Tee mielenterveys näkyvämmäksi kurssillasi

Miten te professoreina käsittelette meneillään olevaa mielenterveyskriisiä, joka on osittain pandemian aiheuttama?

Ensinnäkin kriisi korkeakoulukampuksilla on todellinen, kuten muun muassa henkilöt ovat dokumentoineet New Yorkin ajat, washingtonin postija Brookings. Monet opiskelijat eivät yksinkertaisesti ole motivoituneita tai keskittyneitä. Penn Staten kollegiaalisen mielenterveyskeskuksen keräämien kansallisten tietojen mukaan apua hakevat ilmoittavat usein tuntevansa yksinäisyyttä ja eristyneisyyttä.

Sellaisenaan roolimme tässä asiassa ei ole kaivautua ja yrittää ratkaista – tai edes välttämättä ymmärtää – opiskelijoiden monimutkaisia ​​tilanteita; pikemminkin se on vain olla olemassa luotettavana vaihtoehtona opiskelijoille. Tämä edellyttää: 1) empatian osoittamista; 2) auttaa opiskelijoita löytämään tapoja täyttää akateemiset vaatimukset kurssillasi; ja 3) ohjaamalla heidät tarvittaessa asianmukaisten ammattilaisten (kuten neuvonantajan tai kampuksen neuvontakeskuksen) luo.

Professorien kanssa käydyt keskustelut ja omat kokemukseni kertovat minulle, että useammin opiskelijat joko eivät ajattele, että professorit välittävät tai että me emme ole ykkösvaihtoehtoja, joihin tavoittaa. Yhteisesti sanottuna meillä ei yksinkertaisesti ole saavutettavissa olemisen historiaa.

Jos haluamme oppilaiden ottavan yhteyttä, meidän on tuotava mielenterveys ja hyvinvointi näkyvämpään luokassamme. Näkyvä tarkoittaa tässä tapauksessa, että mielenterveys tunnustetaan prioriteetiksi. Se on jotain, mitä opiskelijat “tuntevat” – samalla tavalla kuin he aistivat luokkahuoneen. Sitä on viljeltävä.

Samalla tavalla on kehitettävä mielenterveyttä ja hyvinvointia priorisoivaa ympäristöä. Tärkeintä on puuttua asiaan useita kertoja ja monella tavalla lukukauden aikana. Tässä on viisi ideaa, jotka voit toteuttaa tämän termin:

1. Luo mielenterveys- ja hyvinvointitoiminta/tehtävä

Tämä voisi olla yhtä yksinkertaista kuin avaaminen jäänmurtajatoiminnolla, jossa opiskelijat jakavat yhteiset kamppailunsa. Voit tehdä tämän henkilökohtaisesti, synkronisesti verkossa, asynkronisesti verkossa (esim. keskustelufoorumin kautta) tai jopa hybridiluokkahuoneessa.

Viime syksynä opettamallani virtuaalitunnilla puhuin avoimesti haasteista, joita kohtasin vastasyntyneiden kaksosten isänä, mukaan lukien ajasta, jolloin minun piti lopettaa oppitunti aikaisin, koska molemmat lapset olivat hysteerisiä – huusivat oppilaiden kuuloetäisyydellä. Tämä sai minut ahdistuneeksi joka kerta, kun aloitin Zoom-istunnon.

Vaikka suurin osa oppilaistani ei ollut vielä vanhempia, he kaikki voivat samaistua samanlaisiin häiriötekijöihin videoneuvottelun aikana. Näiden kokemusten jakaminen voi auttaa oppilaita tuntemaan, etteivät he ole yksin.

Jäänmurtajatoiminnan lisäksi tein myös mielenterveyden varsinaiseksi opiskeluaiheeksi opetussuunnitelmissani. Tässä oli äskettäinen neliosainen moduulini esiopettajien kanssa:

  1. Avaus: Opettajien burnout – onko se epidemia?
  2. Ryhmäkeskustelu: Miten Sinä Kestää stressiä joka päivä?
  3. Lukeminen: Päivittäisen/viikoittaisen itsehoitorutiinin kasvattamisen tärkeys
  4. Tehtävä: Luo henkilökohtainen “itsehoitorutiini” -infografiikka jaettavaksi luokan kanssa

Olin niin vaikuttunut opiskelijoideni itsehoitosuunnitelmista (katso kaksi esimerkkiä alla), jotka luotiin käyttämällä graafisen suunnittelun työkalua nimeltä Canva:

Opiskelijoiden infografiikkaesimerkki hyvinvointitauoista
Opiskelijoiden infografiikkaesimerkki mielenterveystauoista

Voit ottaa tämän aiheen esille ensimmäisen kouluviikon aikana tai loppujen lopuksi. Joka tapauksessa nämä useat kosketuspisteet (eli miniluento, pohdiskelut, lukemat ja infografiikka) voivat muistuttaa opiskelijoita pitämään itsestään huolta ja ottamaan yhteyttä tarvittaessa. Useat opiskelijat kertoivat kurssin lopussa, kuinka tämä tehtävä sai heidät ajattelemaan tarkoituksellisemmin terveyttään.

2. Tarkista säännöllisesti opiskelijoiden kanssa

Sähköpostin lähettäminen opiskelijoille on toinen tapa pitää mielenterveysongelmat mielessä. Seuraan alimman 20 prosentin osaa esiintyjistä (esim. noin neljä opiskelijaa 20 hengen luokassa) muutaman viikon kuluttua lukukaudesta ja kirjoittaisin:

Hei [Name], Huomasin, että sinulta on jäänyt muutama tehtävä tälle luokalle. Halusin vain kirjautua sisään ja varmistaa, että kaikki on kunnossa.

Vaikka materiaalin oppiminen on tärkeää, hyvinvointisi on vielä tärkeämpää. Jos voin jotenkin auttaa, asetan sen etusijalle.

Vastaa vain tähän sähköpostiin.

Opettaja. Eng

Tämä malli on tarpeeksi joustava toimimaan myös suurilla luokilla (vain ilman personointia). Vielä tärkeämpää on, että sinulla on dokumentaatio – varsinkin jos on myöhempiä jatkokeskusteluja oppilaan kanssa – osoittaaksesi edistymismallit (tai niiden puutteet), jos tarvitset niitä myöhemmin.

Loppujen lopuksi jokainen sähköpostiin lähetetty opiskelija ei vastaa, mutta yhteydenoton aloittaminen on pitkälle. Useimmat viittaavat todennäköisesti työn määrään tai vastuisiin, joita he jongleeraavat. Joskus kestää useita edestakaisin sähköposteja, jotta opiskelijat avautuvat. Muista, että tavoitteena ei ole kaivaa heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja ratkaista heidän ongelmiaan; se on kerätä tarpeeksi tietoa määrittääksesi, oletko pätevä auttamaan. Kaikki heidän mielenterveyteensä liittyvä tulee ohjata kampuksellasi vastaavalle henkilökunnalle.

Älä unohda, että ammattiavun saamisen leimautuminen voi myös estää opiskelijoita ryhtymästä toimiin. Uudelleenkehystäminen voi auttaa sanomalla jotain:

”Tiedän, että ulkopuolisen avun hakeminen ei ole helppoa. Yksi tapa ajatella asiaa on tämä: useimmilla meistä ei ole ongelmia mennä lääkäriin, kun tunnemme fyysistä kipua. Joten miksi emme tekisi samoin, kun koemme henkistä kipua? Mielemme on yhtä tärkeä kuin kehomme.”

3. Tuo ulkopuolista asiantuntemusta

Tämä ehdotus on melko suoraviivainen, mutta helppo jättää huomiotta. Onko joku, kuten kampusohjaaja, joka voisi puhua luokallesi mielenterveydestä?

Yksi tiedekuntakollegani johtaa jooga-/meditaatiotuntia vapaa-aikanaan. Häntä on tarjottu esittelemään stressiä poistavia (hengitys)tekniikoita oppilaideni kanssa. He saavat myös tehdä kotiin vietäviä laventelipusseja, mikä oli hauska ja aktiivinen tauko tunnilta.

4. Suorita kysely

Kyselyt ovat hyödyllisiä lukukauden alussa (auttaakseen sinua ennakoimaan ongelmia) tai puolivälissä (nähdäksesi kuinka opiskelijat edistyvät). Voit listata kysymyksiä, kuten:

  1. Miltä sinusta tuntuu kuuluvasi tällä luokalla asteikolla 1-5?
  2. Häiritseekö jokin koulun ulkopuolinen työsi parasta työtäsi tällä luokalla?
  3. Kuinka voin ohjaajana parhaiten tukea sinua tekemään parhaasi?

