Ensimmäinen Aaron Rodgersin domino on putoamassa

Tekijä: Martin Rogers
FOX-urheilukolumnisti

Määräajat, kuten jokainen urheilukirjoittaja kertoo, voivat olla joko siunaus tai kirous. Mutta tiedä vain tämä: Jos niitä ei olisi olemassa, mitään paljoa ei koskaan tehtäisi (tai kirjoitettaisiin).

Yksi NFL:n odotetuimmista määräajoista saapuu tiistaina, ja vaikka Aaron Rodgers -saagan ympärillä on edelleen paljon epävarmuutta, seuraavan päivän aikana kaatuvien pitäisi auttaa saamaan asiat päähän.

Ottaen huomioon, että NFL:n uutiskierros kahden vuoden ajan on tuntunut kaikilta Rodgereilta koko ajan, on kenties huomionarvoista, että hänen lähitulevaisuutensa merkittävä kehitys voi riippua jonkun muun ympäriltä.

Mutta juuri näin se on. Tiistaina kello 16 ET mennessä Green Bay Packersin on päätettävä, aikovatko he käyttää franchising-tunnistetta Davante Adamsissa, Rodgersin ystävässä, suosikki vastaanottavassa maalissa ja mitä monet pitävät jalkapallon parhaimpana.

Mikä pitää Aaron Rodgersin Packersin kanssa?

Mikä pitää Aaron Rodgersin Packersin kanssa?

Mark Schlereth liittyy Colin Cowherdin kanssa keskustelemaan Aaron Rodgersin tulevaisuudesta ja ennustamaan, missä Green Bay Packersin pelinrakentaja on ensi kaudella.

Joukkueen viimeisimmän pudotuspeleistä poistumisen jälkeen Rodgers asetti itsensä epävirallisesti kelloon, kun hän totesi, että Adamsin asema vaikuttaisi hänen omaan valintaansa sekä ajoituksen että toteutuksen suhteen.

“Uskon, että sen pitäisi olla tarpeeksi aikaa tehdä päätös siihen mennessä”, Rodgers sanoi Jan. “Pat McAfee Show” 25. painos. “En halua asettaa itseäni tiettyyn päivämäärään, mutta haluan olla herkkä Davantelle ja monille muille tyypeille, jotka joutuvat tekemään päätöksiä omasta tulevaisuudestaan. Sen vetäminen vapaan toimivallan ohi olisi epäkunnioittavaa organisaatiota kohtaan. ja niille kavereille, ja sitä ei sataprosenttisesti tapahdu.”

No, kello on melkein lopussa, mikä johtaa olettamukseen, että tämä asia on vihdoin ratkennut, 21 kuukautta sen jälkeen, kun Jordan Loven laatiminen nosti esiin mahdollisuuden, että Rodgers ei ehkä ole elinikäinen pakkaaja.

Aaron Rodgers on murtunut Packersin kanssa tehdystä päätöksestä

Aaron Rodgers on murtunut Packersin kanssa tehdystä päätöksestä

Aaron Rodgersin sanotaan olevan huolissaan siitä, pysyykö hän Green Bay Packersissa vai pyytääkö hän vaihtoa, mutta Colin Cowherd sanoo, että todellinen dilemma on, että MVP-pelinrakentaja ei halua olla tämän tarinan konna.

Jatkuvasti Rodgersin todennäköisin kohde, jos hän tyhjentäisi Lambeau Field -lokeronsa, on näyttänyt olevan Denver. Broncos pelaa ladatussa divisioonassa, mutta heillä on joustavuus rosterissa ja kaapissa, jotta he voivat pelata vakavasti menestyäkseen, ja he ovat juuri allekirjoittaneet entisen Green Bayn hyökkäyskoordinaattorin Nathaniel Hackettin päävalmentajakseen.

Tennessee Titans ja Pittsburgh Steelers nousivat myös kilpailijoiksi viime viikolla, vaikka kummallekin olisi maanjäristystä saada Rodgers, kun otetaan huomioon hänen historiansa Packersissa ja Denverin pituudet ottaakseen tervetuliaismaton käyttöön.

