Tässä on katsaus siihen, mitä Batmanilla ja urheilulla on yhteistä – NBC Chicago

Tässä on katsaus siihen, mitä Batmanilla ja urheilulla on yhteistä, ja se ilmestyi alun perin NBC Sports Chicagossa

Bruce Wayne on uskomaton urheilija.

Toki Batsuit ja Wayne Enterprisen varustearsenaali auttaa. Hänet kuitenkin värvättiin myös League of Shadows -joukkueeseen ja hän kiipesi ulos The Pitistä ilman muuta apua kuin hänen fyysisiä kykyjään.

Huolimatta hänen merkittävistä taistelutaidoistaan ​​ei ole paljon merkkejä siitä, että Bruce Wayne nauttii urheilusta ollenkaan. Hän viettää yönsä lyömällä rikollisia sen sijaan, että katselisi pelejä, eikä hän koskaan käyttänyt miljardeista dollareistaan ​​Gotham-urheilufranchisingin ostamiseen.

Batman itse ei ehkä arvosta urheilua, mutta urheilun ja Caped Crusaderin välillä on paljon yhteyksiä. Ennen “The Batman” -elokuvan julkaisua, tässä on muutama kerta, kun sankari siirtyi urheiluun:

Batmanin yhteyksiä jalkapalloon

NFL-pelaajat rakastavat “The Dark Knightia” sekä hänen kuuluisinta vihollistaan.

Kuten kronistit Soittajan Danny Heifetzmonet NFL-tähdet ovat juhlineet Heath Ledgerin Jokeria. San Francisco 49ers tiukka pää George Kittle ja Los Angeles Rams leveällä Odell Beckham Jr.:llä molemmilla on Joker-tatuoinnit, Minnesota Vikingsin kulmapuolustaja Patrick Peterson käytti kerran Jokerin kiinnikkeitä ennen peliä lämmittelyissä, ja Buffalo Bills -vastaanotin Stevie Johnson jopa nosti paitansa touchdown-juhlissa paljastaakseen T-paidan, jossa oli Jokerin kuuluisa “Miksi niin vakava” ?” linja.

Cleveland Brownsin juoksija Nick Chubb ja Green Bay Packersin hyökkäävä linjamies David Bakhtiari ovat myös suuria Batman-faneja. Chubbilla on Batman-ketju ja kaksi Batman-vaikutteista autoa, kun taas Bakhtiari käyttää Hans Zimmerin partituuria “The Dark Knightista” hype-musiikkina ennen pelejä.

Kaikki nämä pelaajat olisivat kateellisia mahdollisuudesta, jonka Pittsburgh Steelers sai vuonna 2011. Ben Roethlisberger, Brett Keisel, Mike Wallace, Maurkice Pouncey ja monet muut pääsivät sopimaan Gotham Roguesiin elokuvassa “The Dark Knight Rises” kohtauksen aikana. kuvattiin Steelersin kotikentällä Heinz Fieldissä. Hines Ward oli mukana yhdessä elokuvan ikonisimmista hetkistä, kun hän palasi maaliin, kun Bane räjäytti kentän sekä tunneleita ja siltoja Gothamin poikki.

batmanin yhteydet baseballiin

Tiesitkö, että Batman todella pelasi Minor League Baseballia?

No ei ollut teetä Lepakkomies. Batman-farkut iski 16 pelissä Miami Marlins organisaatio vuosina 2011–2012, sijoittuu 0–4 ERA-arvolla 5,18.

Vaikka Batman ei koskaan päässyt suuriin liigoihin, “The Dark Knight” tuli sankariksi New York Mets. Matt Harvey sai lempinimen, kun hänestä tuli Sports Illustrated -kansiurheilija vuonna 2013.

Harvey pääsi aloittamaan vuoden 2013 MLB:n All-Star-ottelun Metsin kotipallokentällä, Citi Fieldissä sillä kaudella. Hän jatkoi uraansa Gothamissa, kunnes hänet vaihdettiin Cincinnati Redsiin kaudella 2018.

Viimeinen Batman-baseball-yhteys tulee Michael Keatonilta. “Batman”-tähti vaati elokuvasopimuksensa lauseketta, joka salli hänen poistua kuvauksesta, jos hänen suosikki MLB-joukkue Pittsburgh Pirates pääsisi pudotuspeleihin.

“He luulivat, että vitsailen”, Keaton kertoi USA TODAY:n Bob Nightengale vuonna 2011. “En ollut.”

Batmanin yhteydet koripalloon

Siellä on Batman ja sitten on Bat-Manu.

San Antonio Spursin legenda Manu Ginobili oli sankari vuonna 2009 kohtauksessa, joka olisi saanut nuoren Bruce Waynen vapisemaan. Lepakko oli irti AT&T Centerissä, kunnes Ginobili löi kuuluisaa vasenta kättään ja löi mailan kovapuulle.

Jossain kentän ulkopuolisessa draamassa Dwight Howard kohtasi henkilökohtaisen Batman vs. Superman dilemma. Howard antoi Superman-viitan voittaakseen vuoden 2008 NBA Slam Dunk -kilpailun. Se järkytti Shaquille O’Nealia, joka on suuri Superman-fani ja otti lempinimen peliaikanaan.

Kaksitoista vuotta myöhemmin Howard kutsui itseään toiseksi DC-sankariksi. Vuoden 2020 läntisen konferenssin finaalin kolmannen pelin aikana hän meni Denver Nuggetsin Jokeriin.

Batmanin yhteydet jääkiekkoon

Vaikka Wayne aikoi Batmanin olla symboli “The Dark Knight” -trilogiassa, ei kaikki voi olla Batman.

Nimisankarin esittelyn aikana “The Dark Knight” -elokuvassa hän kaatoi tri. Jonathan Cranen, kourallisen muita rikollisia ja joitain kopioita (copybateja?), jotka esiintyivät Caped Crusaderina. Ennen kuin poistui paikalta, Wayne huomautti selvän eron taktisissa varusteissa todellisen Batmanin ja hänen jäljittelijöidensä välillä:

“En käytä jääkiekkotyynyjä.”

Robert Pattinsonin yhteydet urheiluun

Lopetetaan uusimpaan näytöllä olevaan Batmaniin, koska purettavaa on paljon.

Ensinnäkin Robert Pattinsonin patentoima Baltimore Orioles hattu. Pallomyssystä tuli jaettu esine hänen ja hänen “Twilight”-toverinsa, josta tuli tyttöystävä Kristen Stewart, välillä 2010-luvun alussa.

Vaikka Pattinsonin todellinen Orioles-fani on edelleen epäselvä, hän on puhunut rakkaudestaan ​​suosikkiurheilujoukkueeseensa, Arsenal FC:hen.

Toinen Pattinsonin vaatevalinta sisälsi paljon enemmän kangasta. Lontoossa pidetyssä “The Batman” -elokuvan erityisnäytöksessä Pattinson muistutti faneja NBA:n vintage-muotista punaisella matollaan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Pattinson näytteli urheiluelokuvassa, ja urheiluelokuvalla tarkoitamme “Twilightia”.

Saagan ensimmäisessä elokuvassa on vampyyripesäpallopeli, joka… no, katso vain.

Jos Orioles vihdoinkin pääsee pelaamaan tällä kaudellakannattaa ehkä soittaa Edward Cullenille parantaakseen ulkokenttäänsä.

Leave a Comment