EXCLUSIVE Encompass Healthin kotiterveysyksikkö houkuttelee hankintoja kiinnostavia lähteitä

4. maaliskuuta (Reuters) – Pääomasijoitusyhtiöt, mukaan lukien Advent International, ja yritykset, kuten Aveanna Healthcare Holdings Inc (AVAH.O), ovat ilmaisseet kiinnostuksensa ostaa Encompass Health Corp:n (EHC.N) kotiterveys- ja saattohoitoliiketoiminnan. Ihmiset ovat asiasta tuttuja. sanoi.

Akuutin jälkeisiä terveydenhuoltopalveluja tarjoava Encompass ilmoitti lokakuussa, että se aikoi irrottaa Enhabit-nimisen yrityksen vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla. Viime kuussa Birminghamissa, Alabamassa sijaitseva yritys ilmoitti olevansa avoin eriyttämiselle myynti tai fuusio.

Lähteet sanoivat, että Enhabit voi olla arvoltaan jopa 3 miljardia dollaria kaupassa. Aveanna tarjoaa lasten ja aikuisten terveydenhuoltopalveluita, mukaan lukien kuntoutus- ja saattohoitopalvelut, ja sen markkina-arvo on 745 miljoonaa dollaria. Jos se jatkaisi tarjouksen tekemistä, se tarvitsisi todennäköisesti taloudellista tukea suurimmilta osakkeenomistajilta, mukaan lukien pääomasijoitusyhtiö Bain Capital.

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

Encompassin, Adventin ja Aveannan edustajat eivät vastanneet kommenttia pyytäviin puheluihin ja sähköpostiviesteihin. Bainin edustaja kieltäytyi kommentoimasta.

Sairaanhoitajien pula on saanut monet Yhdysvaltain kotihoitosektorin toimijat yrittämään massaa tai poistumaan. Sääntely-ympäristö sulautumisille tällä alalla on kuitenkin ollut kova. Aveanna luopui Maxim Healthcaren 1,2 miljardin dollarin ostosta vuonna 2020, kun Federal Trade Commission vastusti kauppaa.

Encompass ei tarvitsisi kartelliselvitystä, jos se eroaa Enhabitista osakkeenomistajilleen tai myisi sen pääomasijoitusyritykselle, joka ei omista kilpailevaa liiketoimintaa.

Viime vuonna hedge-rahasto Jana Partners työnsi Encompassin, jonka markkina-arvo on 6,7 miljardia dollaria, ottamaan yhteyttä kolmansiin osapuoliin mahdollisessa sulautumisessa Enhabitiin, joka tarjoaa ammattitaitoisia hoito-, avustus- ja kotiäitipalveluita sekä toimintaterapiaa.

Hedge-rahasto ja muut osakkeenomistajat sanoivat, että Enhabitin yhdistäminen toisen alan toimijan kanssa auttaisi yhtiötä paremmin hallitsemaan terveydenhuoltoalan haastavampia olosuhteita. Encompass sanoi viime kuussa, että se supistaisi hallituksensa enintään 12 johtajaan keskusteltuaan osakkeenomistajien, mukaan lukien Jana Partnersin, kanssa.

Rekisteröidy nyt saadaksesi ILMAISEKSI rajoittamattoman pääsyn Reuters.com-sivustolle

Raportoi Svea Herbst-Bayliss; Leikkaus Cynthia Osterman

Standardimme: Thomson Reutersin luottamusperiaatteet.

.

Leave a Comment