Parlamentin alivaliokunta järjestää kuulemistilaisuuden terveydenhuoltoalan työntekijöiden mielenterveyskriisistä

2. maaliskuuta House Energy and Commerce -alakomitea valvonnasta ja tutkimuksista järjesti kuulemistilaisuuden, jonka otsikkona oli “Oppitunnit etulinjasta: COVID-19:n vaikutus Yhdysvaltain terveydenhuoltoon”. Kuuleminen tarjosi etulinjan työntekijöille mahdollisuuden sekä jakaa että pohtia kokemuksiaan potilaiden hoidosta pandemian aikana sekä antaa suosituksia siitä, kuinka kansakunta voi valmistautua kohtaamaan tulevia kansanterveysalan hätätilanteita.

Avauspuheenvuorossaan valiokunnan puheenjohtaja Frank Pallone (DN.J.) käsitteli kohtuutonta rasitusta, jonka COVID-19-pandemia ja erittäin virulentti omikronimuunnos ovat asettaneet maan terveydenhuoltojärjestelmään. Pallone pohti sitä, kuinka COVID-19-huippu on ylikuormittanut terveydenhuoltojärjestelmät, mikä on johtanut “ylikuormitukseen, työuupumukseen ja lisääntyneeseen ahdistuneisuuteen tai masennukseen” terveydenhuollon työntekijöiden keskuudessa sekä viivästyneeseen ja hylättyyn potilaiden hoitoon.

Pallone korosti myös kongressin ja Bidenin hallinnon pyrkimyksiä vastata näihin haasteisiin miljardien dollareiden rahoituksella American Rescue Plan and CARES -lain kautta. Hän päätti huomauttamalla Build Back Better Actin (HR 5376) keskeiset säännökset) joka laajentaa ja parantaa kansanterveydenhuollon työvoimaa. AAMC:n toimitusjohtaja David J. Skorton, MD, ja julkisen politiikan johtaja Karen Fisher, JD, antoivat aiemmin lausunnon, jossa he kiittivät Build Back Better Actin ehdottamia investointeja lääketieteelliseen koulutukseen, mukaan lukien 4 000 uuden Medicaren tukeman GME-viran luominen ja Pathways to Practice Training -ohjelman perustaminen, joka vahvistaisi ja monipuolistaisi maan mielenterveystyövoimaa.

Pallonen kommentteja toistaen alivaliokunnan puheenjohtaja Diana DeGette (D-Colo.) keskusteli COVID-19-pandemian ja siihen liittyvien mielenterveyshaasteiden valtavasta vaikutuksesta maan terveydenhuollon työvoimakapasiteettiin. DeGette keskusteli siitä, kuinka “työvoiman rasitus ja kapasiteettihaasteet lisäävät historiallista eriarvoisuutta ja terveyseroja”, kehotti kongressia ja Bidenin hallintoa investoimaan terveydenhuollon työvoimaan ja järjestelmätukeen. Hän päätti: “Kansana olemme luottaneet siihen, että terveydenhuollon työntekijät kantavat merkittävän taakan viimeisen kahden vuoden aikana… Olemme kiitollisuudenvelassa heidän johtajuudestaan ​​ja uhrauksistaan.”

Alakomitean ranking-jäsen Morgan Griffith (R-Va.) pohti tarvetta kerätä COVID-19-pandemiasta opittuja kokemuksia tulevaisuuden hätävalmiuden parantamiseksi. Griffith korosti pandemian tarjoamia palveluntarjoajien mahdollisuutta hakea “luovia ratkaisuja” terveydenhuollossa, kuten etäterveyden joustavuutta, potilasseurantaa kotona ja apteekkien laajennettua käytäntöä COVID-19-rokotteiden antamisessa.

Alakomitea kuuli Megan Ranneyn, MD, MPH:n, päivystyslääkärin ja hätälääketieteen professorin Rhode Islandin sairaalassa sekä Brownin yliopiston kansanterveyslaitoksen akateemisen dekaanin. Todistuksessaan Ranney varoitti pandemian päättymisen ennenaikaisesta julistamisesta ja rohkaisi sen sijaan alakomiteaa näkemään tämän hetken “hengähdystaukona ja hetkenä käsitellä niitä monia ongelmia, jotka johtivat meidät tänne alun perin”.

Vastatessaan kysymyksiin terveydenhuollon tarjoajien rokotevaltuuksien roolista Ranney vertasi oman sairaalansa kokemuksia henkilöstöpulasta kansallisiin tilastoihin, joiden mukaan lähes joka viides terveydenhuollon työntekijä on lopettanut toimintansa pandemian alkamisen jälkeen. Ranney selitti tämän suuren kulumisasteen “moraalisen vahingon”, joka johtuu terveydenhuollon tarjoajien kyvyttömyydestä huolehtia riittävästi potilaistaan, emotionaalisesta ahdistuksesta, työväkivallasta, eläkkeelle jäämisestä ja lopuksi tukihenkilöstön taipumuksesta houkutella korkeapalkkaisten “matkustajien” puoleen. asemat.” Vastatakseen näihin haasteisiin Ranney esitti useita suosituksia, kuten terveydenhuollon työntekijöiden käyttäytymisterveystuen laajentamista. Ranney ilmaisi tukensa äskettäin hyväksytylle Lorna Breen Health Care Provider Protection Act -säädökselle (HR 1667), jonka AAMC hyväksyi. [refer to Washington Highlights, March 12, 2021] ja korosti lisäksi tarvetta tehostaa hoitoa hakevien tarjoajien työsuojelua.

Alakomitea kuuli myös Tawanda Austinista, MSN, RN, Emory University Hospital Midtownin hoitopäällikkö. Austin pohti omaa kokemustaan ​​työskentelystä sairaanhoitajana COVID-19-pandemian etulinjassa. Austin pani merkille pandemian sairaanhoitajille aiheuttaman “lisärasituksen”, kuten “henkilökohtaiset suojavarusteet, jotka ovat vaivalloisia pukea ja riisua”, henkinen stressi, joka aiheutuu potilaiden tilan heikkenemisen seurannasta ja potilaiden sanalliset hyökkäykset COVID-viruksen käyttöönoton vuoksi. 19 turvaprotokollaa.

Austin kehotti kongressia lisäämään terveydenhuollon työvoimaa “rahaston avulla[ing] enemmän nuoria pääsemään lääketieteen ja hoitotyön aloille.” Lisäksi Austin jakoi Ranneyn huolen matkustajien aseman vaikutuksesta laajempaan terveydenhuoltojärjestelmään ja pyysi kongressia “hillitsemään näiden saalistuskäytäntöjä. [travel-nursing] virastoja, jotta Amerikan sairaalat säilyvät taloudellisesti elinkelpoisina.” Tammikuun lopulla lähes 200 edustajainhuoneen jäsentä, joita johti Reps. Peter Welch (D-Vt.) ja Griffith lähettivät kirjeen Valkoisen talon COVID-19-vastauskoordinaattorille Jeffrey Zientsille ja pyysivät toimia joidenkin sairaanhoitajatoimistojen mahdollisesti kilpailunvastaisen toiminnan tutkimiseksi. [refer to Washington Highlights, Jan. 28].

Alakomitea kuuli Laura Rileyä, MD, New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Centerin synnytyslääkärin ja gynekologin pääjohtajaa ja Weill Cornell Medicinen synnytys- ja gynekologian osaston puheenjohtajaa. Todistuksessaan Riley huomautti, että pandemialla on ollut heikentävä vaikutus lääkäreiden työvoimaan, erityisesti naisiksi ja väriltään ihmisiksi tunnistautuneisiin, jotka “kantavat suhteettoman paljon lastenhoitotaakkaa”. Puhuessaan omasta kokemuksestaan ​​synnytyslääkäri-gynekologina, Riley huomautti, että tiimipohjaisissa hoitomalleissa “henkilökunnan määrä laskee ja tiimin jäseniä puuttuu, sillä voi olla negatiivinen vaikutus potilaiden hoitoon”. Vastatakseen näihin haasteisiin Riley suositteli “suurempia investointeja terveydenhuollon ammattilaisiin ja koulutusta sekä ponnisteluja terveydenhuollon työvoimamme monipuolistamiseksi” sekä laajennettuja etäterveyden joustavuutta.

Riley päätti pohtimalla raskaana olevien ja imettävien yksilöiden sulkemista pois COVID-19-rokote- ja terapeuttisista kokeista ja sitä, kuinka tämä päätös “vaihdatti rokotteiden turvallisuutta raskauden aikana koskevan väärän tiedon leviämistä”. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Riley suositteli, että liittovaltion virastot asettavat etusijalle raskaana olevien ja imettävien henkilöiden sisällyttämisen tuleviin kliinisiin tutkimuksiin.

Leave a Comment