Everton: Ovatko Toffees liian huonoja pysyäkseen Valioliigassa?

Everton ei ole onnistunut kohdistamaan ainuttakaan laukausta maaliin kahdessa viimeisestä kolmesta Valioliiga-ottelustaan, mitä se ei ollut tehnyt yhdessäkään edellisessä 80 pelissään.

Evertonin pitkäaikainen asema kärkijoukossa on toiminut hauraana suojana heidän tuskallista rappeutumistaan ​​vastaan, ja heidän tavaramerkkisuojansa “liian hyvä mennä alas” on testattu kerta toisensa jälkeen.

Frank Lampard peri sotkun onnistuessaan potkuttamaan Rafa Benitezin ja oppinut hyvin nopeasti, kuinka huonosti asiat ovat Newcastle Unitedin ja Southamptonin vierastappioissa.

Tämä oli kuitenkin toinen epäpätevyyden taso ja herätys kaikille, jotka edelleen kynävät väärinkäsityksen alla, että Everton voi paeta putoamisesta, koska he ovat aina tehneet niin ennenkin.

Everton on jo vaarallisella alueella toivoen, että kolme joukkuetta olisi huonompi kuin he itse, koska jos tämä on heidän ponnistuksensa ja suorituskyvynsä taso tämän kauden ja kauden lopun välillä, heidän omat ponnistelunsa vievät heidät alas.

Lampard huomautti, kuinka Everton reagoi huonosti Southamptonin tappion jälkeisiin vastoinkäymisiin, ja näytti hyvin siltä, ​​että he heittivät pyyhkeen uudelleen, kun Michael Keane käänsi Ryan Sessegnonin poikki erehtymättä omaan verkkoonsa 14 minuutin jälkeen, ennen kuin maalivahti Jordan Pickford erehtyi salliakseen Poika Heung-min selviytyä kahdesta kolmesta minuuttia myöhemmin.

Everton-fanien sitkeä bändi saattoi yhtä hyvin alkaa tarkistaa juna-aikoja Eustonista juuri silloin, koska tämän joukkueen historia kertoo heille, että asiat vain pahenivat. Ja he tekivät.

Harry Kane selvisi kolme ennen puoliaikaa, vaihtopelaaja Sergio Reguilon teki maalin ensimmäisellä kosketuksella sekunneilla puoliajan jälkeen ja viimeisteli niin helposti, että mietit, tiesikö Everton, että hän oli korvannut Sessegnonin. Englannin kapteeni Kane lisäsi viidennen 55 minuutin jälkeen.

Tämä näytti hyvin pitkälle siltä, ​​että se peittäisi Evertonin pahimman Valioliigan tappion, 7-0 Arsenalissa toukokuussa 2005 sen jälkeen, kun he olivat jo sijoittuneet neljänneksi ja pästyneet Mestarien liigan karsintavaiheeseen, mutta Spurs otti jalkansa kaasupolkimelta ja säästi. heille lisärangaistus.

Surkealla kaudella tämä oli helposti Evertonin huonoin suoritus, jonka teki vielä pahaenteisemmäksi ilmeinen sydämen ja vatsan puute taisteluun, nuori Anthony Gordon poikkeuksena.

Everton saattaa tarkastella käsissä olevia pelejä ja niiden alapuolella olevia joukkueita, mutta kahden voiton 19 viimeisestä liigaottelusta on oltava varoitusmerkki siitä, että he ovat suurissa vaikeuksissa. Tämä oli vakavassa putoamisvaarassa olevan joukkueen suoritus.

Evertonin huolia lisää se, että heidän kanssaan pysymisestä kilpailevat katsovat nykyistä tilaansa ja uskovat, että heidät voidaan kiinni – ja Burnleyn, Watfordin ja Brentfordin tapauksessa lyödä heidät, kun he tapaavat.

Frank Lampard
Tämä oli Evertonin pomo Frank Lampardin raskain tappio managerina kaikissa kilpailuissa

Lampardin puolustus oli avoin ovi koko yön, eikä sitä auttanut korkea linja ja helppous, jolla Spurs leikkasi läpi olemattoman keskikentän.

Evertonin aloitusnelikko näytti siltä, ​​että se voisi itse asiassa olla sopivampi mestaruuteen. Seamus Coleman on ollut upea palvelija, mutta hänen päivänsä ovat luetut. Keane näyttää rikkinäiseltä puolustajalta. Mason Holgate ei ole kehittynyt, kun taas Jonjoe Kenny on oikea puolustaja, joka pelaa vasemmalla.

Allan, Donny van de Beek ja Abdoulaye Doucoure ylitettiin, kun taas Richarlison ja Dominic Calvert-Lewin olivat sivullisia.

Se oli kauhea suoritus kauheana iltana, kun kaikki Evertonin kentällä ja sen ulkopuolella vuosien varrella tapahtunut huono hallinta paljastettiin jälleen.

Everton on jollain tapaa onnistunut käyttämään noin 500 miljoonaa puntaa puolen kokoamiseen, joka on paljon huonompi kuin mikään viime aikoina, samalla kun omistaja Farhad Moshirin alainen managerien jatkuva vaihtuminen on tulossa kotiin yöpymään.

Moshiri erotti Roberto Martinezin, Ronald Koemanin, Sam Allardycen, Marco Silvan ja Rafael Benitezin, kun taas Carlo Ancelotti lähti omasta tahdostaan ​​palatakseen Real Madridiin.

Se on ollut kallis kaaos Evertonissa, ja lopputulos voi olla paluu Englannin jalkapallon toiselle tasolle, jonka viimeinen putoaminen tapahtui vuonna 1951.

Evertonin 22 pisteen pistemäärä 25 ottelun jälkeen on heidän alhaisin sarjan huippukauden tässä vaiheessa seuran historiassa. He ovat voittamattomia 11 viimeisestä Valioliigan vierasottelusta, yhdeksän tappiota ja kaksi tasapeliä.

He eivät ole onnistuneet ampumaan maaliin kahdessa kolmesta viimeisestä Valioliigan ottelustaan, mitä he eivät olleet tehneet yhdessäkään edellisestä 80 ottelustaan ​​ennen tätä sarjaa.

Mikään ei voi maalata heidän tilannettaan myönteisessä valossa.

Lampardia tuskin voidaan pitää vastuullisena monista epäonnistumisista, joita tälle ylpeälle seuralle tehtiin ennen hänen saapumistaan, mutta hänen tehtävänsä on pitää Everton pystyssä, ja tämän häpeällisen 90 minuutin kärsimyksen jälkeen on selvää, että hänen tehtävänsä on valtava.

Ottaen huomioon Evertonin kurja ja – tämä on ankara sana käyttää, mutta oikeutettu – sivistyneet esitykset kaukana Goodison Parkista, he luottavat erittäin voimakkaasti tähän kotimuotoon ja fanien vihamieliseen tukeen, jotka ovat osoittaneet viime viikkoina eron, jonka he voivat tehdä.

Evertonilla on edessään tärkeitä kotiotteluita Wolvesia ja Newcastle Unitedia vastaan. Jos heidän tasonsa on näin huono, he kohtaavat käsittämättömän tyhjin käsin.

Matkoillaan heillä voi olla ratkaisevia vierailuja putoamiskilpailijoiden Watfordin ja Burnleyn luo, koska näiden todisteiden perusteella on vaikea nähdä heidän ottavan pisteitä West Ham Unitedilta, Leicester Cityltä, Liverpoolilta ja Arsenalilta poissa kotoa.

Lampard on puhunut pelaajilleen lisätäkseen itseluottamusta, mutta lopulta he tarvitsevat kovaa sanaa vaarasta, jossa he ovat lähellä taulukon pohjaa, ja epäilet, että se saapui heti, kun he palasivat Spursin pukuhuoneeseen.

Putoaminen ei kunnioita mainetta tai menneisyyttä. Monet seurat, joilla on rikas menneisyys, ovat havainneet tämän tuskallisen todellisuuden, ja jos Everton jatkaa samalla tavalla, jolla he laantuivat Spursissa, he ovat viimeisimmät, jotka saavat tietää.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Valioliiga-joukkueen banneristasi

  • Valioliigaseurasi kattavuus on laajempi ja parempi kuin koskaan ennen – tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää varmistaaksesi, ettet menetä hetkeäkään

BBC Sport -bannerin alatunniste

Leave a Comment