sairaalakäynnistä, kaikki yhdessä tilannekuvassa. Tiedot sisältävät tietoja potilaan sairaalahoitotiimistä, laboratoriotuloksista, lääkkeistä, tulevista testeistä ja kaikista määrätyistä koulutusmateriaaleista. Tämä auttaa potilaita ja heidän hoitajiaan tuntemaan olevansa sitoutuneempia, tietoisempia ja tuempia, mikä voi olla erittäin tärkeää heille epävarmana aikana.

Julkaisimme myös Care Companion-Health Pregnancy -sovelluksen, joka on verkkopotilasportaalimme uusi mobiilipohjainen laajennus. Toisin kuin yleisluontoiset ja mahdolliset tiedon ylikuormituksen lähteet, raskaana olevilla potilaillamme on digitaalinen hoitokumppani, joka tarjoaa henkilökohtaista viikoittaista neuvontaa. Sovelluksen sisältö sisältää aiheita, kuten äitien turvallisuutta ja imetystä. Se tarjoaa myös käytännön vinkkejä sairausloman suunnitteluun ja vauvan kotiin tuomiseen valmistautumiseen. Tämä on toinen esimerkki Sutterin sitoutumisesta potilaskeskeisen hoidon tarjoamiseen koko perheelle oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Miten päätät, mitä digitaalisia terveydenhuoltotyökaluja otat käyttöön? Mitä tekijöitä otat huomioon?

Meille, tavoitteemme on kehittää digitaalisia kykyjämme tavalla, joka luo parempia kokemuksia sekä potilaille että kliinikoille. Kyse on pikemminkin arvioinnista, missä voimme parantaa potilaita, sen sijaan, että valitsemme työkalun uutuuden vuoksi. Arvostamme yhteistyötä, joka tukee parempia tuloksia ja kokemuksia koko potilashoidon matkan ajan. Arvostamme erityisesti kumppaneita, jotka ymmärtävät terveydenhuollon ainutlaatuiset tarpeet ja olosuhteet, kuten kohonneet potilaiden tietosuojasäännökset ja tietoturvatarpeet.

Mitä mieltä olet tekoälystä terveydenhuollossa? Mitä sovelluksia olet nähnyt, missä se toimii erityisen hyvin? Mitä rajoituksia näet tälle tekniikalle?

Tekoäly on yksi tapa parantaa digitaalisia valmiuksiamme terveydenhuollossa. Se voi täydentää kliinikoidemme työtä – parantaa heidän kykyään hoitaa potilaita. Työskentelymme Ferrumin kanssa auttaa havainnollistamaan tätä lähestymistapaa.

Heidän tekoälyllä toimiva laatualusta on suunniteltu parantamaan lääketieteellisen kuvantamisen, kuten CT-skannausten, laatua “toisen lukemisen” avulla. Tavoitteena on auttaa löytämään tärkeitä diagnooseja, kuten keuhkosyöpä, varhaisessa vaiheessa, jotta hoitoon ja hoitoon pääsee nopeammin. Nämä pyrkimykset voivat tarkoittaa suurempaa onnistuneen hoidon todennäköisyyttä.

Olemme myös nähneet, kuinka tekoäly voi auttaa jokapäiväisessä terveydenhuollossa. Sutterin tekoälyllä toimiva oireidentarkistus on saatavilla 24/7 verkkosivustomme kautta. Tarkistinta, joka sisälsi Covid-19-oireen vaihtoehdon, käytettiin 60 % ajasta normaalien työajan jälkeen auttamaan ihmisiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä hoidon seuraavista vaiheista – olipa kyseessä sitten kiireellinen hoitokäynti, videokäynti tai ehkä käynti. ensiapuun. Tämäntyyppinen navigointi voi auttaa säästämään aikaa ja välttämään tarpeettomia kustannuksia – asioita, jotka ovat erittäin tärkeitä potilaille, heidän perheilleen ja palveluntarjoajillemme.

Kuva: cyano66, Getty Images

.

Leave a Comment