Andrea George johtaa ympäristöterveyttä ja -turvallisuutta laajennetussa terveys- ja hyvinvointitoimistossa | Uutiset

Andrea GeorgeMS’94, PhD’07, on ylennetty Vanderbiltin yliopiston ympäristöterveyden ja -turvallisuuden apulaisvarakansleriksi.

Andrea George

George valvoo kaikkea kemikaaliturvallisuutta, biologista turvallisuutta, säteilyturvallisuutta ja vaarallisia jätteitä yliopiston tutkimuslaitoksessa. Hän jatkaa laserturvallisuusohjelman ohjaamista yhteistyössä Laserturvallisuuskomitea. Hän jatkaa myös yliopiston kestävän kehityksen ja ympäristöjohtamisen johtamista. Nämä aiemmin yliopiston tilaosastolla olleet toiminnot sijoittuvat nyt Terveys- ja hyvinvointitoimistoon.

Hän jatkaa myös työtään Vanderbiltin kansanterveyskeskuksen komentajana, joka johtaa yliopiston COVID-19-vastaus.

“Syvän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa ansiosta Andrea uudessa tehtävässään antaa yliopistolle merkittävän aseman, jotta voimme pitää ympäristöterveyden ja -turvallisuuden tasolla yliopiston huippututkimuksen kanssa”, sanoi Hallintovarakansleri Eric Kopstain.

George liittyi Vanderbiltiin yli kaksi vuosikymmentä sitten ja hänellä on laaja asiantuntemus tutkimusturvallisuuden valvontatehtävistä, mukaan lukien radioaktiivisen jätteen kunnostusprojektien johtaminen Oak Ridge National Laboratorylle. Hänellä on 18 vuoden kokemus yliopiston aikaisemmasta ympäristöterveys- ja työturvallisuusosastolta erilaisissa tutkimusturvallisuuden valvontatehtävissä. Hän toimii myös rakennus- ja ympäristötekniikan dosenttina Insinööritieteiden korkeakoulu.  

Georgella on tohtorin tutkinto ympäristötekniikasta Vanderbiltistä, hän on sertifioitu vaarallisten materiaalien päällikkö, ja hän on aiemmin toiminut Campus Safety Health and Environmental Management Associationin johtokunnassa.

”Koko urani on ollut ihmisten suojeleminen, olipa kyse sitten COVID-19:stä tai vaarallisilta kemikaaleilta tai säteilyltä. Olen innostunut käyttämään taitojani ja kokemustani ja syventämään sitoutumistani Vanderbilt-yhteisöön”, George sanoi.

TERVEYS- JA HYVINVOINTIPONNISTUSTEN LAAJENTAMINEN

Georgen uusi rooli edistää yliopiston parannuksia sen terveys- ja hyvinvointitavoitteet. Pam Joneskomentaja kansanterveyden keskusjohto, oli nimitetty terveyden ja hyvinvoinnin varakansleriksi minäsyyskuuta 2021. Hän ja George auttoivat Vanderbiltin kunnianhimoisen ja menestyksekkään COVID-19:n kehittämisessä ja johtamisessa Takaisin kampussuunnitelmaan.

Lisäksi, Hallintovarakanslerin kansliapäällikkö Leigh Shoup on nimitetty terveys- ja hyvinvointiviraston hallintojohtajaksi. Tehtävässä Shoup toimii toimiston keskeisenä hallinnollisena johtajana tekemällä tiivistä yhteistyötä tukeakseen Vanderbiltin kokonaisvaltaista lähestymistapaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, mukaan lukien ympäristöterveys ja -turvallisuus, yliopistoyhteisössä. Hän on viimeisen kahden vuoden aikana ollut avainroolissa yliopiston COVID-19-torjuntatyössä.

Terveys- ja hyvinvointitoimistolla on keskeinen rooli yliopiston terveyden ja hyvinvoinnin koordinoidussa edistämisessä. Toimisto toimii yhteistyössä organisaation eri sidosryhmien kanssa, mukaan lukien opiskelijadekaanin kanslia, tiedekuntaasioiden toimisto, tutkimusvaraprovostin kanslia ja henkilöstöhallinto. Toimisto valvoo kansanterveyden keskusjohtokeskuksen hallintoa, pandemiatestausta ja vaatimustenmukaisuutta sekä kaikkia ympäristön terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä toimia. Se tarjoaa myös asiantuntemusta ja neuvoja strategisessa suunnassa kaikille terveys- ja hyvinvointitoiminnoille tiedekunnalle, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lue Andrea Georgen ja Pam Jonesin kumppanuudesta Public Health Central Command Centerissä.

.

Leave a Comment