Arvopohjaiset virtuoosit Steve Neorr ja tohtori David Grapey Cone Healthista liittyvät UpStream Healthcareen

steve neorr liittyi Cone Healthiin vuonna 2011 ja johti tärkeää työtä yhdessä tohtori David Grapeyn kanssa, joka oli osa alkuperäistä kliiniseen integraatioon keskittyvää ohjauskomiteaa. Heidän työnsä auttoi luomaan Triad HealthCare Networkin, vastuullisen hoitoorganisaation (“ACO”), joka on sidoksissa Cone Healthiin ja josta on tullut yksi maan menestyneimmistä ACO:ista. He vaikuttivat myös HealthTeam Advantagen, Conen oman Medicare Advantage -vakuutusyhtiön, kehitykseen, kasvuun ja menestykseen, joka on yksi osavaltion kahdesta 5 tähden suunnitelmasta. THN verkostona ACO:n kautta on sijoittunut kokonaissäästöjen kärkeen ja tuottanut jatkuvasti huippulaatuisia pisteitä. THN liittyi uusimpaan, edistyneimpään Medicare ACO -malliin – Direct Contacting -malliin, joka korvataan ACO REACH -mallilla.

“Steve ja Dave ovat uskomattoman lahjakkaita ja kokeneita terveydenhuollon johtajia, jotka olen tuntenut henkilökohtaisesti useiden vuosien ajan”, ilmoitti yrityksen perustaja ja strategiajohtaja. Fergus Hoban. Hän lisäsi: “He tulevat sisään aikana, jolloin toimitusjohtajamme Dr. Sanjay Doddamanion kokoamassa huipputiimiä kansallisesti arvostetuista asiantuntijoista.” Näihin kuuluu hiljattain nimitetty yrityksen talousjohtaja ja alan veteraani Tom Tranjoka aiemmin johti Molina Healthcaren talousjohtajana mm.

Cone Healthin toimitusjohtaja, Dr. Mary Jo Cagle sanoi: “Haluan henkilökohtaisesti kiittää steve neorr ja tohtori Grapeylle heidän toimikautensa saavutuksista. Odotamme innolla työskentelyä heidän kanssaan samalla, kun rakennamme viimeisten kymmenen vuoden yhteisötyömme pohjalle ja jatkamme muutosmatkaamme arvopohjaisessa hoidossa vastataksemme eläkeläisten kasvaviin tarpeisiin yhteisöissämme.”

DR. Sanjay DoddamaniUpStreamin toimitusjohtaja ja toinen perustaja toivotti herra Neorrin ja tohtori Grapeyn tervetulleeksi sanoen: “Olen yksinkertaisesti iloinen saadessani Steven ja Daven arvopohjaisen virtuoosikakson johtamaan toimintaamme ja kliinisiä ohjelmiamme. Heillä on todistettu kokemus menestyksekkäästä ACO:n johtamisesta ja kliinisesti integroidut verkostot Medicaressa ja Medicare Advantagessa.”

“Olen nöyrä emotionaalisista ja sydämellisistä tunnustuksista kollegoiltani, henkilökunnaltani ja lääkäreiltäni, jotka liittyvät Cone Healthiin ja Triad HealthCare Networkiin”, Neorr sanoi ja lisäsi: “Olen innoissani voidessani ottaa tämän seuraavan vaiheen UpStream COO:na, jotta voimme skaalata. se, mitä tiedämme, mahdollistaa perusterveydenhuollon lääkäreiden menestymisen arvopohjaisessa hoidossa.”

“Lääkärinä tiedän omakohtaisesti monet perusterveydenhuollon lääkäreiden kamppailuista hoitaessaan iäkkäitä, sairaita potilaita ilman riittäviä resursseja”, totesi tohtori David Grapey. “Liityminen UpStreamiin markkinajohtajaksi antaa minulle mahdollisuuden tukea paremmin näitä lääkäreitä ja heidän vanhempia potilaitaan samalla kun tarjoan tehokkaita taloudellisia kannustimia paremman laadun ja tulosten parantamiseksi, ei vain Pohjois-Carolina vaan koko maassa.”

Tietoja UpStreamin ja Cone Healthin palvelusopimuksesta: Sisään Lokakuu 2021, Cone Health, THN ja UpStream Healthcare solmivat viiden vuoden yhteistyön jatkaakseen menestyksekästä matkaansa arvopohjaisessa hoidossa. UpStream Healthcare on hallinnoitu palveluorganisaatio, joka tarjoaa lääkäreille tukea ja järjestelmiä, joita he tarvitsevat tarjotakseen kroonisen hoidon hallintapalveluita (CCM) Medicare- ja Medicare Advantage -potilailleen. Tämä liittyminen tuo kasvavan tiimipohjaisen edistyneen perusterveydenhuollon mallin, jonka avulla THN voi säilyttää riippumattoman ja CHMG-peruslääkärikuntansa markkinoiden johtavien arvopohjaisten kannustinmaksujen avulla ja samalla vähentää Cone Healthin taloudellista riskiä.

Tietoja UpStream Healthcaresta
UpStream Healthcare Company on miljardin dollarin globaali riskienhallinnan palveluorganisaatio, joka tarjoaa lääkäreille tukea ja järjestelmiä, joita he tarvitsevat parantaakseen eläkeläisten terveydenhuoltoa. Tämän saavuttamiseksi UpStream upottaa tehokkaan tukialustan, joka auttaa lääkäreitä, apteekkeja ja sairaanhoitajia työskentelemään yhdessä perusterveydenhuollon käytännöissä parempien tulosten ja arvon saavuttamiseksi.

Tietoja Cone Healthista
Cone Health on kansallinen johtaja laadun, palvelun ja kustannusten suhteen. Integroitu terveydenhuoltoverkosto koostuu Alamance Regional Medical Centeristä, Annie Penn Hospitalista, Cone Health Behavioral Health Hospitalista, Moses H. Cone Memorial Hospital, Wesley Long Hospital, Cone Health Medical Group, MedCenter High Point, MedCenter Kernersville, MedCenter Mebane, MedCenter for Women, Triad HealthCare Network, HealthTeam Advantage ja erilaiset poliklinikat ja ohjelmat. Yli 13 000 poikkeuksellista ihmistä tarjoaa poikkeuksellista hoitoa alueen asukkaille Guilford, levottomuutta, Rockingham, Forsyth, Caswellja Randolph maakunnat sisään Pohjois-Carolina.

SOURCEUpStream Healthcare

.

Leave a Comment