Carenet Health julkaisee CX Analytics -ominaisuuden avuksi

SAN ANTONIO, PYHÄ ANTONIO, 8. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Carenet Health on ilmoittanut aloittavansa alan ensimmäisen terveydenhuoltoon keskittyvän Service Journey CX Analytics Groupin. Ryhmä koostuu tiimistä, jolla on yli 100 vuoden yhdistetty kokemus, joka on tuottanut yli 250 kattavaa Service Journey -tutkimusta useille toimialoille, mukaan lukien teknologia, sähköinen kaupankäynti ja rahoituspalvelut. Carenetin arvon perustana on, että tiimi soveltaa tätä kollektiivista toiminnallista asiantuntemusta ja todistettuja menetelmiä yksinomaan potilaiden ja terveyssuunnitelman jäsenten kokemuksiin.

Carenet Healthin toimitusjohtaja John Erwin sanoi, että konsernin ominaisuudet keskittyvät tiukkaan asiakaspalvelun optimointiin ja niiden tarkoituksena on irrottaa terveydenhuollon palvelumatkan monimutkaiset kerrokset. Tämä tapahtuu aikana, jolloin kuluttajien tyytyväisyyden vaikutus terveyssuunnitelmiin ja palveluntarjoajiin kasvaa.

“Kokemusmittaukset vaikuttavat maksajiin ja palveluntarjoajiin uusilla tavoilla terveydenhuollon kuluttamisesta CAHPS:n ja CMS:n tähtiluokitukseen liittyviin tuloihin. Aikaisemmin heillä ei ole ollut paljon tietoa tavallisten mittaus- ja yhteyskeskuksen raporttien lisäksi”, Erwin sanoi. . “Olemme innoissamme voidessamme auttaa täyttämään tämän tyhjiön.”

Ryhmän alkuperäinen tarjonta, nimeltään Insight Analytics, yhdistää tilastollisen näytteenoton, ihmisen havainnointianalytiikan ja kalibroidun kuuntelun tuottaakseen tuhansia datapisteitä yhdestä terveydenhuollon palveluvuorovaikutuksesta. Carenetin CX Analyticsin varapuheenjohtaja Bo Young on kehittänyt ja toteuttanut asiakaskokemusanalytiikkaohjelmia yli 20 vuoden ajan ja johtaa ryhmää ja lanseerausta.

“Lähestymistapamme antaa meille mahdollisuuden kaivaa syvälle paitsi siihen, mitä tapahtuu potilaan tai terveyssuunnitelman jäsenten vuorovaikutuksen aikana – olipa kyseessä tekstiviesti, sähköposti, chat tai suora puhelu -, vaan myös tunnistaa kitkapisteitä ennen ja jälkeen terveydenhuoltopalveluun osallistumisen.” Young sanoi.

Young sanoi myös, että samanlaiset projektit ovat tuottaneet tuloksia, jotka sisältävät vähintään 35 %:n lisäyksen asiakastyytyväisyyteen, 40 %:n lyhenemisen keskimääräisessä puhelunkäsittelyajassa ja automatisoivat yli 50 % tiimin jäsenten tehtävistä kuluttajavuorovaikutuksen aikana.

Tulevaisuuden asiantuntijapalvelutarjontaan kuuluvat: Service Journey Automation Analytics, Case Management Analytics, Industry Benchmarking, Analytics as a Service (AaaS) ja Data Labeling/AI Analytics.

CAHPS, joka tarkoittaa terveydenhuollon tarjoajien ja järjestelmien kuluttajaarviointia, ja Stars-ohjelmat ovat osa Centers for Medicare & Medicaid Services -palveluita.

Tietoja Carenet Healthista
Carenet Health on yksi terveydenhuoltoalan johtavista kuluttajien sitouttamis- ja etäterveyskumppaneista, joka tarjoaa jäsenille ja potilaille sitoutumista, kliinistä tukea, virtuaalihoito- ja edunvalvontaratkaisuja yli 250:lle maan johtavalle terveyssuunnitelmalle, palveluntarjoajalle, terveydenhuoltojärjestelmälle ja Fortune 500 -yritykselle. Joka neljännellä amerikkalaisella on pääsy Carenetin palveluihin. Carenetin pääkonttori sijaitsee San Antonio, TXjossa on muita toimistopaikkoja Uusi Meksiko, Maine ja Filippiinit. Lisätietoja on osoitteessa carenethealth.com.

LÄHDE Carenet Health

.

Leave a Comment