MLB-keskustelujen yhteenveto sunnuntai; Scherzer suosii pudotuspeliä “Ghost Win” | Urheilu-UUTISET

Kirjailija RONALD BLUM, AP Baseball Writer

NEW YORK (AP) – Max Scherzer kannattaa pudotuspelien radikaalia uudistamista, joka saisi paremman siemenen 14 joukkueen jälkeisen kauden ensimmäisellä kierroksella aloittaa paras viidestä -sarjan 1-0 johdolla.

Major League Baseball ja lukitut pelaajat, jotka jatkavat neuvotteluja sunnuntaina, molemmat laajentaisivat jatkokautta 10 joukkueesta – tämä on ollut alaa vuodesta 2012 lähtien, lukuun ottamatta 16 joukkuetta pandemian lyhennetyllä kaudella 2020.

Liitto pitää parempana 12:ta ja osapuolet näyttävät olevan suuntaa kohti tätä lukua, mutta Scherzer sanoi, että pelaajat harkitsevat 14:ää, jos seurat suostuisivat “haamuvoiton” -muotoon.

MLB:n 14 joukkueen suunnitelman mukaan divisioonan voittaja, jolla on paras runkosarjaennätys kussakin liigassa, saisi hyvästit ja etenee suoraan Division Seriesiin. Kaksi muuta divisioonan voittajaa valitsisivat vastustajansa ja olisivat kotona koko paras kolmesta -kierroksen ajan.

Poliittiset sarjakuvat

Divisioonan voittaja, jolla on toiseksi paras ennätys, valitsisi vastustajansa kolmen vähiten sijoitetun wildcard-joukkueen joukosta. Kolmanneksi parhaan ennätyksen omaava divisioonan voittaja saisi sitten valita kahden jäljellä olevan villin kortin joukosta. Ylin villi kortti kohtaa sen joukkueen, joka jää jäljelle, kun divisioonan voittajat tekevät valintansa ja pelaavat kaikki pelit kotona.

Valinnat tehtäisiin televisio-ohjelmassa.

“Meistä tuntui, että kilpailu voisi heiketä tässä skenaariossa, ja meillä oli konkreettisia esimerkkejä eri pelaajista, jotka ottivat esiin sen”, Scherzer sanoi tiistain työneuvottelujen katkeamisen jälkeen.

“Jatkaessamme noista divisioonan voittajista, emme nähneet oikeaa kannustinta niille kahdelle muulle divisioonan voittajalle”, New York Metsin syöttäjä lisäsi. “Emme ymmärtäneet, miksi he eivät halunneet viedä meitä kilpailukykyisempään muotoon.”

Työsulku oli 94. päivänä lauantaina, neljä päivää sen jälkeen, kun komissaari Rob Manfred peruutti runkosarjan kaksi ensimmäistä sarjaa, joiden oli määrä alkaa 31. maaliskuuta. Pelaajien odotetaan vastaavan sunnuntaina MLB:n uusimpaan tarjoukseen, viimeinen ennen neuvottelujen päättymistä. Tiistai.

Ennen kuin neuvottelut katkesivat, pelaajat sanoivat, että he voisivat sopia 12 joukkueen jatkokaudesta yleissopimuksen perusteella. On edelleen mahdollista, että 14 tiimiä voisi palata keskusteluihin neuvottelujen loppuvaiheessa saavutettavista kompromisseista riippuen.

Jälkikauden suunnitelmassa liitto on keskustellut suullisesti, mutta ei ole päättänyt ehdottaako muodollisesti, että korkeampi siemen olisi kotona kaikissa peleissä ja tarvitsee kaksi voittoa etenemiseen, kun taas vierasjoukkueen täytyisi voittaa kolme kertaa. MLB kertoi liitolle, ettei se ole kiinnostunut.

Ensimmäisen kierroksen jäähyväiset joukkueet olisivat poissa vähintään viisi päivää, mikä mahdollisesti vaikeuttaa aloitussyöttäjäsuunnitelmia, eikä avauskierroksen alemman siemen faneilla olisi kotipelejä. MLB ei usko, että “haamupeli” on lähetystoiminnan harjoittajien suosikki, ja uskoo, että fanit eivät ottaisi konseptia hyvin vastaan.

“Alun perin ehdotettu 14 joukkueen muoto MLB tarjoaa merkittäviä etuja divisioonan voittajille ja kannustaa voittamiseen kaikilla tasoilla”, MLB:n tiedottaja Glen Caplin sanoi lauantaina. “Yrittääkseen tehdä kompromisseja MLB hyväksyi 12 joukkueen muodon sen jälkeen, kun keskustelu muodoista, mukaan lukien “haamupeli”. MLB teki selväksi, että “haamupeli” herättää vakavia ongelmia, eikä se ole varteenotettava tie eteenpäin.”

“Haamuvoittoa” on käytetty Korean baseball-järjestössä vuodesta 2015, jolloin sen pudotuspelit laajenivat neljästä joukkueesta viiteen 10-seuran liigassa. Uusi paras kolmesta villikorttikierros on päättynyt yhteen peliin viidessä seitsemästä kaudesta, ja alemman sijoituksen joukkue pakotti toisen pelin vuonna 2016 ja viime vuonna ja hävisi sitten finaalin molemmilla kerroilla.

“Työskennellessämme ammattiliiton henkilöstön taloustieteilijöiden kanssa tunsimme, että olemme kehittäneet muodon, jolla kannustaisit kilpailua koko kauden ajan, erityisesti divisioonan voittajille”, Scherzer sanoi. “Emme nähneet, että tämä yksinomaan kotikenttäetu olisi välttämätön osa yritettäessä mennä ulos ja voittaa divisioonasi.”

Ilman “haamuvoitto” -muotoa Scherzer sanoi, että “12 joukkueen muoto oli meille järkevämpi”.

Syöttäjä Andrew Miller, kuten Scherzer, joka on unionin kahdeksan miehen johtoryhmän jäsen, sanoi, että Scherzerin ajatukset kauden jälkeisestä kaudesta ovat painoarvoa liitossa.

“Tämän neuvottelun ydintavoite on lisätä kilpailua, emmekä voi mitenkään poistua pöydästä ilman jotain, joka tekee sen”, Miller sanoi. ”Olemme viettänyt paljon aikaa erilaisten pudotuspelimuotojen ansioiden pohtimiseen, eikä huoneessa luultavasti ole parempaa kaveria kysyttävältä kuin Maxilta. Mutta emme aio tehdä mitään uhrataksemme tämän kauden kilpailun. Kaikki mikä viittaa keskinkertaisuuteen, se on meidän pelimme ja pelaamiemme vastakohta”″

Lisää AP MLB:tä: https://apnews.com/hub/MLB ja https://twitter.com/AP_Sports

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment