Sisältö, jakelu voi pelastaa urheiluvedonlyöntioperaattoreita CAC Hellistä – Sportico.com

BetMGM ilmoitti äskettäin strategisesta kumppanuudesta SportsGridin kanssa. Sopimuksen mukaan BetMGM:n kertoimet, sisältö ja lahjakkuus integroituvat 24 tuntia vuorokaudessa toimivaan urheiluvedonlyöntiverkoston alkuperäiseen live-ohjelmiin. Sitoutuminen on viimeisin osoitus (katso myös: Penn National Gamingin sijoitus Barstool Sportsiin, FanDuelin 30 miljoonan dollarin sopimus Pat McAfeen kanssa, Ballyn AVP-osto), että sisällöllä ja jakelulla tulee olemaan yhä tärkeämpi rooli urheiluvedonlyöntiyrityksissä operaattoreiden pienentyessä. markkinointitoimiaan ja keskittyä kannattavuuden saavuttamiseen. David Van Egmond (toimitusjohtaja, Bettor Capital) sanoo, että lähestymistapa on järkevä. “Digitaaliset alustat, jotka tarjoavat vedonlyöntiin keskittyvää sisältöä, johtavan teknologian voimanlähteenä ja tavoittavat merkittävän yleisön jakelukumppanuuksien kautta, on selvästi voittava kaava näillä markkinoilla”, hän sanoi.

JWS’Take: Operaattorit alkavat panostaa entistä enemmän alhaisempiin asiakashankintakustannuksiin (CAC) ja välityspalvelimen, sisällön ja jakelun perusteella, koska he ymmärtävät, että heidän osallistumansa asiakashankinnan asekilpailu ei ole kestävää. Monissa tapauksissa asiakkaiden hankinnan kustannukset ovat suuremmat kuin näiden henkilöiden elinikäinen arvo. Tämä pätee erityisesti operaattoreihin, joilla ei ole laajaa tiili ja laasti läsnäoloa (ja kykyä korottaa vedonlyöjän elinkaariarvoa).

Uuden lähestymistavan tarve on tullut ilmeiseksi julkisten markkinoiden kääntyessä pois hinnalla millä hyvänsä -ajattelusta. Kuten SportsGridin operatiivinen johtaja Adam Kaplan selitti, kun markkinat “on kasvutilassa, operaattorit voivat kuluttaa enemmän markkinointiin, menettää rahaa ja saada palkkion osakekurssilla. Mutta kun markkinat keskittyvät kannattavuuteen, lähestymistapaa on muutettava, ja markkinointi on suurin ja helpoin vipu, jonka johtajat voivat vetää.”

Huippuoperaattorit alkavat myös investoida enemmän sisältöön ja jakeluun, koska he ymmärtävät, että Yhdysvaltojen markkinoiden kypsyessä edelleen kilpailu siirtyy asiakashankinnasta “lompakkoosuuteen”. Kuten Kaplan sanoi: “Jos haluat pystyä jatkuvasti vaikuttamaan asiakkaiden käyttäytymiseen [and ultimately share of wallet], sinun on oltava yhteydessä asiakkaisiin.” Sisältö on tämä liitettävyys, varsinkin koska monet urheiluvedonlyöjät kirjautuvat useisiin urheiluvedonlyöntiin saadakseen ilmaisia ​​vetoja ja rekisteröitymisbonuksia.

Operaattorit ymmärtävät, että he eivät voi jatkaa “vain lahjoittamista”. Niiden on parannettava konversiota ja lisättävä pysyvyyttä, minkä vuoksi sisältöstrategia on syntynyt. Mutta jokainen on ottanut erilaisen lähestymistavan. Esimerkiksi vaikka PENN osti osuuden Barstoolista (ja aikoo kuulemma ostaa sen kokonaan pois vuoden 2023 alussa) ja aikoo hyödyntää sovellusta, verkkosivustoa ja vahvaa sosiaalisen median seuraamista, Kaplan huomautti, että “FanDuel maksaa enimmäkseen vuokrasta heidän sisältönsä kaupallisten kumppanuuksien kautta SportsGridin, Pat McAfeen, Minute Median, Associated Pressin, Outkick the Coveragen, WaveTV:n, The Ringerin ja muiden kanssa. Hän tietäisi. Hän teki kaupat yrityksen VP:nä ja sisällön pääjohtajana ennen liittymistään SportsGridiin viime vuoden lopulla.

Ei ole selvää, millä yrityksillä – jos millään – on kaava lievittää olemassa olevaa CAC-LTV-suhteen epätasapainoa, mutta tehokas median käyttöönotto ei voi olla haitallista. “Näissä laillisissa vedonlyöntivaltioissa maksullisen median hinta on mennyt läpi katon”, Kaplan selitti.

Itse asiassa Van Egmond selittää suuren osan FanDuelin tähänastisesta menestyksestä (katso: markkinaosuusjohtaja) “monipuoliseen markkinointistrategiaan, joka sisältää oman sisällön, johtavan vaikuttajien sponsoroinnin (katso: McAfee, Outkick) ja merkittävän jakelun mediakumppaneiden kanssa ja alustatekniikan tarjoajat. [That] sisältää SportsGridin, jonka kanssa FanDuel on tehnyt yhteistyötä useiden vuosien ajan”, hän sanoi.

SportsGrid ei välttämättä ole yleinen nimi. Mutta se on laajimmin levinnyt urheiluvedonlyöntitelevisioverkko, ja sen digitaalinen luonne on mahdollistanut sen, että se tavoittaa johtoleikkurin. Kanava tavoittaa yli 200 miljoonaa laitetta pelkästään Yhdysvalloissa OTT:n, suoratoiston, yhdistettyjen laitealustojen sekä Nexstar Median kanssa tehdyn lähetyssopimuksen ja SiriusXM:n satelliittisopimuksen kautta. Vuonna 2021 yrityksellä “oli 52 miljoonaa ainutlaatuista katsojaa” OTT:ssä, suoratoistossa ja yhdistetyissä laitteissa, Kaplan sanoi.

SportsGrid tarjoaa käyttövalmiin mediaratkaisun, joka auttaa FanDuelin ja BetMGM:n kaltaisia ​​operaattoreita sisällön luomisessa ja jakelussa (yritys ilmoittaa uusista kumppanuuksista tulevina viikkoina). Vaikka jotkut uskovat, että operaattorin on valvottava putkia toimittaakseen tehokkaasti ja kustannustehokkaasti sisältöä, tarjouksia, brändiä ja agendaa markkinoille, Van Egmond sanoo, että “yritykset [with] laajin jakelu on [best] on asetettu saavuttamaan tavoitteen alentaa hankintakohtaista hintaa ja [obtaining] suurempi pysyvyys, koska ne tavoittavat suuremman yleisön kohdistetulla tavalla.” On syytä huomata, että Van Egmondilla (ei Bettor Capital Fund I:llä) on “erittäin pieni” osuus SportsGridistä, joka hankittiin osana yksilöllistä neuvonantajaroolia hänen erottuaan Barstool Sportsista vuonna 2020.

Laaja jakelutapa on toiminut FanDuelissa tähän asti (yritys omistaa TVG:n ja numberFiren, joten se hallitsee joitain sen putkia). ”Strategiamme on johtanut siihen, että kategoriassa on ollut vertaansa vailla oleva yksikkötalous. CPA-hintamme ovat alan alhaisimmat, ja asiakkaidemme rikas pitkän aikavälin arvo viittaa terveeseen liiketoimintaan, joka on rakennettu pitkällä aikavälillä”, Mike Raffensperger (FanDuel Groupin markkinointijohtaja) sanoi.

Operaattori, joka tekee parhaan työn siirtyessään uhkapeliteknologian mediayhtiöksi, voi kuitenkin päätyä muuhunkin kuin pelkän CAC:ien vähentämiseen. Se voi horjuttaa alan voimatasapainoa. Vaikka FanDuel ja DraftKings ovat tällä hetkellä yksi ja kaksi markkinaosuuksien suhteen, se ei tarkoita, että tulostaulukko pysyisi samana ikuisesti (tai jopa parin seuraavan vuoden ajan). Tämä vaikuttaa erityisen todelta, kun otetaan huomioon, että julkiset markkinat ovat painostaneet operaattoreita saavuttamaan suuri markkinaosuus (eli se ei ole orgaanista kasvua) ja että on vielä niin paljon muita osavaltioita avaamatta (mukaan lukien Kalifornia, Florida ja Texas).

Jos vedonlyöntioperaattorit aikovat vähentää markkinointikulujaan, on loogista pohtia, mitä se tarkoittaa neljälle suurelle urheiluliigalle ja niiden joukkueille. Vastaus ei todennäköisesti ole paljon. Näissä sidoksissa on brändiarvoa operaattorin mahdollisesti ymmärtämän asiakashankintaarvon lisäksi, josta operaattorit eivät halua luopua. Sen sijaan etsi suurimmat kulutusleikkaukset asiakasbonuksissa.

Leave a Comment