Etusivu Terveyspääsymaksut vakiintuvat alle pandemiaa edeltävän tason

Kotiterveysteollisuus kävi läpi vuoristoradan 2020, jolloin sisäänpääsymäärät laskivat ja nousivat sitten nopeasti pilviin. Nyt hoitotasot näyttävät olevan enimmäkseen vakaat akuutin hoidon jälkeisten tietojen ja analytiikkayhtiö Trella Healthin uusien lukujen mukaan.

Varoitus tälle lausunnolle on se, että kotihoidot näyttävät vakiintuvan pandemiaa edeltävän tason alapuolelle.

“Jos tarkastellaan… joitain pitkän aikavälin trendejä kotiterveydenhuollon osalta, ne ovat olleet hyvin, hyvin pienessä laskussa vuodesta 2017 lähtien”, Carter Bakkum, Trella Healthin vanhempi data-analyytikko kertoi Homelle. Terveydenhuollon uutisia. “Ja pandemia näyttää kiihdyttäneen tätä laskua.”

Vuoden 2020 toiselta vuosineljännekseltä vuoden 2021 toiselle vuosineljännekselle kotisairaanhoitoon otetut käynnit kasvoivat 12,8 prosenttia vuositasolla.

Vertailun vuoksi vuoden 2020 kolmannesta neljänneksestä viime vuoden toiseen neljännekseen potilasta kotisairaanhoitoon saapui noin 850 000. Trellan tietojen mukaan tämä on noin 50 000 vastaanottoa vähemmän kuin tyypillinen pandemiaa edeltävä taso.

“Home Health -hakijat ovat yleisesti ottaen vakiintumassa siinä mielessä, että neljännesvuosittain ei ole juurikaan vaihtelua, kun tarkastellaan neljää viimeistä neljännestä”, Bakkum jatkoi. “Pidemmällä aikavälillä tarkasteltuna se on kuitenkin hieman enemmän laskussa.”

Ei ole yksiselitteistä vastausta selittämään, miksi sisäänpääsy on tasoittunut jonkin verran alle COVIDia edeltävän tason. Mutta henkilöstöpula todennäköisesti vaikuttaa yhtälöön.

Yleisesti ottaen kaikenmuotoiset ja -kokoiset kotiterveydenhuollon tarjoajat ovat joutuneet luopumaan uusista vastaanotoista viime kuukausien aikana, koska etulinjan kliinikoiden rekrytointi ja pitäminen on muuttunut haastavammaksi. Burnout on pakottanut jotkut kotiterveydenhuollon työntekijät jättämään ammatin, kun taas toiset ovat vetäytyneet korkeapalkkaisempiin töihin.

Esimerkiksi Encompass Health Corporationin (NYSE: EHC) johtajat sanoivat, että yritys menetti “vähintään” 1 700 sisäänpääsyä viime vuoden viimeisellä neljänneksellä henkilöstörajoitusten vuoksi.

“Suurin asia meille on, että volyymit ovat olemassa, mutta henkilöstö on ollut haaste”, Barb Jacobsmeyer, Encompass Healthin kotiterveys- ja saattohoitoliiketoiminnan toimitusjohtaja, sanoi helmikuun tulospuhelussa.

Samoin LHC Group Inc:n (Nasdaq: LHCG) johtajat sanoivat, että työvoimahaasteet vaikuttivat siihen, että yritys menetti arviolta 2 500 vastaanottoa saman vuosineljänneksen aikana.

On epäselvää, miltä pääsytrendit näyttäisivät, jos palveluntarjoajat voisivat hyväksyä kaikki viittaukset, Bakkum selitti.

“Jos kotiterveystoimistot olisivat täynnä henkilökuntaa ja voisivat ottaa vastaan ​​jokaisen saamansa lähetteen, miltä vastaanottonumerot näyttäisivät?” hän sanoi. “Minä en tiedä. En voi puhua sille. Mutta se on varmasti ollut haaste.”

Voittaakseen rekrytointi- ja säilyttämisongelmia jotkin kotiterveysalan organisaatiot ovat alkaneet harkita uusia kilpailukykyisiä työvoimastrategioita, mukaan lukien “hankintojen palkkaaminen” tai uusien kykyjen hankkiminen yritysostojen kautta, Bakkum huomautti.

Toisin sanoen palveluntarjoajat ostavat kilpailijoita vahvistaakseen henkilöstöään sen sijaan, että ostaisivat kotiterveysalan vertaisen markkinaosuuden ja volyymin lisäämiseksi.

“On olemassa luonnollisia mittakaavaetuja, kun kyse on joistakin näistä kotiterveydenhuollon yrityksistä yleensä. En olisi yllättynyt, jos näemme tulevina vuosina paljon yritysostoja”, Bakkum sanoi. “Yksi tapa hankkia uutta henkilöstöä on ostaa pienempiä toimistoja.”

Lisäksi on tärkeää huomata, että vaikka kotiterveydenhuollon vastaanotto on tasaantunut hieman normaalia pienemmäksi, kotiterveystilanne kokonaisuudessaan kaappaa isomman osan akuutin hoidon jälkeisestä kakusta.

“Vaikka sisäänpääsymäärät saattavat laskea, [agencies are] todellisuudessa kaapataan suurempi prosenttiosuus sairaalahoitoa koskevista kotiutusohjeista kuin koskaan, mikä saattaa johtua lisääntyneestä kotiterveyden suosimisesta ammattitaitoiseen hoitoon ottamista vastaan, Bakkum sanoi.

Leave a Comment