“After Yang” -arvostelu: Kogonada-draama on hidasta, mutta koskettavaa ja ihmiskunta keskittyy

Perheen ympärillä pyörivät scifi-draamat vaikuttavat hyvin ainutlaatuisella tavalla, sillä ne esittelevät meidät tuntemattomiin skenaarioihin ja maailmoihin, mutta pitävät perhesuhteiden tutun näkyvissä, mikä tekee kelloista tyydyttäviä, ja Showtime-elokuva ‘After Yang’ on yksi hieno esimerkki.

“Yangin jälkeen” asetettu aikajanalle, joka on teknisesti erittäin kehittynyt, näkee väestön käyttävän androideja perheensä ja lastensa hoitajina. Mutta kun yhden perheen robotti sammuu yllättäen, isä ja tytär tekevät parhaansa pelastaakseen hänet ja löytävät matkan varrella myös perheeseensä liittyviä piilotettuja tunteita. Arvostettu eteläkorealainen elokuvantekijä Kogonada on ohjannut elokuvaa, joten on reilua sanoa, että katsojilla oli suuria toiveita. Joten lue eteenpäin saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, ja ajatuksemme scifi-draamasta.

LIITTYVÄ ARTIKKELI

“American Rust” -jakson 2 faniarvostelu: Showtime-ohjelmassa on “potentiaalia”

‘Halo’-live-action-TV-sarja vihreillä 10 jaksolla Showtimessa

Elokuva pyörii kolmihenkisen perheen Jake (Colin Farrell), hänen vaimonsa Kyran (Jodie Turner-Smith) ja heidän adoptoidun kiinalaisen tyttärensä Mikan (Malea Emma Tjandrawidjaja) ja heidän teknosapien robottinsa Yangin (Justin H Min) ympärillä, joka on melkein perheen neljäs jäsen, koska hän näyttelee Mikan vanhempaa sisarusta ja joskus vanhemman roolia. Mutta perheen tavallinen elämä katkeaa, kun Yang yhtäkkiä ei vastaa. Matka hänen elvyttämiseksi muodostaa elokuvan ytimen.

Colin Farrell Jakea elokuvassa After Yang (Showtime)

Kogonadan elokuva asettaa seesteisen kohtauksen, joka on melkein meditatiivinen lasirakenteillaan, rauhallisuudellaan ja hahmojen pehmeällä käytöksellä. Colin Farrell tekee sarjan parhaan suorituksen, kun hänen melko stoinen hahmonsa löytää hitaasti takaisin inhimillisyytensä, joka näyttää haudatulta, koska hän on kaukana perheestään. Justin H Min tekee hyvää työtä kärsivällisenä ja ymmärtävänä robottina, joka toimii veljenä ja lapsenvahtina ja on pärjännyt hyvin roolissaan. Vaikka elokuva saattaa olla hieman hidas ja vie aikaa Yangin menneisyyden ja muistojen purkamiseen, se tekee hyvää työtä esittelemällä inhimillisyyden puolia ja sitä, mitä tarkoittaa olla ihminen ja jossain määrin myös robotti. Mika on eniten huolissaan Yangin hyvinvoinnista ja perustellusti, koska hän viettää eniten aikaa hänen kanssaan ja Malea Emma Tjandrawidjaja tekee erittäin rakastavan esityksen.

Malea Emma Tjandrawidjaja hahmona Mika. Justin H. Min Yangina elokuvassa After Yang (Showtime)

Sen ytimessä elokuva kyseenalaistaa ihmisenä olemisen ja hämärtää todellisuuden ja teknologian välistä rajaa. Runsaasti sydäntä lämmittäviä, suloisia ja typeriä hetkiä esittelevä “After Yang” on vankka perhekello. Showtime-kello tarjoaa upeita esityksiä ja myös ajatuksia herättävän mysteerin, joten se on mukaansatempaava ja koskettava kello, jota suosittelemme virittämään virittääksesi nopeatempoiseen maailmaan, jossa elämme.

“After Yang” on katsottavissa teattereissa ja suoratoistona Showtimessa.

Jos sinulla on meille viihdettä tai tarinaa, ota meihin yhteyttä numeroon (323) 421-7515

.

Leave a Comment