Aaron Rodgers ja Packers sopivat nelivuotissopimuksesta, kun QB:stä tulee NFL-historian parhaiten palkattu pelaaja

Aaron Rodgers palaa Green Bay Packersiin vuonna 2022 – ja sen jälkeen. Hallitseva NFL:n MVP sopi neljän vuoden ja 200 miljoonan dollarin jatkosta Packersin kanssa, mikä tekee hänestä NFL:n historian parhaiten palkatun pelaajan 50 miljoonan dollarin keskimääräisellä vuosipalkalla, vahvistivat CBS Sports NFL Insiders Jason La Canfora ja Jonathan Jones.

Rodgers saa 153 miljoonan dollarin takuun osana laajennusta, Asiasta kertoi NFL Network, mikä luo huomattavan määrän palkkakattotilaa Packersille (noin 21 miljoonaa dollaria). Rodgers harkitsi eläkkeelle siirtymistä ja mahdollisesti vaihtoa Denver Broncosille tai jollekin muulle joukkueelle, mutta tämä sitoutuminen Packersiin viittaa siihen, että joukkueen kaikkien aikojen syöttävien touchdownien johtaja päättää uransa Green Bayssä.

Packers on varmistanut, että Rodgers päätti pysyä Green Bayssä, tuomalla Tom Clementsin takaisin eläkkeeltä pelinrakentajan valmentajaksi, merkinnyt Davante Adamsin franchising-tunnuksella ja etsimällä Rodgersin panosta tiettyihin henkilöstöpäätöksiin. Canfora myös raportoitu Rodgersin nelivuotinen sopimus tehtiin palkkakattoa varten, ja Rodgers voi päättää vuodesta toiseen, haluaako hän jatkaa pelaamista – ja hän lisäsi, että hän ei odota 38-vuotiaan pelinrakentajan pelaavan vielä neljää kautta.

Rodgers voitti neljännen MVP-palkintonsa kuluneella kaudella, jäljessä vain Peyton Manningista NFL-historian eniten (viisi). Hän on ensimmäinen pelaaja, joka on voittanut peräkkäisiä MVP-voittoja Manningin jälkeen vuosina 2008 ja 2009, ja viides pelaaja liigan historiassa, joka on voittanut palkinnon peräkkäisinä vuosina. Hänestä tulee ensimmäinen Packersin pelinrakentaja, joka on pelannut 18 kautta sarjan kanssa, ylittäen jo Brett Favren ja Bart Starrin viime kauden 16 ennätyksen (2021 oli Rodgersin 17. vuosi Green Bayssa).

Se, mitä Rodgers on saavuttanut kolmen viime kauden aikana, on luultavasti ollut yksi NFL-historian parhaista pelinrakentajan kolmen vuoden jaksoista. Rodgers on suorittanut 67,1 % syötöistään 12 416 jaardia ja 111 touchdownia ja vain 13 siepatusta 109,2 syöttöarvolla. Rodgers on heittänyt 85 touchdown-syöttöä yhdeksään katkokseen kauden 2020 alusta lähtien ja syöttäjäluokitus on 116,7, kaikki ensimmäisenä NFL:ssä.

Rodgersilla oli historiallinen kausi 2021 MVP-palkintojen kaappauksessa. Hän suoritti 68,9 % syötöistään 4 115 jaardia 37 touchdownilla ja vain neljällä katkaisulla ja syötti 111,9. Hän johti NFL:ää kosketusprosenttiosuudessa (7,0), sieppausprosentissa (0,8) ja syöttäjien luokituksessa. Hän on toiseksi vanhin pelaaja, joka on voittanut MVP-palkinnon, ja hänen 13 ottelunsa useilla syötöillä ja nolla sieppauksella ovat NFL:n historian eniten kauden aikana.

Rodgers on heitetty urallaan 55 360 jaardia ja 449 touchdownia vain 93 sieppaamiseen (syöttöluokitus 104,5). Hän on ainoa pelaaja, jolla on yli 400 touchdown-syöttöä ja alle 100 katkaisua. Hän on kaikkien aikojen viidennellä sijalla touchdown-syötöissä, 10. syöttöjaardeissa ja toisella syötteiden luokituksessa.

Packers sai Rodgersin takaisin sarjaan kaudeksi 2022. Heidän mestaruusikkunansa säilyy ennallaan, ja se keskittyy pyrkimykseen saada Rodgersille toinen Super Bowl -titteli.

Leave a Comment