LA Countyn terveyssuunnitelmalle määrättiin 55 miljoonan dollarin sakko terveydenhuollon epäonnistumisista | Kalifornian uutiset

SACRAMENTO, Kalifornia (AP) – LA Care, maan suurin julkinen terveydenhuoltosuunnitelma, sai 55 miljoonan dollarin sakon, koska se ei antanut lupaa tuhansien köyhien ja riskiryhmien jäsenten hoitoon, mikä aiheutti terveydelle vaarallisia hoitoviivästyksiä, Kalifornian sääntelyviranomaiset ilmoittivat perjantaina.

Osavaltion hallitun terveydenhuollon osavaltion ja terveydenhuoltopalvelujen osasto perivät sakot – osavaltion historian ylivoimaisesti suurimmat – Los Angelesin piirikunnan terveyssuunnitelmaa vastaan.

“Sen rikkomusten laajuus ja laajuus viittaavat syvälle juurtuneisiin, systeemisiin virheisiin, jotka uhkaavat sen jäsenten terveyttä ja turvallisuutta”, sanoi Michelle Baass, Kalifornian terveydenhuoltopalvelujen johtaja.

Yhdessä tapauksessa syöpäpotilas jäi ilman hoitoa terveydentilan heikkenemisestä huolimatta, toinen suunnitelman jäsen kärsi “äärimmäisestä kivusta” yli kaksi viikkoa ja toinen syöpäpotilas, jolle annettiin vain 6-9 kuukautta elinaikaa, jätti toisen vakuutusyhtiön suunnitelman viivästysten vuoksi. , virastot sanoivat.

“Toivon, että tämä lähettää vahvan viestin koko teollisuudelle, että valtio suhtautuu erittäin vakavasti kaikkien kuluttajien, mutta erityisesti haavoittuvimpien ilmoittautuneiden suojelemiseen”, sanoi Mary Watanabe, Department of Managed Health Care -osaston johtaja.

Poliittiset sarjakuvat

LA Care, joka tunnetaan myös nimellä Local Initiative Health Authority for Los Angeles County, on noin 2,5 miljoonaa jäsentä, mikä tekee siitä osavaltion suurimman Medicaid-suunnitelman. Monet sen jäsenistä ovat pienituloisia ja luottavat läänin sairaaloihin, vaikka joillakin on mahdollisuus käyttää yksityisiä lääkäreitä.

Osavaltion sääntelyvirastot sanoivat, että heidän tutkimuksensa sai alkunsa kaksi vuotta sitten Los Angeles Timesissa julkaistusta artikkelista, jossa todettiin, että erikoislääkärin lähetteellä hakevien potilaiden oli odotettava hyväksyntää kuukausia vaaditun 15 päivän rajan sijaan. jotta terveyssuunnitelma tarjoaa aikoja.

Jotkut potilaat kuolivat sillä välin, Times raportoi, mukaan lukien 61-vuotias nainen, jolla oli krooninen munuaissairaus ja joka odotti 10 kuukautta päästäkseen asiantuntijoihin.

Terveyssuunnitelma paljasti viime vuonna, että sillä oli tuhansia terveyspalveluiden lupapyyntöjä ja että se oli löytänyt lähes 93 000 tapausta, joissa se ei ollut käsitellyt pyyntöjä ajoissa.

Terveyssuunnitelmassa todettiin myös, että se ei ollut antanut ratkaisukirjeitä ajassa, joka vaadittiin kymmenien tuhansien jäsenten jättämien valitusten käsittelyyn vuodesta 2019 lokakuuhun 2021.

Lausunnossaan LA Care sanoi, että se oli tunnistanut ja raportoinut ongelmista itse ja ryhtynyt korjaaviin toimiin, mukaan lukien suostunut maksamaan riippumattoman, mutta valtion hyväksymän monitorin hankkimisesta varmistaakseen, että se täyttää valtion standardit mahdollisimman nopeasti.

Epäkohtien ruuhka ratkaistaan ​​tässä kuussa, LA Care sanoi.

LA Care sanoi myös kiistävänsä sakot ja kutsui niitä “mielivaltaisiksi ja tarpeettoman rankaiseviksi”.

“Se, mitä valtio ei näytä ottavan huomioon yhtälöinsä, on se, että tämän suuruinen taloudellinen rangaistus luo uuden taloudellisen esteen kansanterveyssuunnitelmalle, joka on tärkeä osa terveydenhuollon turvaverkkoa Los Angelesin piirikunnassa”, lausunnossa sanottiin. .

Kuluttajajärjestö Health Access California kiitti sakoista.

“LA Care epäonnistui potilaiden käsittelyssä valituksissa, hyväksyessään hoitoja ja varmistaessaan oikea-aikaisen pääsyn hoitoon. Kalifornialaiset kuolivat sen seurauksena”, sanoi Diana Douglas, ryhmän politiikka- ja lainsäädäntöpäällikkö. “Nämä sakot eivät ole vain ansaittuja, vaan vaatimattomia, kun otetaan huomioon systeemiset ongelmat ja kymmenien tuhansien kuluttajien haittojen laajuus.”

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment