NIC-terveysrakennus valmistuu tänä syksynä


NIC:n Meyer Health and Sciences -rakennuksen lisärakennuksen rakentaminen etenee nopeasti, vaikkakin hieman myöhässä aikataulusta.

Rakennus valmistuu syksyn 2022 luokille, ja uudet laboratoriolaitteet saapuvat nyt kesän aikana, sanoo Garry Stark, NIC:n laitostoimintojen johtaja.

Hän on ollut mukana tiederakennusprojektissa sen alusta lähtien vuonna 2005 ja johtajana viimeiset kahdeksan vuotta. Stark sanoi, että ulkopinta valmistuu heinäkuussa, kun ympäröivän puutarhan työt alkavat.

“Suunnittelusta tulee todella siistiä, koska kun ajat alas College Drivea, näet tämän uuden julkisivun näyttävän esiin”, hän sanoi.

Opiskelijat voivat odottaa näkevänsä uuden porraskäytävän, uusia ryhmätyöhuoneita, kokoushuoneen ja lisää toimistoja. Uuteen rakennuksen osaan tulee lisää laboratorioita ja pienryhmätyöhuoneita hoitotyön opiskelijoille. Myös suuri jaksollinen elementtitaulukko näytetään seinää pitkin.

Alkuperäinen tiederakennus avattiin opiskelijoille syksyllä 2005, mikä lisäsi yleisiä luokkahuoneita kampuksella 25 %. Siinä vaiheessa puhuttiin jo laajentumisesta. Oli halvempaa käyttää olemassa olevaa tilaa kuin rakentaa erillinen rakennelma.

Rakennus vaiheistettiin, jotta opiskelijoiden häiriöt olisivat mahdollisimman vähäisiä, mutta se avasi sen myös takaiskuille. Koko projekti jouduttiin keskeyttämään viikoksi, kunnes kaksi ulkoa kehystävää työntekijää palasi COVID-karanteenista.

Leone & Keeble Inc:n teettämän projektin työmaapäällikkö Steve Frase sanoi, että rakenne ja työ etenevät odotusten mukaisesti, mutta silti projekti osoittautui poikkeukselliseksi.

“Meillä on ollut todella hyvä alihankkijatiimi sekä suunnittelutiimi ja koulun henkilökunta työskennelleet yhdessä saadakseen tämän työn tehtyä”, hän sanoi.

Frase sanoi, että ulkopinta on yhdistelmä tiiliä, metallipaneeliverhouksia ja suuria lasitettuja ikkunoita. Ulkopuoli sulautuu hyvin rakennuksen vanhaan osaan. Uuden sisäänkäynnin lähellä on “nanawall”-ominaisuus, jonka avulla koko oleskelutilan puoli voidaan taittaa auki ulkoilmalle, hän sanoi.

Stark sanoi olevansa erittäin iloinen nähdessään projektin etenevän, koska se on paluu normaaliin luokkahuoneolosuhteisiin ja vähemmän työtä laboratoriohenkilöstölle.

Laboratorion johtaja David Abshere myönsi osan haasteista.

“Se on ollut hyvin, hyvin häiritsevää”, hän sanoi. “Meillä on ollut valtava saastumisongelma, koska se on rakennusvyöhyke.”

Absheren mukaan uusi rakennus ratkaisee joitain pitkäaikaisia ​​säilytys- ja luokkatilaongelmia. Kemia, biologia, mikrobiologia ja kasvitiede ovat kamppailleet vuosia jakaakseen rajallisen laboratoriotilan. Joskus laboratoriot toimivat 8.00–21.00 tauotta.

“Olemme yrittäneet tarjota koko rakennukselle paljon kutsuvamman ympäristön pienillä työhuoneilla ja USB-porteilla”, hän sanoi. ”Joskus opiskelijat viettävät tässä rakennuksessa melkein koko päivän. Haluamme tehdä siitä paljon mukavamman.”

.

Leave a Comment