NBA DFS: Rudy Gobert ja paras FanDuel, DraftKingsin päivittäiset Fantasy-koripallovalinnat, neuvoja 6. maaliskuuta 2022

Memphis Grizzliesin pienhyökkääjä Desmond Bane pelaa parhaasta pelistään sitten helmikuun 16. päivän 24 pisteen ja kuuden levypallon esityksellä Orlando Magicia vastaan ​​lauantai-iltana. Hänellä oli myös paras laukausiltansa sitten helmikuun 10. päivän, jolloin hän kaatoi 66,7 prosenttia laukauksistaan ​​28 pisteen voitossa. Bane ja Grizzlies palaavat peliin sunnuntaina Houston Rocketsia vastaan, mutta onko hän järkevä vaihtoehto sisällyttää NBA:n DFS-kokoonpanoon toisessa peräkkäisen ottelun pelissä?

Orlandon tavoin Houston on ollut yksi liigan heikoimmista joukkueista, mutta Rockets on ollut melko kova Fantasy-puolustus vastustavia pieniä hyökkääjiä vastaan ​​sellaisilla sivustoilla kuin DraftKings ja FanDuel. Bane on itse asiassa pelannut tämän kauden parhaita koripallojaan toisissa peräkkäisissä otteluissa, tehden keskimäärin 20,8 pistettä, 4,6 levypalloa ja 2,7 syöttöä nopeissa käännöksissä, ja osui 47,3 prosenttia kolmipisteistään. Ennen kuin teet NBA DFS -valinnat sunnuntaille, muista tutustua SportsLinen Mike McCluren NBA DFS:n neuvoihin, pelaajien sijoitukseen, stäkkiin ja suosituimpiin päivittäisiin fantasiakoripallovalintoihin.

McClure on DFS-ammattilainen, jolla on lähes 2 miljoonan dollarin voittoja urallaan. Hän on myös SportsLinen ennustava tietoinsinööri, joka käyttää tehokasta ennustemallia, joka simuloi jokaisen pelin jokaisen minuutin 10 000 kertaa ottaen huomioon tekijät, kuten ottelut, tilastolliset trendit ja loukkaantumiset.

Näin hän voi löytää parhaat NBA DFS -arvot ja luoda optimaaliset kokoonpanot, jotka hän jakaa vain SportsLinen kanssa. Ne ovat jokaisen NBA DFS -pelaajan pakollinen näkeminen.

Lauantaina McClure listasi Spursin pistevahti Dejounte Murrayn yhdeksi NBA DFS:n parhaista valinnoistaan ​​sekä DraftKingsissä että FanDuelissa. Tulos: Murray sijoittui parhaan maalintekijänä lauantain pääotteluissa 25 pisteellä, 10 syöttöpisteellä, yhdeksällä levypallolla ja kolmella syöksyksellä, mikä tuotti 57,75 DraftKings-pistettä ja 57,8 FanDuel-pistettä. Jokainen, joka otti hänet kokoonpanoonsa, oli hyvällä matkalla kohti kannattavaa päivää.

Nyt McClure on kiinnittänyt huomionsa sunnuntaina, 6. maaliskuuta, NBA DFS -listaan ​​ja lukinnut päivittäisiin suosituimpiin Fantasy-koripallovalintoihinsa. Näet ne vain siirtymällä SportsLine-sivustolle.

NBA:n suosituimmat DFS-valinnat sunnuntaille 6. maaliskuuta

Yksi McCluren suosituimmista NBA DFS -valinnoista sunnuntaina on Jazz-keskus Rudy Gobert, jonka DraftKingsissa on 8 500 dollaria ja FanDuelissa 8 400 dollaria. Gobert on rakentanut peliään hitaasti mutta varmasti, kun hän oli jättänyt tammikuun lopusta lähtien yhdeksän ottelua pohkeen aiheuttaman vamman vuoksi. Hänet helpotettiin takaisin toimintaan helmikuussa. 14, ja sen jälkeen viidellä aloituksella hän on tehnyt keskimäärin 14,4 pistettä, 14 levypalloa ja 2,2 blokkia.

Sunnuntaina Utah kohtaa Oklahoma Cityn, joka on saanut tuotantoa pois nuoremmista etukenttäpelaajistaan, mutta sen ei pitäisi aiheuttaa pelottavaa ottelua. Viimeisessä ottelussaan Thunderia vastaan ​​24. marraskuuta Gobert teki 15 pistettä, nappasi 17 taulua ja esti viisi laukausta toisen kerran tällä kaudella. Gobertilla oli hieman hiljainen yö viimeisessä ottelussaan perjantaina, mutta pelasi vain 25 minuuttia, joten hänen pitäisi tulla sunnuntain peliin hyvin levänneenä ja valmiina heittämään.

Toinen osa McCluren optimaalista NBA DFS -strategiaa sisältää Gobertin pinoamisen Utahin maalivahti Jordan Clarksonin kanssa (5 000 dollaria DraftKingsissä ja 4 900 dollaria FanDuelissa). Joukkue ilmoitti, että Mike Conley on poissa sunnuntain ottelussa Oklahoma Cityä vastaan ​​(vammanhallinta), mikä saattaa saada Clarksonin avauskokoonpanoon toisen kerran tällä kaudella. Edellisessä ottelussaan Phoenixia vastaan ​​24. tammikuuta hän kirjasi 22 pistettä, viisi syöttöä, neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.

Utahin ottelussa Thunderia vastaan ​​marraskuussa Clarkson pelasi yhden parhaista peleistään tänä vuonna, kun hän teki 20 pistettä ja pudotti samalla 58,3 prosenttia laukauksistaan. Oklahoma City on tällä hetkellä sekaisin loukkaantumisten suhteen, ja pelaaja, joka aiheuttaisi Clarksonille suurimmat puolustusongelmat, Josh Giddey (lonkka), on yksi niistä, jotka jäävät väliin sunnuntain ottelusta. Giddey on yksi kolmesta pelaajasta, jotka muodostavat OKC:n takakenttäkierron neljä parasta levypallon pelaajaa, jotka jäävät ulos, joten Clarksonin pitäisi nähdä myös tuotantonsa nousevan laudoilla.

Näin asetat NBA DFS -kokoonpanosi sunnuntaille 6. maaliskuuta

McClure tavoittelee myös pelaajaa, joka voi saavuttaa suuria lukuja sunnuntaina unelmaottelun vuoksi. Tämä valinta voi olla ero turnausten ja käteispelien voittamisen välillä tai kotiin lähtemisen välillä. Näet vain, kuka se on täällä.

Joten kuka on DFS-ammattilainen Mike McClure, joka laittaa optimaaliset NBA DFS -kokoonpanonsa sunnuntaiksi? Vieraile SportsLine-sivustolla nyt nähdäksesi optimaaliset NBA DFS:n valinnat, sijoitukset, neuvot ja stäkit – kaikki ammattilaiselta DFS:n pelaajalta, jolla on lähes 2 miljoonaa dollaria uravoittoja, ja ota selvää.

Leave a Comment