2 Fort Worth -ravintolaa suljetaan terveystarkastusten aikana

Kaksi Fort Worth -ravintolaa sai yli 30 terveysrikkomusta, toiset kaksi suljettiin väliaikaisesti vakavien rikkomusten vuoksi ja viisi syytettiin mustan orgaanisen aineksen sisältämästä jääkoneissaan kaupungin terveystarkastusten aikana helmikuusta alkaen. 20 – helmikuuta 26.

54 tarkastuksesta High Top Grub and Pub, joka sijaitsee osoitteessa 609 S Jennings Ave., ja Pizza Way – Italy Express, joka sijaitsee osoitteessa 1902 Green Oaks Road, joutui sulkemaan, koska niillä ei ollut kuumaa vettä.

Tortilleria Super Sabrosa No. 3, joka sijaitsee osoitteessa 1175 E. Seminary Drive, ja Chalios, joka sijaitsee osoitteessa 308 E. Seminary Drive, molemmat tuomittiin yli 30 terveysrikkomuksesta, minkä vuoksi molempien laitosten on korjattava pahimmat ongelmat välittömästi ja toimittava muiden kanssa. ongelmista 48 tunnin kuluessa.

Tortilleria Super Sabrosa nro 3 sai 34 ja Chalios 30 haittojen järjestelmäasteikolla. Tortilleria Super Sabrosaa syytettiin liiallisista ruokajäämistä sen mikroaaltouunissa, kahdesta 102- ja 77-asteisesta naudanlihapannusta, jotka olivat olleet ulkona kello 8:n jälkeen, sekä työntekijöiden virheellisestä käsienpesusta. Chalios syytettiin sopimattomista elintarvikkeiden säilytyslämpötiloista, vanhentuneesta lihasta ja riittämättömästä vedensaannista käsienpesualtaassa.

Kahteen meksikolaiseen ruokapaikkaan liittyi Sushi Axiom, joka sijaitsee osoitteessa 4625 Donnelly Ave., tuloksella 29; El Rincon Jarocho, 901 W. Seminary Drive, pistemäärä 28; Chili’s Grill & Bar, 5288 S. Hulen St., pistemäärä 27; Jet’s Pizza, 4621 W. Bailey Boswell Road, pisteellä 26; ja Pan Asia Cuisine, 5913 Donnelly Ave., pisteellä 25, heikoimmin saaneista ravintoloista ja eniten rikkomuksista.

Tortilleria Super Sabrosa No. 3, Sushi Axiom, Pan Asia Cuisine, Piola Italian Restaurant, osoitteessa 3700 Mattison Ave., ja Tinies, 113 S Main St., mainittiin kaikki mustan orgaanisen aineksen esiintymisestä niiden jääkoneissa.

Don Juanitos Mexican Food, joka sijaitsee osoitteessa 1950 Hemphill St., joutui seurantatarkastukseen sen jälkeen, kun se sai helmikuussa 30 haittaa. 11. Seurannan jälkeen ravintola parani ja sai 9.

Tässä ovat Fort Worthin kaupungin rajojen sisällä olevien ravintoloiden tarkastuspisteet ja rikkomukset helmikuulle. 20. – helmikuuta 26., 2022. Pisteet perustuvat huononemisjärjestelmään. Kun kokonaismäärä ylittää 30, ravintolan on ryhdyttävä välittömästi korjaaviin toimenpiteisiin havaittujen kriittisten rikkomusten osalta, minkä jälkeen on 48 tuntia aikaa ryhtyä korjaaviin toimiin kaikkien muiden rikkomusten osalta. Hae ravintolatarkastuksia kirjoittamalla avainsana tai ravintolan nimi. Voit myös lajitella pistemäärän mukaan.

Aiheeseen liittyviä tarinoita Fort Worth Star-Telegramista

Jessika Harkay on Star-Telegramin uutistoimittaja. Jessika on Baylorista valmistunut, joka liittyi Fort Worth -tiimiin vuonna 2021 työskenneltyään uutistoimittajana Hartford Courantissa ja työskenneltyään New York Daily Newsissa.

.

Leave a Comment