Rumohr-Boisverts valittiin Humanityn South Winchester -perheen asuinpaikaksi

Sisältökohde

Asunnonomistajana olemisesta on tulossa yhä vaikeampi saavuttaa monille kanadalaisille, kun otetaan huomioon kilpailevat asuntomarkkinat, korkea kysyntä ja alhainen tarjonta nostavat hintoja.

Sisältökohde

Rumohr-Boisvertin perhe sai miellyttävän yllätyksen torstaina, kun Habitat For Humanity Cornwall & the Counties ilmoitti, että heidän unelmansa toteutuu pian: voittoa tavoittelematon järjestö raahautuu rakentamaan kotinsa Winchester Springsiin tänä keväänä.

Kuusihenkinen perhe, äiti Taylor, isä Zachary, Marrisa, 5, Zoe, 4, Octavia, 3, ja Lincoln, 10 kuukautta, ovat kaikki innoissaan uudesta seikkailusta.

“Olen järkyttynyt. En yleensä ole se, joka menetä sanoja, mutta tämä on tehnyt sen. Olen luvannut (perheelleni), että saamme lopulta talon ja se on vihdoin toteutumassa. Vihdoinkin voin toteuttaa lupaukseni laittaa perheeni saman katon alle. Meillä voi olla nyt oma talo”, Zachary sanoi. “Se on mukava tapa (saa käsiraha kodista), enkä ole sellainen, joka karkaa vapaaehtoistyötä.”

Rumohr-Boisvert-rakennus on kolmas Etelä-Dundasissa 17 Habitat-kodista koko alueella. Tontin lahjoitti avokätisesti Etelä-Dundasin kunta. Perhe täyttää tiukat kriteerit osoittaen vahvaa halua rakentaa kumppanuutta voittoa tavoittelemattoman järjestön kanssa ja tarvetta turvalliselle ja edulliselle kodille. Tällä hetkellä perhe asuu siirtymätalossa, jota koordinoidaan Lasaruksen talon Places for People -projektin kautta.

“Olemme työskennelleet tämän asian parissa jo useita kuukausia. Meillä on fantastinen perhepalvelukomitea… se on todellakin tuon komitean ja muun tiimimme työ mahdollistanut tämän”, sanoi Breckyn Caers, Habitat for Humanity -resurssit ja kehityskoordinaattori. ”Meillä on ollut eniten hakemuksia, joita meillä on koskaan ollut maaseutualueella, mikä on valtava ja puhuu yhteisömme tarpeesta… on niin vaikeaa erottaa perhettä toisesta.

Sisältökohde

“Tälle perheelle ei vain tule turvallinen, uusi, edullinen koti, vaan se vapauttaa tilaa perheille Places for People -projektin ja Lasaruksen talon kanssa, joka on todellakin vain kaunis pala sykliä.”

Rahallisen käsirahan sijaan Rumohr-Boisverttien on omistettava 500 tuntia vapaaehtoistyötä Habitat for Humanitylle ennen kuin he saavat avaimet. Valmistuttuaan he ostavat asunnon käypään arvoon, korottomalla asuntolainalla, eikä asuntolainan lyhennys koskaan ylitä 30 prosenttia kotitalouden tuloista.

Habitat for Humanity perustuu yksinomaan yhteisön tukeen, lahjoituksiin, kumppanuuksiin, ReStore-tuloihin ja varainkeruuhankkeisiin. Organisaatio on palvellut yhteisöä vuodesta 1998 lähtien. Tähän mennessä tehdyistä 15 edullisesta rakennuksesta (16. rakennus valmistuu maaliskuussa ja 17. rakennus, joka kuuluu Rumohr-Boisvert’sille) on ollut edunsaajia 38 mukana olevaa lasta.

shoneill@postmedia.com

twitter.com/ShawnaAONEill

Leave a Comment