Goodwill, Habitat For Humanity tarjoaa koulutusta rakennusalalle

Michianan Goodwill Industries ja Habitat for Humanity Elkhart County yhdistävät voimansa tarjotakseen rakennusalan koulutusta.

Järjestöt sanovat, että rakennusalalla ei ole lähes miljoonaa ihmistä täyttämään työpaikkoja.

He aikovat tarjota yhdistelmän luokkahuoneopetusta ja työssä tapahtuvaa koulutusta antaakseen opiskelijoille tietopohjan, jota työnantajat haluavat epätoivoisesti saada.

John Place, Ancon Constructionin entinen presidentti ja Elkhartin hallituksen Habitat for Humanityn aktiivinen jäsen sekä Goodwill Industries of Michianan ystävä ja kannattaja, on käynnistämässä ohjelmaa.

Tässä on lisätietoja 95.3 MNC:lle lähetetystä lehdistötiedotteesta:

Michianan Goodwill Industries ja Habitat for Humanity Elkhart County yhdistävät voimansa tarjotakseen rakentamiskoulutusta yleisölle. Goodwillin tehtävänä on vahvistaa yhteisöjä vahvistamalla yksilöitä ja perheitä koulutuksen, koulutuksen ja
työ harjoittelu. ”Yksilöiden ja yhteisöjen voimaannuttaminen uran ja asunnon kautta on Goodwillin ja Habitat for Humanityn työn ytimessä. Olemme niin innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä organisaation kanssa, joka muuttaa niin monien perheiden elämää Elkhart Countyssa”, sanoo Deb Coble, Goodwill Industries of Michianan toimitusjohtaja.

Elkhartin piirikunnan Habitat for Humanity Missio toteuttaa Jumalan rakkaus käytäntöön tuomalla ihmiset yhteen rakentamaan koteja, yhteisöä ja toivoa, sopii hyvin tämän kumppanuuden visioon. “Odotamme innolla kumppanuutta Goodwillin kanssa ja luomme polun yhteisömme yksilöille, jotka saavat todellista rakennuskokemusta rakentaessaan turvallisia ja edullisia asuntoja”, kertoi Greg Conrad, Elkhartin piirikunnan Habitat for Humanityn presidentti ja toiminnanjohtaja.

Tämä kumppanuus on elintärkeä yhteisömme jäsenten välittömien tarpeiden kannalta ja tarjoaa samalla tärkeitä koulutusmahdollisuuksia niille, jotka haluavat jatkaa uraa rakennusalalla. John Place, Ancon Constructionin entinen presidentti, Elkhartin hallituksen Habitat for Humanityn aktiivinen jäsen ja Goodwill Industries of Michianan elinikäinen ystävä ja tukija toteaa: “Rakennuskoulutusohjelma tarjoaa taidot, joita tarvitaan hyväpalkkaisten työpaikkojen saamiseksi. Rakennusalalla ei ole lähes miljoonaa ihmistä täyttämään kaivattuja rooleja. Luokkahuoneen oppimisen ja Habitat for Humanityn tarjoama työssäoppimisen yhdistelmä antaa opiskelijoille erinomaisen tietopohjan, jota työnantajat haluavat epätoivoisesti saada. Olen innoissani voidessani jakaa yli 30 vuoden tietämykseni rakennusalalta auttaakseni niitä, jotka etsivät hyvää
tulevaisuus rakennusalalla.”

Haemme nyt opiskelijoita. Ota yhteyttä Goodwill Industries of Michianaan tai Habitat for Humanityyn Elkhart Countyyn, jos haluat ilmoittautua mukaan, saada lisätietoja kumppanuudesta ja nähdä, kuinka sinä tai yrityksesi voi osallistua siihen.

Leave a Comment