Sixers ja James Harden on voitettu sarjataulukoissa ja urheilukirjoissa

“Fear the Beard” ei ole vain räikeä iskulause, jonka tarkoituksena on myydä 30 dollarin T-paitoja ja väärennettyjä hiustarvikkeita. Se on ollut paikallisten vedonvälittäjien elämäntapa siitä lähtien, kun James Harden liittyi Sixersiin. He pelkäävät partaa.

Kolme suoraa voittoa, kaikki kolme kattavat leviämisen. Vedonlyöntiyleisö on juhlinut.

“Se ei ole ollut hauskaa tällä puolella tiskin”, sanoi Tom Gable, kilpailu- ja urheiluvedonlyönnin johtaja Borgatassa Atlantic Cityssä. ”Olemme pudonneet +650:een voittaaksemme tittelin. [we have] heillä on vastuu voittaa konferenssi ja mestaruus.”

» LUE LISÄÄ: Harden Mania on vallannut Philadelphian

Sixers oli 25-1 tammikuussa ja 12-1 juuri ennen Hardenin ostamista helmikuussa. 10.

PointsBetin kahva keskiviikkoillan Knicksia vastaan, Hardenin ensimmäistä kertaa Philadelphiassa, oli huikeat 94 % Sixersistä.

Neljä suosituinta peliä keskiviikkoiltana PointsBetissä olivat:

*Sixers-lasku 10.5. He voittivat 15.

*Sixers-Knicks yli 223 – Finaali oli 123-108

*Sixersin rahalinja. Avattu -555:llä, panosti aina -625:een asti.

*James Harden yli 23,5 pistettä. Hänellä oli 26.

Jay Croucher, PointsBetin kaupankäynnin johtaja, sanoo yleisön osoittavan “paljon luottamusta” Sixersiin.

“He näkevät Sixersin juggernauttina. Olemme nähneet tarpeeksi ja siirtäneet Sixersin ehdottomaksi suosikiksi voittaaksemme idän”, Croucher sanoi. “Ne saattavat olla vain samalla tasolla kuin Milwaukee ja täysvoimainen Brooklyn, mutta heillä on paljon puhtaampi tie kahden parhaan siemeniin ja useisiin sarjoihin, joissa on kotikenttäetu.”

Se on ilmeisesti pieni otoskoko, joten asiat todennäköisesti tasaantuu. Ensinnäkin linjat tiukenevat, kun taas kertoimet ja rajat pienenevät. Toisaalta Sixersin kilpailu kovenee.

Yhdeksän heidän seuraavasta 10 ottelustaan ​​pelataan kauden jälkeisessä metsästysjoukkueita vastaan. Heidän kaksi viimeistä otteluaan ovat pelanneet Knicksiä vastaan, joukkue, jolla oli ennen toivoa, mutta joka on nyt 12 peliä alle 0,500.

Sixers isännöi Clevelandia perjantaina (19.00, NBCSP). He saivat 2,5 pisteen kaksi viikkoa sitten, kun he voittivat vierailevan Cavaliersin 10:llä. Perjantai-illan offshore-sarjan avausviiva oli Sixers -7 ja kokonaistulos 220,5.

“Hardenin saapumisesta lähtien”, Gable sanoi, “he ovat peittäneet leviämisen ja ylittäneet kokonaismäärän, mikä ei ole ollut hyvä meille.”

Mike Krzyzewskin merkittävän Duke-kauden viimeinen kausi saavuttaa uuden virstanpylvään lauantaina hänen viimeisessä kotiottelussaan Cameron Indoor Stadiumilla kilpailijaa Pohjois-Carolinaa vastaan.

Ja vaikka saatamme pyörittää silmiämme, kun hän nuhtelee vastustajia, hän lähtee kunnon juoksuun.

Puhumattakaan hänen 13. ACC-mestaruudestaan ​​tai seuransa kahdeksasta peräkkäisestä maantievoitosta. Mutta vielä parempi on, että Blue Devils on 17-11-1 leviämistä vastaan. Heidän kansallisen mestaruuskertoimensa olivat 13-1 FanDuelissa torstaina, melko kunnollinen, koska he muotoutuvat 2-siemeniksi, joilla on mahdollisuus ykköseksi. FD:llä oli myös +270 päästäkseen neljänteen finaaliin, ja – 130 voittaakseen ACC-turnauksen.

TeamRankings.comin mukaan Duken 58,1 prosentin leviäminen tänä vuonna on korkein, koska he kattoivat 62,2 prosenttia vuosina 2018–2019. Blue Devils oli 3,5 pisteen suosikki, kun se voitti 20:llä Carolinassa helmikuussa. 5. Hajautusluvut ovat paljon korkeammat lauantain viimeisessä kotiottelussa.

MBB: Pohjois-Carolinasta puhuttaessa he ovat käsitelleet kolme viimeisestä neljästä, mukaan lukien yhden koko kauden epätodennäköisimmän. He olivat antaneet 8,5 Syracuselle, joka pakotti jatkoajan maalin jälkeen, kun oli jäljellä kaksi sekuntia. UNC voitti Orangen 15-6 ylimääräisessä istunnossa kattaakseen eron. Se oli kauhea lyönti niille, joilla oli Syracuse, joka ei saanut pistettä OT:n viimeisillä 90 sekunnilla.

NBA: NBCSP+ ja PointsBet tekevät yhteistyötä Sixers-Bulls-pelin kaksoislähetyksessä 7. maaliskuuta vedonlyöntinäkökulmasta. BetCastissa nähdään Jimmy Lynam sekä Sara Perlman NBCSP+:ssa, kun taas Croucherin ja Bullsin analyytikko Kendall Gill seuraa peliä Chicagon näkökulmasta.

PGA: Caesars pitää hallussaan 5 000 dollarin lippua Nevadan vedonlyöjältä Jason Kokrakista 45-1 tämän viikonlopun Arnold Palmer Invitationaliin. Kokrak voitti kahdesti Tourin vuonna 2021 ja sijoittui kahdeksanneksi viime vuoden Arnie Invitationalissa. Näyttävät kuitenkin olevan turvassa. Hän oli 2-over toisen kierroksen jälkeen, kahdeksan takana Viktor Hovlandista.

MBB: Ensimmäinen konferenssin mestaruusottelu on lauantai-iltana, kun Ohio Valley -turnaus päättyy (20:30, ESPN). Koko aikataulu on alla.

5 tähden tervehdys Indianapolis University-Purdue University Indianapolisin miesten koripallojoukkueelle, joka juuri päätti kauden, joka oli melkein yhtä mutkikas kuin heidän tyhjentävänsä nimensä.

IUPUI voitti 3-26 tänä vuonna, kumartuen Horizon Leaguen ensimmäisellä kierroksella, kun loukkaantumiset ja apatia pakottivat heidät pelaamaan viiden pelaajan listalla. VIISI. Ja yhdellä heistä on jalkavamma, joka vaatii pian leikkausta.

Viimeisin esimerkki siitä, kuinka vaikeaa voi olla elantonsa tienaaminen urheiluvedonlyönnillä, tuli tiistaina. IUPUI hävisi Oaklandille 69-58, mutta kattoi 23,5 pisteen eron. Heillä oli viisi miestä, ja silti he olivat peitossa. Haddonfield Highin juniori Mike DePersia teki yhdeksän syöttöä ja kaksi luovutusta 40 minuutissa.

Lisäksi huolimatta siitä, että valmentaja Matt Crenshawin lupaus tyhjentää laukauskello energian säästämiseksi yleensä täyttyi, yli 123,5 pisteestä päästiin silti kotiin.

Kauden aikana IUPUI voitti vain yhden Division I -vastustajaa vastaan. He olivat 10-17 leviämistä vastaan ​​(kaksi peliä oli poissa pöydältä) ja ylitys osui vain kahdeksan kertaa.

“Olen todella ylpeä joukkueestani”, Crenshaw sanoi pelin jälkeen. ”Olemme kohdanneet vastoinkäymisiä koko kauden, eikä tämä ilta ollut erilainen. Tässä ryhmässä ei ole eroa. He vain taistelevat ja taistelevat. Viidellä pelaaminen [players] on ennenkuulumatonta, ja nuo kaverit taistelivat todella, todella hyvän joukkueen kanssa tänä iltana.

.

Leave a Comment