Altru Health Systemin uusi toimitusjohtaja Todd Forkel sanoo, että Grand Forks -järjestelmä “ei todellakaan ole myynnissä” – Grand Forks Herald

GRAND FORKS – Todd Forkel, Altru Health Systemin uusi toimitusjohtaja, saapui työhön tällä viikolla. Kuten jokainen uusi työntekijä isossa, uudessa roolissa, hän kuuntelee ja oppii tällä viikolla enemmän kuin mitään muuta – kiertää klinikoita ja ensiapupoliklinikalla, kättelee ja esittelee itsensä.

Mutta haastattelussa hän tarjosi kurkistuksen siitä, kuinka hän haluaa johtaa Altrua, joka on nyt ratkaisevassa vaiheessa historiansa. Terveydenhuoltoryhmä on (sormet ristissä) poistumassa pandemian pahimmasta kohdasta, ajaen eteenpäin uuden Grand Forksin sairaalan rakentamista ja suunnittelemassa laajentumista Devils Lake -järvelle.

Se ravistelee myös Altrun presidentin Steven Weiserin äkillistä eroa, joka äkillisesti erotettiin viime kuun lopulla Altrun hallituksessa. Tämä muutos herätti huhuja siitä, että Altru saatetaan ostaa pian – ajatus, jonka Forkel tyrmäsi tällä viikolla.

“Altru ei todellakaan ole myynnissä. Altrulla on vahva identiteetin tunne jatkaakseen yhteisön johtamista”, Forkel sanoi, mikä hänen mukaansa on suuri etu Grand Forksin alueelle. “Tarkoituksenamme on jatkossakin pysyä yhteisövetoisena terveydenhuoltojärjestelmänä.”

Se on sama vastaus, jonka Altrun johtajat antoivat alkuvuodesta 2020, kun kaksi johtajaa erotettiin viikkoja ennen kuin COVID-19-pandemia saavutti Yhdysvaltoihin ja kun huhut riehuivat terveydenhuoltojärjestelmän tulevaisuudesta.

Mutta kahden vuoden aikana COVID-19 on ravistellut sairaalan taloutta pysäyttäen väliaikaisesti tärkeimmät tulovirrat ja pysäyttäen Altrun uuden sairaalan rakentamisen. Altru, kuten monet muutkin terveydenhuoltojärjestelmät, on kohdannut vaikeita kysymyksiä henkilöstön saatavuudesta työvoimapulan keskellä. Huhut hankinnasta ovat pysyviä, ja sairaaloiden konsolidoinnin aikakaudella – jolloin terveydenhuoltoryhmät näyttävät jatkuvasti laajentavan jalanjälkiä ja ahmivan muita – se on varmasti oikeudenmukainen kysymys jälleen kerran.

Forkelin palkkaaminen näyttää olevan yksi äänekkäimmistä vastauksista, jonka Altru voi antaa: terveydenhuoltoryhmä vetoaa edelleen itsenäisestä tulevaisuudesta. Altrun hallituksen puheenjohtaja Karen Thingelstad sanoi, että Forkel erottui ehdokkaiden joukosta halullaan työskennellä itsenäisen terveydenhuoltojärjestelmän hyväksi.

“Se oli luultavasti yksi avaimista meille, sillä meillä oli paljon hakijoita”, Thingelstad sanoi. “… Tiedän, että huhut liikkuvat koko ajan, mutta ei ole ajatusta siitä, että ei pysyisi itsenäisenä.”

Ja Thingelstad sanoo, että laiva on oikaistu, sillä Altrun liikevoittoprosentti oli 3,6 prosenttia vuonna 2021. Hän kieltäytyi kommentoimasta suoraan ex-presidentin Weiserin äkillistä eroa, mutta väitti, että Altrun viime vuosina näkemät korkean profiilin lähdöt kaksi vuotta – jotka mainittiin lyhyesti joukkovelkakirjalainojen alentamisessa – eivät heijasta Altrun terveyttä tai tulevaisuutta.

“En voi kommentoida yksityiskohtia, mutta voin sanoa, että en usko, että se on ongelma”, Thingelstad sanoi. “En usko, että se on trendi. Luulen, että se on jotain, mitä valitettavasti joskus tapahtuu. Hallituksen tulee tehdä päätöksiä, jotka ovat organisaation yleisen edun mukaisia. Ja joskus ne ovat hyvin vaikeita päätöksiä.”

Thingelstad sanoi myös, että Altru oli äskettäin ollut yhteydessä “luokituslaitoksiin”, jotka hänen mukaansa olivat “tyytyväisiä” ja “heillä ei ollut muita kysymyksiä” Altrun vakaudesta. Altrun tiedottaja sanoi myöhemmässä sähköpostissa, että nämä olivat “sisäänkirjautumisia talousjohtajamme kanssa” viime kuun lopulla tehtyjen johtajien muutosten jälkeen.

AIHEUTTAA:

Mitä Altru Health Systemin seuraavaksi tapahtuu muutosten ja huhujen keskellä? (Julkaistu 2020)

Forkel saapuu Altruun Avera Healthin kautta, jossa hän johti St. Mary’s -sairaalaa Pierressä, SD:ssä, sekä merkittävässä uransa sattuessa St. Luken sairaalaa Aberdeenissa, sairaalaa, jossa hän syntyi.

“Ja itse asiassa kaikki kolme lastani syntyivät myös siinä sairaalassa”, hän sanoi. ”Aloitin urani siellä radiologiana. Vitsailen aina ihmisten kanssa, itse asiassa tein elantoni ennen kuin minusta tuli järjestelmänvalvoja.”

Hänen ansioluettelonsa kartoittaa polun lukiosta ilmavoimiin terveydenhuollon ja liiketalouden tutkintoihin. Sitten tuli sairaalaura, joka on kasvanut radiologista sairaalan johtajaksi.

Yksi asia, jota Forkel sanoo nyt tarkkailevansa, on Altrun henkilöstö. Hänen huomionsa ei kohdistu ainoastaan ​​siihen, että työvoimahaasteet kohtaavat sairaaloita eri puolilla maata – sairaanhoitajat ovat usein loppuun palaneita ja terveydenhuollon työntekijöitä on vaikea löytää –, mutta hän sanoi, että terveydenhuoltosektori joutuu pian kohtaamaan suurten ikäluokkien eläkkeelle jäämisen aalto.

”Minulle ykkösasia on meidän ihmiset. Henkilökunta on käynyt läpi sen, mitä monet ovat kuvailleet traumaattiseksi, mutta arvokkaaksi tapahtumaksi, joka koskee yhteisöstämme huolehtimista”, Forkel sanoi. ”Joten henkilöstömme terveys ja hyvinvointi sekä heidän kykynsä tasapainottaa työ- ja perhe-elämää silloin, kun se on todella vaikeaa, olipa sitten avoimia paikkoja tai nousukiihto, on ehdottomasti asia, josta olen huolissani ja me tulen laserin päälle.”

AIHEUTTAA:

Omikronin häipyessä toivon säde loistaa Grand Forksin alueen pandemiassa

Forkel puhui myös lyhyesti johtamisfilosofiastaan.

”Minulle Altrusta paras työpaikka on näkyvä johtaja. Läpinäkyvyys edessä, henkilökunnan pyörittäminen… Minulle johtajuuden perusta on muiden palveleminen.”

Leave a Comment