Department of Human Services korostaa tutkimusta käyttäytymisterveystukien parhaista käytännöistä

Harrisburg, PA – Pennsylvania Department of Human Services (DHS) julkaisi tänään Positive Approaches Journalin uusimman numeron, jonka tavoitteena on tarjota uusinta tutkimusta ja resursseja ihmisille, joilla on mielenterveys- ja käyttäytymishaasteita, kehitysvammaisia, autismia ja muita kehitysvammaisia. elää jokapäiväistä elämää. Tämä painos keskittyy tehokkaisiin käyttäytymiseen liittyviin tukiin ja siihen, miten ne vaikuttavat DHS:n palvelemiin väestöihin.

“Osa DHS:n tehtävää on varmistaa, että ihmisillä on resurssit ja tiedot, joita he tarvitsevat elääkseen jokapäiväistä elämää”, sanoi virkaatekevä DHS:n sihteeri Meg Snead. “Toivomme, että tämä Positive Approaches Journal -lehden painos antaa jonkinlaisen käsityksen parhaista käytännöistä ja menetelmistä, jotta voimme kaikki työskennellä yhdessä varmistaaksemme, että palvelemillamme ihmisillä on parempi olla.”

Tämän numeron artikkelit rohkaisevat lukijaa keskittymään henkisen ja fyysisen terveyden siilojen yhdistämiseen sekä biolääketieteellisten ja sosiaalis-ympäristövaikutusten sisällyttämiseen, jotka kaikki vaikuttavat ihmisen käyttäytymiseen. Positiivisen käyttäytymisen tuki on osoittautunut tehokkaaksi erilaisissa ympäristöissä, joissa haastava käyttäytyminen todennäköisesti käynnistyy, kuten pikaruokaravintoloissa, leikkikentillä, työmailla ja ihmisten kodeissa. Käyttäytymiseen liittyvät lähestymistavat, joiden uskottiin olevan tehokkaita vain tietyissä ihmisryhmissä, joilla on diagnosoitu autismi tai kehitysvamma, ovat tehokkaita kaikille, varsinkin kun kehitetään suunnitelmia ihmisten kanssa, jotka tarvitsevat monimutkaista mielenterveystukea.

Tämä painos sisältää tutkimusta ja artikkeleita seuraavista aiheista:

  • Yleisiä väärinkäsityksiä käyttäytymistuesta – kumottu!: Tässä artikkelissa tarkastellaan ja tarkastellaan, kuinka käyttäytymistuki ymmärretään usein väärin.

  • Positiivisen käyttäytymisen tuen periaatteiden käyttäminen perhekasvatuksen ja -toimien tehostamiseksi: Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka näyttöön perustuva lähestymistapa mukautuvan käyttäytymisen tukemiseen, Positive Behavior Support (PBS), auttaa vastaamaan käyttäytymishaasteisiin.

  • Yhteistyön voima käyttäytymisen arvioinnin ja hoidon avulla: Tässä artikkelissa kerrotaan yksittäisen henkilön sisäänpääsystä, arvioinnista ja hoidosta Torrancen osavaltion sairaalassa.

  • Positiivisen puolen asettaminen käyttäytymisen tukemiseen: autonomian, mestaruuden ja tarkoituksen roolin huomioon ottaminen: Tämä artikkeli korostaa käyttäytymistukien ymmärtämisen tärkeyttä.

Lehti on DHS:n kehitysohjelmien toimiston ja mielenterveys- ja päihdepalveluiden toimiston yhteistyö, ja se kerää resursseja, havaintoja ja edistysaskeleita mielenterveyden ja käyttäytymisterveyden alalla palvellakseen paremmin ihmisiä heidän yhteisöissään.

Lue tämä Positive Approaches Journalin painos.

Lisätietoja on osoitteessa www.dhs.pa.gov.

MEDIAN YHTEYSTIEDOT: Brandon Cwalina – ra-pwdhspressoffice@pa.gov

# # #

Leave a Comment