Jos haluat muokata Google Forms -mallia, siirry tänne. (Sinua pyydetään ottamaan kopio, jonka jälkeen voit muokata kysymyksiä. Kun olet valmis, anna linkki opiskelijoillesi.)

5. Kevennä työmäärää

Viime lukukauden lopussa pyysin oppilaita täyttämään “Kuinka voin parantaa tätä luokkaa?” kysely. Se eroaa heidän normaalisti suorittamistaan ​​kurssin arvioinneista.

Ei yllätys – työtaakan keventäminen oli tärkein pyyntö. Sen sijaan, että leikkaamme tiettyjä tehtäviä (esim. pohdiskelen opetusalusta tai tulen luokkaan kysymyksen tai kommentin kanssa), poistan todennäköisesti muutaman aiheen opetusohjelmasta ja levitän loput. Tämä syventää opiskelijoiden oppimista.

Teknisesti työtaakan keventäminen ei ole “näkyvä” menetelmä, ellet kerro opiskelijoille nimenomaisesti leikkaavasi aiheita. Siitä huolimatta käsittelemiesi aiheiden määrän vähentäminen on tyypillisesti pedagogisesti hyvä käytäntö. Sen avulla voit sisällyttää enemmän mielenterveyteen liittyvää sisältöä ja syventää muiden aiheiden oppimista.

Vaikka on olemassa lukemattomia muita tapoja tehdä mielenterveys ja hyvinvointi näkyväksi, nämä viisi ideaa voivat auttaa sinua pääsemään alkuun. Tarkoituksena on tehdä useampi kuin yksi asia ja joissakin tapauksissa tehdä jotkin niistä (kuten kirjautua sisään opiskelijoiden kanssa) useita kertoja. Huolestuneelle opiskelijalle kysymys “Kenen puoleen otan yhteyttä?” siitä tulee yksi huoli vähemmän, kun mielenterveys ja hyvinvointi näkyvät kurssillasi.


Norman Eng, EdD, on koulutuksen luennoitsija Brooklyn Collegessa, NY ja EDUCATIONxDESIGN, Inc:n perustaja, joka tarjoaa ammatillista kehityskoulutusta tiedekunnalle työpajojen, verkkokurssien ja kirjojen kautta. Lataa ilmainen pika-aloitusopas “7 todistettua askelta opiskelijoiden suunnitteluun, opettamiseen ja sitouttamiseen” osoitteessa NormanEng.org.

Viitteet

Anemona Hortocollis. 2021. “Toinen viruksen nousu on saanut korkeakoulut pelkäämään mielenterveyskriisiä,” New Yorkin ajat. https://www.nytimes.com/2021/12/22/us/covid-college-mental-health-suicide.html

Lumpkin, Lauren. 2021. ”Mielenterveyskriisi levisi korkeakoulujen kampuksilla. Pandemia on pahentanut sitä” washingtonin posti. https://www.washingtonpost.com/education/2021/03/30/college-students-mental-health-pandemic/

Becker, Marty. 2021. “Opettajat ovat avainasemassa opiskelijoiden mielenterveyden suojelemisessa COVID-19-pandemian aikana” Brookings. https://www.brookings.edu/blog/brown-center-chalkboard/2021/02/24/educators-are-key-in-protecting-student-mental-health-during-the-covid-19-pandemic/

Kollegion mielenterveyskeskus. 2021. Osa 1/5: COVID-19:n vaikutus opiskelijoiden mielenterveyteen. University Park: Pennsylvania State University Student Affairs. https://ccmh.psu.edu/index.php?option=com_dailyplanetblog&view=entry&year=2021&month=02&day=01&id=9:part-1-of-5-covid-19-s-impact-on-college-student- mielenterveys

Linkki Google Forms -kyselymalliin: https://docs.google.com/forms/d/11d_cNy112VUIoWxPP5R1RPiRIB0K4qJ6B83IIPRSYO4/copy


Viestin näyttökerrat:
82

Leave a Comment