Mielenterveys, lastenhoitotoimenpiteet eteenpäin | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Meillä on vielä kaksi viikkoa aikaa toiseen lainsäädäntösuppiloon. Kaikki laskut, jotka eivät pääse talon kerrokseen (lukuun ottamatta määrärahoja ja tapoja ja keinoja koskevia laskuja) ennen toista suppiloa, ovat kuolleet. Viime viikko oli kevyt valiokuntatyössä ja raskas keskustelunaihe.

Määrärahat

House File 2125, lakiehdotus, joka kehittää parannetun palveluntarjoajien hoitomaksun monimutkaisia ​​mielenterveystarpeita omaaville potilaille, hyväksyi määrärahakomitean tällä viikolla. Se ohitti henkilöstöhallinnon useita viikkoja sitten, mutta sitä piti myös harkita määrärahoissa, koska siitä aiheutuu kustannuksia valtiolle. Tämä lakiehdotus on tärkeä – se on yksi niistä esityksistäni, jotka käsittelevät mielenterveysongelmaa. Jonakin päivänä osavaltiossa on itse asiassa noin 45-50 avointa mielenterveyssänkyä, mutta niissä ei ole henkilökuntaa. Odotamme, että jos määrä on korkeampi, terveydenhuoltojärjestelmät antavat näille sängyille samalla tavalla kuin muut lääketieteelliset, teho-osaston, OB- ja lastensängyt. Kun sänkyjä tarvitaan, on tilaa ja potilaat otetaan hoitoon. Tämä lakiesitys sai valiokunnan yksimielisen kannatuksen, ja se etenee eduskuntaan.

Henkilöstöhallinto

Iowa House on keskittynyt parantamaan lastenhoitoon pääsyä kolmen viimeisen istunnon aikana. Viime viikolla parlamentti hyväksyi kaksi lakiesitystä työssäkäyvien perheiden lastenhoidon saatavuuden parantamiseksi. Monet hallituksen suosituksista. Reynoldsin lastenhoitotyöryhmä pyrkii tarjoamaan vanhemmille ja palveluntarjoajille joustavuutta, joka vähentää säännöksiä ja yhdenmukaistaa Iowan lastenhoitomääräyksiä useimpien muiden osavaltioiden kanssa.

House File 2198 mahdollistaa 16- ja 17-vuotiaiden lastenhoidon kouluikäisten lasten keskuksessa ilman valvontaa. Nämä nuoret aikuiset vaativat edelleen koulutusta ja taustatarkistuksen. 16-vuotiaat pystyvät olemaan hengenpelastajat ja CNA:t, jotka työskentelevät hoitolaitoksissa haavoittuvien aikuisten kanssa, mutta he eivät voineet työskennellä päiväkodissa ilman aikuisen suoraa valvontaa. Tämä auttaa lastenhoitokeskuksia koulun jälkeisten ja koulujen taukojen aikana lisähenkilöstöllä.

House File 2127 antaa vanhemmille mahdollisuuden maksaa lastenhoitoapumaksujen ja perheiden, jotka eivät saa apua, välisen eron. Osavaltiossa on monia keskuksia, jotka eivät hyväksy lastenhoitoapuohjelmaa. Tämä antaa heille mahdollisuuden varmistaa paikkoja niissä keskuksissa, jotka eivät hyväksy CCA:ta, neuvotellulla hinnalla. Ennen tätä lakiesitystä tämä ei ollut sallittua Iowassa. Työryhmän raportissa todetaan, että jos tätä joustavuutta ei sallita, siellä “voi estää lastenhoidon tarjoajia hyväksymästä lapsia, jotka saavat CCA:ta.”

Lisäksi viime vuonna kuvernööri allekirjoitti lain, jolla puututaan lastenhoitoapuun jyrkänteeseen, tuplataan tulokelpoisuus perheiden hoitoveron hyvitykseen, nostetaan lastenhoitoapua 13,4 miljoonalla dollarilla ja laajennetaan perheiden vaihtoehtoja rekisteröimättömien kotien kautta. .

Näiden laskujen lisäksi hallinnoin House File 2203:a, lakia, joka laajentaa Iowan oikeuden kokeilla lakia varmistaakseen, että iowalaisilla on mahdollisuus huolehtia läheisistään. Vuonna 2017 lainsäätäjä hyväksyi yksimielisesti oikeuden kokeilla lakia, joka mahdollistaa parantumattomasti sairaiden henkilöiden pääsyn tutkimuslääkkeisiin, joita FDA ei ole täysin hyväksynyt. Tämä lakiehdotus laajentaa oikeuden yrittää kattamaan myös FDA:n hyväksymät lääkkeet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi poikkeavalla tavalla, ja oikeutetuista henkilöistä elintä tukeviin henkilöihin.

Olen saanut puheluita eri puolilta osavaltiota COVID-potilaiden epätoivoisilta perheenjäseniltä; niin ovat myös kollegani. Tämä oli minimaalinen lakimuutos, ja se hyväksyttiin parlamentissa molempien puolueiden tuella. Kuten tiedätte, olen rokotusten puolestapuhuja; Olen myös sitä mieltä, että kaikkien hoitomenetelmien pitäisi olla kärsivien saatavilla.

Lakiesitys selventää myös vuonna 2020 hyväksyttyä COVID-virukseen liittyvien terveydenhuollon tarjoajien vastuusuojaa. Lakiehdotuksessa laajennetaan terveydenhuollon tarjoajien suojaa varmistaakseen myös, että lupalautakunta ei voi saada heitä kurinalaiseksi samoista suojatoimenpiteistä, mukaan lukien lääkkeiden määrääminen ja jakelu COVID-taudin hoitoon.

Osavaltion edustaja Ann Meyer, R-Fort Dodge, edustaa Fort Dodgea ja pohjoista Websterin piirikuntaa.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment