Kyler Murrayn tyytymättömyys Arizona Cardinalsiin jatkuu

Kyler Murrayn agentti puhutteli arizonan kardinaalit vahvasti muotoiltu, kokonaan isoilla kirjaimilla kirje Maanantai-iltapäivä ilmaisee yksinkertaisen tunteen: teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Viesti Murrayn leiristä merkitsi viimeisintä kehitystä kuukausia kestäneessä kiistassa Pro-Bowlerin ja Arizonan johdon välillä uudesta sopimuksesta – Murray on siirtymässä viimeiseen kauteen arvokkaimman tulokassopimuksensa arvosta lähes 9 miljoonaa dollaria vuodessa.

Tavoite tuoreessa raportissa, NFL:n sisäpiiriläinen Michael Silver yritti ymmärtää Murrayn toimia ja kyseenalaistaa, miksi ex-Sooner aloitti pölyn niin pian offseasonissa.

“Minua ja monia Cardinalsin lähteitä, joiden kanssa olen puhunut tällä viikolla, hämmentää se, miksi Murray tunsi olevansa pakko tehdä tämä helmi- ja maaliskuussa”, Silver sanoi.

Kylerin tyytyväisyyteen liittyvät kysymykset Arizonassa nousivat esiin viimeisellä minuutilla, kun he pääsivät tammikuussa Ramsia vastaan ​​pudotuspeleistä. Murray kerrotaan asettuneen penkille Cardinalsin kauden päätteeksi SoFissa ja on sittemmin lopettanut Cardinalsin seurannan sosiaalisessa mediassa ja tyhjentänyt profiilinsa kaikista yhteyksistä joukkueeseen.

Mutta huudon ajoitus on Silverin mukaan erikoinen.

“Paras aika painostaa joukkuetta teoriassa on juuri ennen kauden lähestymistä – kun on käytännössä liian myöhäistä keksiä laillista suunnitelmaa B”, Silver kirjoitti. “Ja jos Murrayn tavoitteena on päästä pois Arizonasta, niin toistaiseksi niin ei ole tapahtunut. Tiistaihin mennessä yksikään joukkue ei ollut ottanut yhteyttä Kemiin kysyäkseen mahdollisuudesta käydä kauppaa Murraylla. Myönnettäköön, että vastaus olisi lähes varmasti tapahtunut. ovat sanoneet: “Älä vaivaudu, emme vaihda häntä.” Silti tuntuu oudolta, että kukaan ei ole ainakaan esittänyt kysymystä, enkä voi kuvitella, ettei tulevina viikkoina olisi aloituksia.”

Colin Cowherd painotti Murrayn kontaktikiistaa perjantaina “The Herdissä” ja väitti, että tilanteen ajoitus ja dynamiikka erottavat sen useimmista muista sopimuskiistasta.

“Tämä asia on ruma kuin luulet”, Cowherd sanoi. “Kyler Murrayssa on joitain huolestuttavia asioita. Hän on outo persoonallisuus ja joskus kypsymätön sosiaalisen median hankaamiseen.”

Murray on myös kuulemma kaukana Arizonan pukuhuoneesta offseasonin aikana ja nauttinut yllättävän vähän tukea joukkueeltaan offseason rumimmissa sopimusneuvotteluissa.

“Kukaan hänen joukkuetovereistaan ​​ei tule puolustamaan häntä”, Cowherd sanoi. “Ei kukaan heistä. Myles Garrett viikko sitten sanoi: “Olen Baker Mayfieldin kaveri.” Se auttaa, tuo lisäarvoa. Nämä ovat merkkejä.”

Cowherd uskoo, että tässä vaiheessa ei olisi kaukaa haettua, kun on kyse Murraysta.

“Luulen, että pidättäminen on mahdollista”, Cowherd sanoi. “En koskaan tuntenut sitä Dakin kanssa [Prescott]En tunne sitä Bakerin kanssa [Mayfield]En tunne sitä Lamarin kanssa [Jackson]. Tämä… se on kolikonheitto.

“Olisin huolissani, jos olisin Arizona.”


Hanki enemmän Arizona Cardinalsista Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment