Khris Middleton tekee 44 pistettä, Bucks Rally voittaa Suns | Urheilu-UUTISET

Kirjailija: STEVE MEGARGEE, AP Sports Writer

MILWAUKEE (AP) – Khris Middleton teki kauden ennätyksen 44 pistettä, Jrue Holiday teki 17 24 pisteestään neljännellä neljänneksellä ja Milwaukee Bucks voitti sunnuntaina lyhyen käden Phoenix Sunsin 132-122.

Milwaukee voitti Phoenixin 12-1 viimeisen kolmen minuutin aikana ja voitti Sunsin ensimmäisellä vierailulla sen jälkeen, kun Giannis Antetokounmpo teki 50 pistettä kuudennen pelin 105-98 voitosta, joka antoi Bucksille ensimmäisen NBA-mestaruutensa 50 vuoteen. Ainoassa edellisessä ottelussaan tällä kaudella Suns voitti Phoenixissa helmikuussa 131-107. 10.

NBA:n johtava Suns pelasi ilman tavanomaista All Star -aloituskenttäänsä, jossa olivat Devin Booker ja Chris Paul. Booker jätti kolmannen peräkkäisen pelinsä väliin NBA:n terveys- ja turvallisuuskäytäntöjen vuoksi. Paavali mursi oikean peukalonsa helmikuuta. 16.

Phoenixilta puuttui myös Cam Johnson, kaksi päivää sen jälkeen, kun hän teki 38 pistettä New York Knicksin 115-114-voitossa. Johnsonilla on mustelma oikea nelipäinen reisilihas.

Poliittiset sarjakuvat

Bucks voitti neljännen putkensa, kun he saivat luultavasti päätökseen kauden vaikeimman kolmen ottelunsa. Jokaisessa näistä kolmesta pelistä he tulivat takaapäin.

Milwaukee voitti Miamin 120-119 keskiviikkoiltana ja Chicagon 118-112 perjantai-iltana. Bucks pyyhkäisi 14 pisteen alijäämän Heat-pelin viimeisen kuuden minuutin aikana ja jäi Bullsista seitsemällä pisteellä neljännen neljänneksen alussa.

Tällä kertaa Bucks jäi viidellä perässä viimeisellä jaksolla ja kesti Antetokounmpon virheongelmat. Hän keräsi 19 pistettä, 13 levypalloa ja kuusi syöttöä 31 minuutissa, ennen kuin hän hävisi tilanteessa 1:12.

Deandre Ayton johti Sunsin 30 pisteellä. Cam Payne sai 23, Jae Crowder 19, Landry Shamet 17 ja Mikal Bridgesh 14.

Serge Ibaka teki Bucksille 14 pistettä ja 10 levypalloa. Jordan Nwora teki 12 pistettä ja Grayson Allen lisäsi 10 pistettä.

Suns johti 107-102, kun Antetokounmpo meni penkille poimittuaan viidennen virheensä 7:40 jäljellä.

Mutta Bucks voitti Sunsin 18-11 neljällä plus minuutilla Antetokounmpo ohitti ja omisti 120-118 johdon, kun kaksinkertainen MVP palasi lattialle 3:23 jäljellä.

Crowder upotti 3-osoittimen ja nosti Sunsin takaisin johtoon 3:13 jäljellä. Nwora epäonnistui kolmen pisteen yrityksessä Bucksin seuraavalla pallonhallinnalla, mutta Antetokounmpo sai levypallon ja syötti Nworalle, joka osui hyppääjään ja nosti Milwaukeen lopullisesti etupuolelle 2:52 jäljellä.

Bucks rullasi sieltä. Middleton teki pelin viimeiset seitsemän pistettä, mukaan lukien 3-osoittimen, joka antoi Bucksille kaksinumeroisen edun 21,6 sekuntia jäljellä.

Suns: Phoenixin valmentaja Monty Williams on sanonut useaan otteeseen, että tappio Bucksille finaalissa tekisi hänen joukkueestaan ​​paremman. Williams kertoi sunnuntaina, että hän mainitsi asian uudelleen Antetokounmpolle All-Star Game -juhlissa. “Kaikissa urheilulajeissa, kun häviät tuolla tavalla, sinun on todella oltava rehellinen itselleen, miksi”, Williams sanoi. “Jos olisit nyrkkeilijä ja sinulle leikattiin oikea risti, tiedät mitä sanon, aiot pitää vasen ylhäällä. Aiot oppia rakentamaan kestävyyttäsi pitämään vasen pystyssä. Nämä ovat asioita, joissa aina kun epäonnistut kyseisellä alustalla, katsot vain asioita, jotka voivat tehdä sinusta paremman.”

Bucks: Wesley Matthews ei pelannut kipeän vasemman reisilihaksen takia. Matthews loukkasi takareisiä perjantaina Chicagossa. “Ajattelemme ja toivomme, että se on joka päivä”, Bucksin valmentaja Mike Budenholzer sanoi ennen peliä. … Serge Ibakalla oli korkein piste- ja levypallosumma sen jälkeen, kun Bucks osti hänet helmikuussa. 10. Tämä oli hänen yhdeksäs ottelunsa Bucksissa.

Suns: Orlandossa tiistai-iltana toisessa kolmesta peräkkäisestä maantieottelusta. Suns voitti Magicin kotonaan helmikuussa 132-105. 12.

Bucks: Oklahoma Cityssä tiistai-iltana. Bucks voitti Thunderin 96-89 Milwaukessa 19. marraskuuta.

Lisää AP NBA:ta: https://apnews.com/hub/nba ja https://twitter.com/AP_Sport

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment