NFL:n sisäpiirimuistikirja: Panthers saa useita puheluita mahdollisesta Christian McCaffreyn kaupasta ja viimeisimmistä puheista

Carolina Panthersin puolustaja Christian McCaffrey ei ole kaupankäynnin lohkossa, mutta joukkue on soittanut useammin kuin kerran entiselle All-Pro-puolustajalle, joka on kärsinyt useista loukkaantumisista sen jälkeen, kun hän allekirjoitti ennätyksensä jatkosopimuksen vuonna 2020, useat liigalähteet kertoivat minulle. NFL-partioyhdistyksen aikana ja sen jälkeen.

Jos joukkue haluaa lisätä McCaffreyn, minulle kerrottiin, että Panthers etsii ensimmäisen kierroksen valintaa ja toista korvausta voidakseen toimittaa yhden NFL:n monipuolisimmista hyökkäävistä aseista tänään.

McCaffrey allekirjoitti ennätyksellisen nelivuotisen, 64 miljoonan dollarin sopimuksen Carolinan kanssa vuonna 2020, pian pandemian alkamisen jälkeen. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun franchising-ikonit, kuten Cam Newton, Luke Kuechly, Thomas Davis ja Greg Olsen, lähtivät kaikki eri syistä. Charlotten tektonisen muutoksen keskellä omistaja David Tepper halusi pitää franchising-kasvot paikoillaan.

Mutta sen sopimuksen jälkeen McCaffrey on valitettavasti toiminut vahvistuksena “älkää koskaan maksako juoksijoille” -joukolle. Hän on jättänyt väliin 23 ottelua 33:sta sen jälkeen, kun Carolina teki hänestä NFL:n parhaiten palkatun puolustajan.

Kun McCaffrey on terve, hän voi toimittaa 1 000/1 000 kauden, ja hän on vain 26-vuotias kauden 2022 alussa. Hänen potentiaalinsa nostaa kilpaileva joukkue huipulle voi olla tarpeeksi houkutteleva erottuakseen ensimmäisen kierroksen valinnasta ja sitten joistakin turvatakseen hänen palvelunsa.

Carolina tarvitsee puolestaan ​​luonnosvalintoja. Tämä tuleva luonnos on täynnä 2. päivän valintoja, joista Panthersilla ei ole yhtään. He lähettivät toisen kierroksen valintansa Jetsille Sam Darnoldille ja kolmannen Jacksonvilleen CJ Hendersonille. Panthersin GM Scott Fittererilla on yleisvalinta nro 6 ja tämä hypoteettinen ensimmäinen, joten se voi pyörittää yhden niistä useiksi 2. päivän valinnaiksi kerätäkseen kaivattuja (halpoja) kykyjä joukkueelle, joka yrittää huonosti päästä eroon.

Laturit merkitsevät todennäköisesti Williamsin

Odotan Chargers WR Mike Williamsin franchising-tunnistetta. Uskoin, että astuessani puimuriin ja kuunnellessani Chargersin päävalmentajan Brandon Staleyn puhuvan kuluneella viikolla, uskon siihen nyt entistä enemmän. Ja kaikki liittyy Justin Herbertiin.

“Nyt hänellä on prosessinsa, rytminsä ja rutiininsa kanssamme”, Staley kertoi CBS Sportsin pääkonttorille viime viikolla, kun kysyin, mitä Herbertin on työstettävä vuosina 2–3. “Hänen on vakiintunut. Joten nyt tulet takaisin ja se on sama valmennushenkilöstö, se on sama rikos. Ja sitten voimme tehdä ne lisäykset, olipa kyse sitten suunnitelmasta, olipa kyse henkilöstöstä, nostaaksemme hänen peliä vielä enemmän.”

En ymmärtänyt Staleya tarkoittavan, että Chargers palaa täsmälleen samaan rikokseen, mutta nuoren QB:n jatkuvuudesta on paljon sanottavaa. Williamsilla oli juuri uransa paras kausi jaardeissa (1 146), vastaanotoissa (76) ja touchdowneissa (yhdeksän). Miksi annat sen kävellä ovesta, koska yläraja osui noin 19 miljoonaan dollariin?

Ehkä tunniste toimii paikkamerkkinä molemmille osapuolille, jotta he voivat lopulta tehdä uuden sopimuksen ennen harjoitusleirin alkua. Tai ehkä LA päättää, että merkintä on toisen vuoden tarkastelun arvoinen – katso varoakseen Williamsin mahdollisesti kärsimältä vahingolta.

En näe, että tämä tunniste estäisi latureita olemasta aggressiivisia muilla tarvittavilla alueilla, kuten reunalaukauksessa, kulmassa tai hyökkäyslinjan oikealla puolella. Mutta he eivät pysty lyömään isoja enemmän kuin yhdellä näistä tarpeista ensi viikolla Williamsin kanssa.

Älä odota Falconsin vaihtavan Ryanin

Minulla ei ole juurikaan syytä uskoa, että Atlanta Falcons vaihtaisi Matt Ryanin vapaan agentuurin alussa. Pitkäaikaisella Falcons-signaalisoittajalla on historiallisesti suuri yläraja, 48 miljoonaa dollaria, ja Falcons tarvitsee kipeästi hieman helpotusta. Mutta se ei tule vaihtamalla QB:tä pois.

Kysyin päävalmentaja Arthur Smithiltä, ​​missä luonnos oli erityisen syvä ja kenties mihin asemaan Falcons voisi kohdistaa muutaman viikon kuluttua. “Tarvitsemme apua kaikkialla”, hän sanoi tasaisesti.

Siellä on vaikea väitellä. Ja mahdotonta kuvitella, että Falcons vaihtaisi pois Matt Ryanin ja söisi tuon 40 miljoonan dollarin kuolonkorkin vain siksi, että Washingtonin kaltainen joukkue jäi paitsi Russell Wilsonista.

Ryanin rakennemuutos tällä offseasonilla on ollut ilmeinen suunnilleen tästä ajasta viime vuonna. En ymmärrä, että Falcons haluaisi sitoa lisää rahaa tulevina vuosina Ryanin kanssa, mutta tölkin potkiminen tielle, kun ilmapallot lähetysrahalla, ei ole kauhea valinta. Tämä – yhdessä Grady Jarrettin, Jake Matthewsin ja/tai Deion Jonesin yhdistelmän kanssa tehtyjen uudelleenjärjestelysopimusten kanssa – vapauttaisi heille tilaa olla pelaajia vapaan agentuurin toisessa ja kolmannessa aallossa, jatkaa luonnoksen rakentamista ja työskentelyä. takaisin kilpailijaksi mentyään 7-2 yhden maalin pelit viime vuonna.

Johtava ehdokas Rodgersin purkamiseen, jos hänet vaihdetaan

Olemme kaikki edelleen Aaron Rodgersin kellossa. Hän joko palaa Green Bayhin ja allekirjoittaa sopimuksen, jonka arvo on enintään 50 miljoonaa dollaria vuodessa, tai pakottaa poistumaan kaupan kautta Denveriin, Pittsburghiin tai Tennesseen. Jos vaihdetaan, johtava ehdokkaani on edelleen Broncos. Kun Broncosille jaettiin jotain, joka näyttää kahdelta ensimmäisen kierroksen valinnalta ja Pro Bowl -tyyppiseltä pelaajalta hallittavalla sopimuksella, Broncos tekisi sitten Rodgersin jatkosopimuksen, joka olisi käytännössä sama kuin hänellä on pöydässä Green Baysta. . Kuka tahansa arvaa, ilmoittaako hän päätöksestään Packersille tiistai-iltapäivän tagin määräaikaan mennessä (kuten hän aiemmin) vai vetääkö tämä luvattua pidemmälle.

Lisää sisäpiirin muistiinpanoja

  • Se, että Buccaneers harkitsee vakavasti WR Chris Godwinin merkitsemistä toiseksi peräkkäiseksi kaudeksi, osoittaa minulle, että he ovat lähempänä sopimusta CB Carlton Davisin kanssa kuin kenenkään suostumus. Bucs – ja suoraan sanottuna muu NFL – ei ehkä pidä Davisia sulkemiskulmana, mutta hän on epäilemättä ykköskulma, jota Tampa Bay ei halua kävellä vain saadakseen korvaavan valinnan ensi vuonna.
  • Chiefs oli ensimmäinen joukkue, joka myönsi tunnisteen, kun he tekivät Orlando Brown Jr:stä franchising-pelaajakseen. Odotin Cincinnatin tekevän saman Jessie Bates III:n kanssa, Dallasin Dalton Schultzin kanssa, Miamin Mike Gesickin kanssa ja Green Bayn Davante Adamsin kanssa.
  • Cincinnatista puhuen, he eivät ehkä ole mukana Terron Armstead/Brandon Scherff -arvonnassa. Mutta en olisi yllättynyt, jos Bengals saisi sellaisen pelaajan kuin vartija Laken Tomlinson. He kilpailevat hänen palveluksistaan ​​esimerkiksi Carolinan ja Miamin kanssa, mutta Dolphinsin pitäisi olla Armsteadin pelaajia.
  • Ajoittain näet odottavan vapaan agentin Indianapolisissa tapaavan joukkueita. Bears WR Allen Robinson oli Indyssä edustajansa kanssa viime viikolla tapaamassa joukkueita.
  • Eräs tiimi kertoi minulle, että odottava vapaa agentti pass rusher Haason Reddick etsii sopimusta, jonka arvo on keskimäärin jopa 17 miljoonaa dollaria vuodessa. Hän on saanut 23,5 säkkiä viimeisen kahden vuoden aikana kahdessa eri joukkueessa, joten hän saa palkkaa. Mutta tämä numero selittää, miksi Panthers ei kiirehdi hankkimaan häntä uudelleen.
  • Se oli yksi harvoista sopimusnumeroista, jotka todella kuulin. Minulla oli agentteja ja GM:itä yhtä lailla valittanut, että toinen puoli ei paljastanut numeroita Indyssä. Paljon kortteja lähellä kaupungeissa ja tapahtumissa, joissa kaupat yleensä menevät.
  • Luulen, että Deshaun Watsonin oikeudellisen tilanteen todellisuus johti suhteellisiin sirkat hänen kauppanäkymiinsä. Tuntematon pelottaa joukkueita juuri nyt. Texans GM Nick Caserio on ollut tyytyväinen ottaessaan tämän luonnosillan saadakseen haluamansa korvauksen franchising-pelinrakentajasta, mutta hänen on ehkä tehtävä se puhtaasti välttämättömyydestä. Se voi osoittautua Caserion virheeksi.
  • Ehkä yksikään pelaaja ei tehnyt itselleen enemmän palveluksia tällä viikolla kombinaatissa kuin Liberty QB Malik Willis. Willis voi kävellä pois Indianapolisista tietäen, että hän teki kaikkensa parantaakseen varastojaan aina kentällä suoriutumisestaan, virallisesta hyväntahtoisuudestaan ​​haastatteluhuoneeseen.
  • Minä, kuten monet muut, kuulin, että puimuri saattaa viipyä Indianapolisissa vielä vuoden. Vuosi sitten se näytti olevan tarkoitettu Los Angelesiin vuonna 2023, ja Dallas pyrkii siihen voimakkaasti. Mutta et voi voittaa Indyn tarjoamaa käyttömukavuutta ja avaimet käteen -periaatteella.

Leave a Comment