Raportin mukaan Packers QB Aaron Rodgers on todella murtunut siitä, missä hän haluaa pelata vuonna 2022

Aaron Rodgersin tulevaisuus on ollut yksi suurimmista NFL-aiheista sen jälkeen, kun Green Bay Packers hävisi NFC-divisioonakierroksella. Ja kuuden viikon jälkeenkään hallitseva kaksinkertainen liigan MVP ei näytä edelleenkään kallistuvan suuntaan tai toiseen. Itse asiassa hän on todella repeytynyt siihen, missä hän haluaa pelata vuonna 2022, mukaan NFL Networkin Ian Rapoport.

Green Bayssä on paljon positiivisuutta, koska se liittyy Rodgersiin, joka palaa kaudelle 2022, Rapoportin mukaan. Mutta alle kaksi viikkoa ennen vapaan agentuurin alkua Rodgersin kerrotaan menevän edestakaisin, jos hän haluaa pysyä Packersissa. Ajatus on ollut, että Rodgers ja joukkue tekisivät päätöksen ensi kaudesta ennen 16. maaliskuuta, vapaan agentuurin virallista alkamista.

Packersin pääjohtaja Brian Gutekunst sanoi tällä viikolla NFL Scouting Combinesta, ettei hän ole kuullut yhdeltäkään joukkueelta mahdollisista Rodgersin vaihtotarjouksista. Broncos on ollut joukkue, joka on mainittu Rodgersin mahdollisena laskeutumispaikkana, varsinkin sen jälkeen, kun joukkue palkkasi entisen Packersin hyökkäyskoordinaattorin Nathaniel Hackettin uudeksi päävalmentajakseen. Hackett kuitenkin sanoi tällä viikolla, että hän pysyy poissa kaikista Rodgersia koskevista keskusteluista.

Green Bayn messinki on levittänyt punaisen maton, kun se tulee tekemään kaikkensa houkutellakseen Rodgersin tulemaan takaisin, CBS Sportsin NFL:n sisäpiiriläisen Jason La Canforan mukaan. On raportoitu, että Packers ja Rodgers ovat keskustelleet uudesta, lyhytaikaisesta sopimuksesta, joka tekisi hänestä NFL:n parhaiten palkatun pelaajan. Rodgers itse on sanonut, että hänellä on ollut myönteisiä keskusteluja Packersin kanssa tällä välikaudella. Packersin olisi vaihdettava Rodgers, jos hän aikoo pelata muualla vuonna 2022, koska Rodgersilla on vielä kaksi vuotta jäljellä nykyistä sopimustaan.

Rodgers on pelannut uransa parasta jalkapalloa sen jälkeen, kun Packers valitsi Jordan Loven vuoden 2020 NFL-draftin ensimmäisellä kierroksella. Sittemmin Rodgers on voittanut kaksi liigan MVP-palkintoa, mikä nosti hänen kokonaismääränsä neljään. Vuonna 2020 Rodgers johti NFL:ää 48 touchdown-syötöllä ja saavutti liigan ennätyksen 70,7 % syötöistään. Viime kaudella 16 ottelussa Rodgers heitti 37 touchdownia vain neljää katkaisua vastaan ​​ja auttoi Green Baytä ompelemaan ykkössijan toisena vuonna peräkkäin.

Packers on kuitenkin päässyt vajaaksi viime pudotuspeleissä. Green Bay hävisi kotonaan Buccaneersille vuoden 2020 NFC-mestaruusottelussa, vuosi sen jälkeen, kun hän putosi San Franciscossa yhden pelin jälkeen Super Bowlista. Packersia järkytti vieraileva 49ers vuoden 2021 pudotuspelien divisioonakierroksella, kun Green Bayn Super Bowl -kuivuus kesti 11 vuotta. Green Bayn viimeinen Super Bowl -voitto tuli kauden 2010 lopussa, kun Rodgers heitti kolme touchdown-syöttöä, kun Packers voitti 31-25 Steelersin Super Bowl XLV:ssä.

Green Bay on karsinut palkkakattotilaa päivinä ennen vapaata agentuuria. Packers haluaisi ihanteellisesti saada sekä Rodgersin että All-Pro-vastaanottajan Davante Adamsin takaisin sarjaan kaudelle 2022. Kaksikko on ollut NFL:n paras viime vuosina, sillä Adams on saanut 29 touchdownia viimeisen kahden vuoden aikana.

Leave a Comment