BHA-tuoli Phelps tekee yllättävän päätöksen erota Cheltenhamin aattona | British Horseracing Authority

British Horseracing Authorityn puheenjohtaja Annamarie Phelps on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä ensimmäisen tehtävänsä päätyttyä toukokuun lopussa. Phelps teki yllättävän ilmoituksensa urheilun tärkeimmän tapaamisen aattona Cheltenham Festivalin kanssa, joka alkaa ensi viikolla.

Entinen olympiasoutuja Phelps aloitti tehtävässä kesäkuussa 2019 työskenneltyään useissa hallintoelimissä ja oli ilmaissut sanomalehtihaastattelussa viime lokakuussa, että hän halusi pidentää aikansa kilpa-alan sääntelyviranomaisten johdossa. BHA:ssa on kuitenkin meneillään saneerausvaihe, ja tällä hetkellä BHA:n riippumattomana johtajana toimiva Joe Saumarez Smith jatkaa tehtävässä toimikautensa loppuun syksyllä 2023.

Vaikea kysymys verouudistuksesta, jossa kilpaileminen pyrkii kaksinkertaistamaan palkintorahat urheilun uhkapelaamisesta saaduista tuloista, on myös ratkaisematta, ja se nähdään ensisijaisena prioriteettina.

Phelps sanoi: “BHA:n hallituksen kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen olen päättänyt, etten jatka BHA:n puheenjohtajana nykyisen toimikauden jälkeen. On ollut suuri etuoikeus johtaa BHA:ta tänä urheilualalle haastavana ajanjaksona ja saada palvelukseen upea toimitusjohtaja Julie Harringtoniin. Olen äärettömän ylpeä siitä, mitä kilpa-urheilu on saavuttanut tällä kertaa.

“Haluan kiittää hämmästyttävää BHA-tiimiä pandemian johtamisesta ja ohjelman pitämisestä kulissien takana, mikä rooli on harvoin tunnustettu. On huomattava saavutus, että Covidille ei menetetty yhtään ottelua sen jälkeen, kun brittiläinen kilpa-urheilu oli ensimmäinen suuri urheilulaji, joka jatkui vuoden 2020 alkuperäisen sulkemisen jälkeen.

“Olemme myös onnistuneesti käsitelleet vakavia ja monimutkaisia ​​eettisiä ja rehellisyysasioita, jotka ovat luoneet tärkeitä ennakkotapauksia tulevaisuudelle, luoneet perustan laajemmalle monimuotoisuudelle ja osallisuudelle koko urheilussa, parantaneet alan koulutusresursseja ja turvatoimia sekä lisänneet keskittymistämme hevostemme ja kansamme hyvinvointi; jotka kaikki ovat välttämättömiä kilpa-ajon kestävän terveyden ja vaurauden kannalta.

”Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat toivottaneet ja tukeneet minua viimeisen kolmen vuoden aikana, erityisesti niitä kilparatoja, valmentajia, omistajia, ratsastajia, tallihenkilökuntaa ja kasvattajia, jotka ovat jakaneet näkemyksensä, toiveensa ja mielipiteensä sekä täällä että ulkomailla. Olen rakastanut ihmisiä, kilpailua ja erityisesti hevosia.”

Saumarez Smith on jo British Racingin Gambling Strategy Groupin puheenjohtaja ja hänellä on ollut merkittävä rooli vedonlyöntiin ja Levyyn liittyvissä asioissa.

Fontwell 1.00 En Coeur 1.30 Whydah Gally 2.05 Master Malcolm
n2.40 Manvers House 3.15 Gin Coco 3.50 Eleanor Bob 4.25 Fanfaron Dino

Lingfield
1.50 Cicely 2.25 After Eight 3.00 Celestial Point 3.35 Prince Rock 4.10 Kaboo 4.45 Love Poems 

Catterick 2.15 Weebill 2.50 Betty Baloo 3.25 Da Vinci Hand 4.00 Firth Of Forth 4.35 Champagnesuperover 5.10 Lucky Lara 5.40 Toucan Sam

Kempton 5.30 Mellys Flyer (nap)  6.00 Ummsuquaim 6.30 Tickets 7.00 Almufeed  7.30 McQueen (nb) 8.00 Power On 8.30 Rainbow Sign  

“,”credit”:””,”pillar”:2}”>

Pikaopas

Greg Woodin keskiviikon vinkit

Näytä

fontwell 1.00 Sydämessä 1.30 Miksi Gally 2.05 Mestari Malcolm
2.40 Manversin talo 3.15 Kookos Gin 3.50 Eleanor Bob 4.25 Braggart Dino

Lingfield
1.50 Saksankirveli 2.25 Kahdeksan jälkeen 3.00 Taivaallinen piste 3.35 Prinssi Rock 4.10 Kaboo 4.45 Rakkausrunot

catterick 2.15 Weebill 2.50 Betty Baloo 3.25 Da Vincin käsi 4.00 Firth Of Forth 4.35 samppanjaa yli 5.10 onnekas lara 5.40 Tukaani-Sam

Kempton 5.30 Mellys Flyer (torkut) 6.00 Ummsuquaim 6.30 liput 7.00 Almufeed 7.30 McQueen (n.b.) 8.00 virta päälle 8.30 sateenkaaren merkki

Kiitos palautteesta.

Hän sanoi: ”Haluan kiittää BHA:n hallituksen puolesta Annamarielle, joka on tuonut laajan näkökulman muista lajeista BHA-lautapöytään. Puheenjohtajana hän on luonut pohjan merkittäville muutokselle toimialalla useilla alueilla ja auttanut meitä navigoimaan useissa haastavissa asioissa, ei vähiten koronaviruspandemia ja BHA:n oma hallinto.

”Monien hallinnon ydinperiaatteiden sopiminen on mahdollisesti ratkaiseva hetki toimialalle. Odotan innolla työskentelyä Annamarien kanssa hänen toimikautensa loppuun asti.

Leave a Comment