“Aaron Rodgers tietää, että hänen suhteensa ovat Green Bayssä, ja hän uskoo, että ne ovat erinomaisia”, FOX Sportsin Colin Cowherd sanoi. “Siksi hän haluaa jäädä sinne, mutta hän tietää, että lahjakkuus on parempi Denverissä (tai Pittsburghissa).”

Koko tämän prosessin aikana on ollut aikoja, jolloin Rodgers on näyttänyt varmalta lähtevän, aikoja, jolloin hän on näyttänyt jäävän varmasti, ja aikoja, jolloin kenelläkään ei ole aavistustakaan. Mitä enemmän yrität ajatella näitä asioita liikaa, sitä enemmän on mahdollista sitoa itsesi solmuihin.

Sillä kuka todella tietää, millaiset tekijät voivat vaikuttaa hänen päätökseensä? Rodgersin suhdetta näyttelijä Shailene Woodleyyn on usein mainostettu syynä, että hän saattaa haluta lähteä Green Baystä ja suunnata länteen, ja voisi silti olla. Silti viimeisen kolmen viikon aikana Rodgers ja Woodley ovat olleet kihloissa kiviisellä maalla, eronneet, mahdollisesti sovittaneet ja nyt ilmeisesti taas yhdessä.

Juuri näin Rodgers pitää asioista, tilanteesta, jossa hän tietää mitä tapahtuu ja käytännössä kaikki muut planeetalla eivät. Tietysti raportit ovat väittäneet, että hän on edelleen “revitty” uhkaavasta päätöksestä, mutta hänellä on ainakin selkeä helmi siitä, mitä vaihtoehtoja hänellä on käytettävissään.

Packersin pääjohtaja Brian Gutekunst on sanonut, että Rodgersille ei ole tehty virallisia kauppaehdotuksia, ja hänen sanojensa tiukan tulkinnan mukaan hän puhuu melkein varmasti totta.

On kuitenkin täysin mahdotonta ajatella, että Rodgersilla ei ole kristallinkirkasta kuvaa siitä, mihin joukkueisiin Packers olisi valmis vaihtamaan hänet ja millä ehdoilla. Samoin hän tietää, kuinka paljon rahaa hän saisi ja millaisia ​​loukkaavia osia hänellä olisi ympärillään missä tahansa uudessa kohteessa.

Muutama asia on noussut huomion kohteeksi.

Rodgers haluaa olla NFL:n eniten palkattu pelaaja vuositasolla – odota, että 50 miljoonan dollarin maaginen luku alkaa ainakin heitellä ympäriinsä.

Hän haluaa olla osa voittavaa joukkuetta, sillä hän on voittanut yhden Super Bowlin, mutta jäänyt sen jälkeen alle ison pelin. Jos pakkaajat odottavat siirtyvänsä Adamsista eteenpäin, se on selvä merkki siitä, että korteissa on jonkinlainen kuvaus. Rodgers ei halua osallistua siihen.

Green Bay vaatisi melko vakavaa palkkakattovoimistelua Rodgersin ja Adamsin palauttamiseksi, mutta se ei olisi täysin mahdotonta.

Joka tapauksessa kuulostaa siltä, ​​että saamme ennemmin tai myöhemmin tietää, missä vaiheessa Aaron Rodgersin saaga kohtaa ensimmäisen suuren tienhaarukkansa. Se ei ole tarjonnut puutetta viihteestä ja draamasta, ja sen keskellä oleva mies on ruokkinut tulta – ehkä ansainnut Charles Barkleyn kohtaaman villin ja hieman sopimattoman palamisen.

Mutta nyt on päätöksen aika, kaikkien korttien aika olla pöydällä. Se ei voinut pyöriä ikuisesti, sen täytyi lopulta olla näin. Tarvittiin vain määräaika, jotta se tapahtuisi.

Martin Rogers on FOX Sportsin kolumnisti ja FOX Sports Insider -uutiskirjeen kirjoittaja. Voit tilata uutiskirjeen tästä.


Hanki lisää National Football Leaguesta Seuraa suosikkejasi saadaksesi tietoa peleistä, uutisista ja muusta.Leave a Comment