NBA FOX Bet Super 6: Voita 25 000 dollaria ilmaiseksi

Kirjailija: Kevin Cooney
Erityistä FOX Sportsille

Ammattiurheiluliiga saa harvoin mahdollisuuden levätä ja nollata – varsinkin kun aikataulut ovat tiivistetty ja jatkuva liikkuminen COVID-19-aikakaudella.

Ja silti, NBA:n viikon mittainen All-Star Break antoi kaikille liigassa, jopa niille tähdille, jotka menivät Clevelandiin, muutaman päivän poissa kuntosalilta levätä vammoja ja vetää tarvittavaa hengitystä ennen venytyslenkin alkamista.

Se lepo on ohi. Juoksu pudotuspeleihin käy nyt kovassa vauhdissa, ja nyt sinulla on mahdollisuus saada pelisi ylikierrokselle myös FOX Bet Super 6:lla. FOX Bet Super 6:n NBA Challengessa on joka viikko kuusi peliä, joissa voit voittaa 25 000 dollaria. tunnistaa pelin voittajat ja voittomarginaalit jokaisessa pelissä.

Se on nopea, helppo ja ilmainen pelata. Lataa vain FOX Super 6 -sovellus puhelimeesi tai mobiililaitteeseen.

Tässä kuusi peliä ja joitain ennusteita tämän viikon peleille.

Cleveland Cavaliers (35-23) Detroit Pistonsissa (13-45)

Cavs on oikealla metsästyksellä idässä, aloittaen kauden kotijakson neljänneltä sijalta itäisessä konferenssissa ja prosenttiyksiköillä ennen Bucksia kotikentän etujen suhteen ensimmäisen kierroksen pudotuspelien välisessä ottelussa. Cavs on saanut uskomattoman pelin Darius Garlandilta. Pistons on, no, he ovat matkalla arvontaan. Cleveland palaa vahvana. Ennuste: Cavs 5-6

Boston Celtics (34-26) Brooklyn Netsissä (31-28)

Edelleenkään ilman Kevin Durantia eikä vieläkään Ben Simmonsia Netsiin, mikä saattaa aiheuttaa ongelmia lyhyellä aikavälillä ennen kuin Brooklyn saa täyden kokoonpanonsa takaisin. Samaan aikaan Celtics päätti All Star -tauon pienellä rullalla, mukaan lukien viisi suoraa voittoa Jayson Tatumin ja Jaylen Brownin johdolla. Tässä Bostonin on lisättävä täytettä kahden joukkueen välille. Ennuste: Celtics 7-8

Atlanta Hawks (28-30) Chicago Bullsissa (38-21)

Hawks kynsi edelleen kauden alkuvaiheesta, mutta Trae Young ja hänen seuransa näyttivät paljon paremmilta viimeisinä päivinä ennen taukoa ja voisivat nyt olla yksi niistä “älä nuku meille” -joukkueista. Sillä välin Bulls taistelee Heatin, Sixersin, Bucksin ja Cavsin kanssa, jotka kaikki etsivät kotikenttää idässä. Yksi asia pitää mielessä: DeMar DeRozen on kaveri, joka oli aivan tulessa ennen taukoa. Chicago tarvitsee sitä jatkaakseen. Ennuste: Bulls 3-4

Phoenix Suns (48-10) Oklahoma City Thunderissa (18-40)

Ei ole epäilystäkään siitä, kuka on NBA:n paras joukkue tällä hetkellä. Phoenix riehuu ja voi helposti voittaa kotikentän etua turnauksessa – valtava etu, kun se tulee tiukasta lännestä. Devin Booker ja hänen yrityksensä joutuvat kuitenkin pelaamaan hetken ilman Chris Paulia sen jälkeen, kun veteraani loukkaantui peukalolla. Silti sillä ei pitäisi olla merkitystä Thunderia vastaan. Ennuste: Suns 11-12

Denver Nuggets (33-25) Sacramento Kingsissä (22-38)

Nikola Jokic ja Nuggets ovat hyvä joukkue ja aiheuttavat tuhoa muille pudotuspeleissä. He ovat kuitenkin vain 17-15 tiellä – suuri syy, miksi he ovat kuudenneksi lännessä korkeampien sijaan. Hyvät uutiset? Sacramento on alle 0,500 kotona ja esiintyy jo kilpailun ulkopuolella. Denver tauolla. Ennuste: Nuggets 13-14

Golden State Warriors (42–17) Portland Trail Blazersissa (25–34), klo 22.

Warriors häviää Phoenixia vastaan ​​kilpailussa kotikentästä. Ehkä suurin asia heille kuitenkin pitäisi olla varmistaa, että he pysyvät toisessa sarjassa, jotta Steph Curry ja Klay Thompson voivat saada pehmeämmän ottelun ensimmäisellä kierroksella kuin Jokicia ja Nuggetsia vastaan, jotka asettuisivat kuudenneksi. (Memphis on 1½ takana Golden Statesta ja jyllää.) Blazers on täydessä uudelleenrakennustilassa, ja määräaikaa edeltävät sopimukset osoittavat, mitkä ovat pitkän talven ensimmäiset päivät Tyynenmeren luoteisosassa. Ennuste: Warriors 5-6

Pelaa FOX Super 6:ta joka viikko mahdollisuutesi voittaa tuhansia dollareita joka viikko. Lataa vain Super 6 -sovellus ja tee valintasi jo tänään!


Leave a Comment