Aaron Rodgersin huhut: Mahdolliset Broncosin, Steelersin, Titansin vaihtotarjoukset tähti Packers QB:lle

Aaron Rodgers voi palata Packersiin vuonna 2022 tai ei. Tähtipelinrakentaja on tehnyt sen selväksi kauden 2021 lopusta lähtien, ja huolimatta siitä, että hän on julkisuudessa vaatinut, että hän on hyvässä asemassa Green Bayn messingin kanssa, viimeaikaiset raportit osoittavat hallitsevan. MVP on oikeutetusti repeytynyt siitä, missä hän haluaa pelata. Ei vain sitä, vaan ProFootballTalk raportoi lauantaina, että Packersilla on jo mahdollisia kauppoja tiettyjen kosijoiden – Broncosin, Titansin ja Steelersin – kanssa siinä tapauksessa, että Rodgers pyytää virallisesti siirtoa.

Vuosi sen jälkeen, kun Rams lähetti Jared Goffin ja kolme luonnosvalintaa, mukaan lukien kaksi ykköspelaajaa, lioneille vastineeksi Matthew Staffordista, mitä Denverillä, Pittsburghilla ja Tennesseellä voisi olla pöydällä mahdollisesta Rodgersin hittisarjasta? Tässä yksi katsaus mahdollisiin pakkauksiin:

Denver Broncos

Mahdolliset tarjoukset: Vuoden 2022 ensimmäisen kierroksen valinta (nro 9), 2023 ensimmäisen kierroksen valinta, 2022 toisen kierroksen valinta, 2023 toisen kierroksen valinta, WR Jerry Jeudy

Miksi se on järkevää Broncosille: Denver luopuu mahdollisista varhaisen kierroksen uhkapeleistä QB-mahdollisuuksista yhdelle jo pelin parhaista QB:istä. Uudella valmentajalla Nathaniel Hackettilla on jo historia Rodgersin kanssa. Jeudylla on edelleen paljon arvoa potentiaalisena WR1-pelaajana, mutta kun Courtland Sutton, Tim Patrick, KJ Hamler ja Noah Fant ovat perässä syöttäjinä, A-Rod ei astuisi sisään paljaalla kaapilla. Kun Rodgers on valmis (2024-2025?), heillä on täydennetty valinta nollattavaksi QB:ssä.

Miksi se on järkevää pakkaajille: Sen lisäksi, että Green Bay nielee kovan pillerin tähti QB:n toiveiden täyttämiseksi, hän saa edullisen 22-vuotiaan aloitusvastaanottimen asemaan, jolla ei ole monia pitkän aikavälin näkymiä. Vielä tärkeämpää on, että Packers lisää kaksi ensimmäistä ja antaa heille yhteensä neljä, mukaan lukien vähintään yksi top 10:ssä seuraavan kahden vuoden aikana. Tämän ja toisen päivän valinnat antavat heille mahdollisuuden joko lisätä palasia Jordan Loven ympärille, sijoittaa uudelleen QB:hen tai molempia.

Pittsburgh Steelers

Mahdolliset tarjoukset: Vuoden 2022 ensimmäisen kierroksen valinta (nro 20), 2023 ensimmäisen kierroksen valinta, 2024 ehdollinen ensimmäisen kierroksen valinta, 2023 kolmannen kierroksen valinta

Miksi se on järkevää Steelersille: Koska Ben Roethlisbergerin eläkkeelle jäämisen jälkeen QB:ssä ei saatu selkeitä vastauksia, Steelers antaa Mike Tomlinille hänen kaikkien aikojensa parhaan syöttäjän, joka on tavallista rohkeampi hyödyntääkseen pudotuspeleihin valmistavaa puolustusta. Pittsburgh voi silti sijoittaa keskikierroksen QB-peleihin, kun taas Rodgers yrittää palauttaa heidät mestaruuskilpailuun, eikä hintalappu välttämättä ole niin pelottava kuin miltä se näyttää, sillä yksi ensimmäisestä pelaajasta on taatusti myöhemmin (2022) ja muihin sovelletaan kuinka pitkälle Rodgers vie Steelersin.

Miksi se on järkevää pakkaajille: Brian Gutekunst saa trion ykköspelaajat 38-vuotiaalle QB:lle, joka saattaa olla lähellä eläkkeelle jäämistä. Hän antaa itselleen kolmen vuoden lisäammuksia suuresta swingistä keskustan alle joko draftin tai veteraanimarkkinoiden kautta. Ja jos Jordan Love ei selviä.

Tennessee Titans

Mahdolliset tarjoukset: Vuoden 2022 ensimmäisen kierroksen valinta (nro 26), 2023 ensimmäisen kierroksen valinta, 2023 toisen kierroksen valinta, 2022 kolmannen kierroksen valinta, QB Ryan Tannehill

Miksi se on järkevää Titansille: Saavutettuaan näennäisesti Tannehillin johtaman hyökkäyksen katon, Titaanit parantavat hallitsevaa ykkössijaansa merkittävästi tärkeimmässä asemassa, mikä kohentaa heidän tittelinsä kertoimia. He vapauttavat Tannehillin tuottoisan sopimuksen – hänen maksetaan 38,6 miljoonaa dollaria vuonna 2022 – prosessissa. Vaikka tämä johtaa pitkän aikavälin QB-apuun, he eivät välttämättä olleet valmiita tekemään korkealaatuisia sijoituksia ennen vuotta 2023.

Miksi se on järkevää pakkaajille: Valmentaja Matt LaFleur saa valmiin, pudotuspelikaliiperin paikkamerkin QB:ssä vanhoilta ystäviltään Tennesseestä, jolla on taloudellista joustavuutta jatkaakseen vuoden 2022 jälkeen. Ei vain, vaan kaksi ensimmäistä ja toista päivän valintaa antavat Green Baylle mahdollisuuden joko rakentaa tai suunnitella nollausta QB:llä, sekä Tannehillin että Jordan Loven kanssa.

Leave a Comment