MLB-huhut: Rays yllättävän yhdistettynä Freddie Freemaniin; Dodgersin Max Muncyn pitäisi olla valmis avajaispäivään

Kun omistajan määräämä työsulku Major League Baseballissa lähestyy 100 päivää, jäämme edelleen odottamaan, mihin kunnollinen määrä suuria nimiä vapaan agentuurin joukossa laskeutuu. Kun uusi kustannus-hyötysuhde saavutetaan ja työsulku vihdoin päättyy, asiat etenevät nopeasti sekä siellä että kauppamarkkinoilla – todennäköisesti muutaman korkean profiilin allekirjoittamisen jälkeen.

Siitä puheen ollen, sukeltakaamme päivän huhuihin.

Rays liittyy Freeman-arvontoihin

Superstar-pelaaja Freddie Freeman on yksi tunnetuimmista vapaa-agenteista, joka on jäänyt ilman sopimusta. Olemme pitkään kuulleet huhuja, että 32-vuotiaan ja Braves-paluun välinen kesto oli hänen toiveensa kuudennen vuoden ajan, kun taas Braves haluaa vain mennä viiteen. Rohkeiden lisäksi olemme kuulleet Yankeesin ja Dodgersin olevan mukana tarjouskilpailussa Freemanin palveluista.

Mikään näistä ei ole yllättävää, ja todennäköisesti olisi voitu arvata ilman lähteistä saatua raportointia aiheesta.

Tietenkin, päinvastoin, uskaltaudutaanpa siihen Jon Heymanin raportti maanantaistajonka mukaan Rays teki Freemanille tarjouksen ennen työsulkua.

Raysin toimintatavan huomioon ottaen vakava tarjous Freemanille (jonka pitäisi olla 5-6 vuotta ja 150 miljoonaa dollaria) olisi melko järkyttävä. Siitä huolimatta, se on mielenkiintoista huomata.

Heyman mainitsee myös Blue Jaysin mahdollisena sopivana Freemanille.

Freeman saavutti viime kaudella .300/.393/.503 (133 OPS+) 25 tuplaa, 31 kotia, 83 RBI:tä ja 120 juoksua viime kaudella World Series -mestareissa. Hän sai kauhistuttavan alun, hänen standardiensa mukaan (hän ​​oli lyönyt vain 0,237 kesäkuun 15. päivänä), mutta oli kuuma. Jatkuvasti loistava hyökkääjä, Freeman on saavuttanut yhteensä .302/.394/.523 (144 OPS+) viimeisen yhdeksän kauden aikana. Kestävyyden mallina hän on myös jättänyt väliin vain seitsemän peliä viimeisen neljän runkosarjan aikana yhteensä.

Muncy silmät avauspäivä (aina kun se on)

Yksi Freeman-huhuissa voimakkaasti mainituista joukkueista on Dodgers, joten se on ilmeisesti huolenaihe vakiintuneelle ensimmäiselle pelaajalle Max Muncylle. Hän aloitti Dodgersissa viime vuonna 101 ottelua, mikä oli yli kaksinkertainen pelaajalistassa. Se on kuitenkin hienoa, koska Muncy hyväksyisi Freemanin sopimuksen avosylin.

Äskettäin “Dodger Talk” -lehden radiohaastattelussa Muncy sanoi saman (True Blue LA:n kautta).

“Mielestäni se on mahtavaa. Kuvittele, kuinka vaarallisia olisimme, jos saamme hänet siihen kokoonpanoon. Se saa minut todella innostumaan”, Muncy sanoi. “Ehkä se ei ole niin paljon [playing] ensimmäinen pohja, mutta se on ok. Nautin toiselta pohjalta enemmän. Jos saamme DH:n, se on pyörivä asento. Meillä ei ole yhtä sarjaa DH:ta. Tämä tarkoittaa, että pyörimme ympäri kenttää. Silloin se on todella hauskaa. Olen innoissani siitä.”

Muncy aloitti viime kaudella 31 peliä toisessa tukikohdassa ja hänellä on 136 uran alkua toisella kaudella. Nimetty hyökkääjä on myös hyvin relevantti täällä, sillä se on varmasti tulossa NL:ään kokopäiväisesti.

Toisin sanoen Muncy tekee hyviä pisteitä ja Dodgersilla on selvästi tilaa molemmille pelaajille.

Tietysti voidaan muistaa, että Muncy repi UCL:n vasemmassa kyynärpäässään pelissä ensin vuoden 2021 runkosarjan viimeisessä pelissä ja jätti sen jälkeen väliin kaikki pudotuspelit. Se ei ole hänen heittokynärpäänsä, eikä hänelle tehty Tommy John -leikkausta. Tässä on mitä hänellä oli sanottavana radiospotissa toipumisestaan.

Se tulee mukaan. Se tuntuu aika hyvältä. Olemme heilauttaneet mailaa viime aikoina. Se etenee hyvin. Lukitus auttaa, mutta se on hieman hankala. Minulla on enemmän aikaa tulla terveeksi, mutta en voi työskennellä henkilökunnan kanssa. En voi edes puhua heille. Saisin parempaa hoitoa, jos he saisivat töitä. Ne ovat valitettavat olosuhteet. Se antaa minulle mahdollisuuden tulla terveeksi, mutta en saa kaikkea sitä, mitä voisin saada. Luulen, että jo ennen työsulkua näytti siltä, ​​että olisin valmis avajaispäivään. Uskon edelleen, että olemme nyt oikeilla jäljillä. Se tuntuu vahvalta ja terveeltä. Se on hieman jäykkä, mutta se on odotettavissa. Työskentelemme sen läpi ja sen pitäisi olla hyvä.

Koska kausi on viivästynyt ja todennäköisesti viivästyy jälleen, voimme luultavasti luottaa siihen, että Muncy on Dodgersin avauspäivän kokoonpanossa. Liittyykö Freeman häneen?

KBO-tiimi tarkistaa Kimin

Vapaa-agentti etelätassu Kwang Hyun Kim oli äskettäin Korean pesäpallojärjestön SSG Landersin “tilantarkastuksen” kohteena. Kirjailija: Daniel Kim. Toisin sanoen osavaltiot ovat kiinnostuneita jatkamaan Kimin palveluja.

On epäselvää, aikooko Kim palata KBO:n puoleen vai kuinka paljon meneillään oleva työsulku vaikuttaa hänen päätökseensä.

33-vuotias Kim ei ole KBO:lle vieras. Hän pelasi liigassa lähes 300 ottelussa ennen kuin hän liittyi St. Louis Cardinalsiin ennen kautta 2020. Kim on sittemmin esiintynyt 35 kilpailussa, joissa on 2,97 ERA (134 ERA+) ja 2,04 yliviivaus-kävelysuhde.

Tammikuussa CBS Sports kirjoitti, miksi useat merkittävät MLB-vapaat agentit olivat kerääntyneet joko KBO:han tai Japanin Nippon Professional Baseball -liigaan.

Leave a Comment