Yhteenveto: Sheba ja GE Healthcare tekevät yhteistyötä tarkkuuslääketieteen edistämisessä, Dedalus siirtää asiakkaita seuraavan sukupolven EPR:ään ja lisää alushousuja

Sheba ja GE Healthcare tekevät yhteistyötä tarkkuuslääketieteen edistämiseksi

Israelin Sheba Medical Center ja GE Healthcare ovat allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan tehdäkseen yhteistyötä innovaatioiden kehittämiseksi tietopohjaisessa kardiologiassa, raskauden etävalvonnassa ja molekyylikuvauksessa. Kumppanuus hyödyntää heidän yhdistettyjä vahvuuksiaan tutkimuksessa, kehityksessä ja kliinisissä pätevyyksissä.

Sheban Accelerate Redesign Collaborate (ARC) -innovaatiokeskuksen kliinikot saavat käyttöönsä työkaluja ja tukea potilaskeskeisen hoidon parantamiseksi ja tarkkuuslääketieteen harjoittamisen edistämiseksi.

Professori Eyal Zimlichman, innovaatiojohtaja (CIO), Sheba Medical Center ja toimitusjohtaja, ARC, sanoi: “Tämä yhteistyö perustuu yhteiseen sitoutumiseemme neljään pääperiaatteeseen: digitaalinen terveys, avoin innovaatio, kansainvälinen terveydenhuollon ekosysteemi; ja innovaatioinfrastruktuurin rakentaminen.”

Better voittaa Herefordin ja Worcestershiren Health and Care NHS Trustin EPMA-sopimuksen

Herefordshire and Worcestershire Health and Care NHS Trust (HWHCT) on solminut Betterin toimittamaan sähköisen resepti- ja lääkehallinnon (EPMA) ratkaisunsa säätiön mielenterveyden toipumisyksiköille ja yhteisön sairaaloille.

Hankinta täyttää säätiön viimeiset velvoitteet globaalina digitaalisena esimerkkinä ja on merkittävä askel eteenpäin sen digitaalisessa muutoksessa.

Adrian Aggett, asiakasjohtaja, Better UK and Ireland, sanoi: “Odotamme innolla yhteistyötä Herefordshiren ja Worcestershiren Health and Care NHS Trustin kanssa auttaaksemme parantamaan heidän tarjoamansa hoidon turvallisuutta ja tehokkuutta Better Medsin käytön etujen avulla.”

Healthware Group ostaa Argon Global Healthcare Networkin

Terveydenhuollon konsultti Healthware Group on ilmoittanut ostavansa terveydenhuollon toimistoverkoston, Argon Global Healthcaren.

Organisaatio, joka on nyt nimetty uudelleen nimellä Healthware Global Network, sanoi, että osto vahvistaa sen kykyä palvella maailmanlaajuisia life science -asiakkaita, erityisesti sen neuvonta- ja myyntitoimistopalvelut-divisioonassa, jonka kattavuus laajenee 25 maassa.

Massimo Vergnano, Argon Global Healthcaren toimitusjohtaja ja kumppani, sanoi: “Digitaalinen muutos on yleisesti tunnustettu tekijäksi, joka tulee mullistamaan terveydenhuoltoalan. Riippumattomien toimistojen verkostomme toimii tehokkaana ponnahduslautana Healthwaren muutosneuvonta- ja teknologiaresurssien levittämisessä maailmanlaajuisesti ja tarjoaa asiakkailleen ylivertaista palvelua.”

Teknologia ja digitaaliset työkalut harvinaisten sairauksien nopeamman diagnosoinnin tukemiseksi Isossa-Britanniassa

Harvinaisten sairauksien toimintasuunnitelma on käynnistetty tukemaan sairauksien, kuten lihasdystrofioiden ja Huntingtonin taudin, nopeampaa diagnosointia Isossa-Britanniassa.

Suunnitelmaan sisältyy parannuksia vastasyntyneiden seulontaan, digitaalinen GeNotes-työkalu, jonka avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat saada tietoa harvinaisista sairauksista, sekä työkalupakki virtuaalisten konsultaatioiden parantamiseksi.

Myös National Institute for Health Researchin (NIHR) BioResource saa 40 miljoonaa puntaa edistääkseen harvinaisten sairauksien torjuntaa.

Terveysministeri Sajid Javid sanoi: “Tämä toimintasuunnitelma nopeuttaa diagnooseja ja hoitoa ja antaa fantastiselle työvoimallemme mahdollisuuden tukea potilaita paremmin hyödyntämällä Yhdistyneen kuningaskunnan maailman johtavaa tiedettä ja teknologiaa.”

Dedalus siirtää asiakkaat seuraavan sukupolven ORBIS EPR:ään

Kansainvälinen terveydenhuollon ohjelmistoratkaisujen toimittaja Dedalus Group on ilmoittanut ORBIS_a sen uutena strategisena elektronisena potilastietorekisterin (EPR) kliinisenä ratkaisuna Ison-Britannian ja Irlannin markkinoille.

Nykyiset Lorenzo klinikan asiakkaat päivitetään ORBIS__a alustan työohjelmalla, jota johti Englannin terveys- ja hoitoalan tietohallintojohtaja Will Smart.

Smart sanoi: “Minulle on selvää, että NHS:n pitkän aikavälin suunnitelmassa esitetty digitalisointihaaste ja Sajid Javidin tavoite saada 90 % toisen asteen hoitoalan organisaatioista digitaalisen kypsyyden perustasolle vaativat merkittäviä ponnisteluja kaikilta toimittajilta. torilla.”

Leave a Comment